02 Summer Of Love

FLORMAR BOHEMiAN DREAM PUFFY EYE SHADOW İNCELEMESİ

22:52:00

Flormar'ın internet sitesinden alışveriş yapmayı çok seviyorum. Sürekli büyük indirimler oluyor ve bende az parayla çok ürün deneme şansını buluyorum. Aslında Flormar'ın en çok farlarını sonra da ojelerini beğeniyordum. Fakat bu fikrim geçenlerde yapılan bir indirimde aldığım far bazıyla tamamen değişti. Bazı birinci sıraya mı alsam ikinci sırada mı olsa bilemedim bunu daha detaylı yazacağım.

Şu son indirimleriyle birlikte elimde 5 tane olan Bohemian Dream Koleksiyonundan Puffy Eye Shadowlardan bahsetmek istiyorum. Sanırım ilk çıktığı zamanlarda 24 lira gibi bir fiyatı vardı ben kampanyadan 5 liraya aldım daha da düşebileceğini düşünüyorum :)

Bendeki renkleri;

02 Summer Of Love
03 It's My Headband
04 Bohemian Style
06 Tie-Dyed Please
07 Backpack Traveller

flormar puffy eye shadows toplu


Farların krem, köpük gibi bir havası var tam ismi gibi puf puf. İnsan mıncıklamak istiyor. Kullanırken tozutma yapmıyor, göze kolay sürülüyor, kokusu yok, oldukça yoğun pigmentli, içinde sim parçaları yok ama gayet ışıltılı. Yine de gündüz kullanımına uygun. Benim göz kapaklarım yağlı olduğundan primerle kullandım ve fırçayla uyguladım.  Çok çok uzun zaman rengini kaybetmeden gözümde kaldı, çizgilenme de yapmadı. Farlar 12 gram bozmadan bitirebilirim umarım :)


flormar summer of love 02



02 Summer of Love; kirli ve yoğun bir sarı. Bir çok renkle kullanılmaya müsait bonus bir renk. Pigmentasyonu çok yüksek. Ben en çok 03 İt's my Headband le birlikte kullanıyorum. Çok sevdim.




03 It's My Headband; İşte benim Puffy Eye Shadowlarla tanışmama vesile olan far. Sürekli bir kırmızı far arayışım var yine bir gün araştırırken bu farla yapılmış bir makyaj videosu izledim. Evet bu far kırmızı değil. Kızıl kahve gibi, kiremit gibi, bakırımsı gibi fakat içindeki yansımalar kırmızımsı bir hava da veriyor çok ilgimi çekti. Summer of Love gibi pigmentasyonu çok yüksek.


flormar bohemian style 04



04 Bohemian Style; Mürdüm rengi. Ben yine içinde kırmızımsı bir ton yakalarım diye aldım fakat kahve tonu ağır basıyor. Aslında hoşuma da gitti çünkü günlük makyaj için rahatlıkla tercih edilebilir bir renk. Kolay uygulanıyor. Primerle kullandığım için makyajımı çıkarana kadar ne renginde solma oldu ne çizgilere doldu. Bu serideki en çok kullandığım far oldu. Pigmentasyonu orta.


flormar tie dyed please 06



flormar backpack traveller 07



06 Tie-Dyed Please ve 07 Backpack Traveller; Mavi ve Yeşil farlar çok kullandığım renkler değil. Ben bu farları çok naturel tonlarda giyindiğimde biraz renk katsın diye kullanıyorum. Tüm gözüme değil sadece göz bebeğimin üstüne gelen hizaya küçük bir alana uyguluyorum. Çok güzel duruyor. Yeşil farın pigmentasyonu daha yüksek. Bu renklerin içinde en düşük pigmentasyon mavi renge ait. Küçük alanlara kullandığımdan benim için sorun olmadı.

Neden şu mavileri daha laciverte yakın ve yoğun kıvamlı yapmazlar ki onu da bilmiyorum. Hala daha aradığı lacivert farı bulamamış biri olarak şikayetçiyim :)

Puffy farları almadan önce araştırdığımda kalıcılığıyla ilgili çok fazla olumsuz yazı okumuştum. Ben primerle kullandığımda sabah yaptığım makyajımın 15 saat boyunca kaldığını söyleyebilirim.

Eğer siz de denemek isterseniz Flormar'ın sitesinden online olarak sipariş verebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

12 yorum

  1. Bohemian koleksiyonundan bir parça almak nasip olmadı fakat böyle bloglarda gördükçe çok hoşuma gidiyor.Renkleri çok güzel görünüyor :) güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiim. Gördüğüm kadarıyla buğday tenlisin, kiremit kahve olan it's my headband sana çoook yakışır :)

    YanıtlaSil
  3. 03 rengi oldukca guzel bu urunun alliklarida cok pigmentli neden boyle bi fiyat dususu yasadi anlamadim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalıcılığı primerle çok başarılı, ondandır belki.. İlk çıkış fiyatı da fazlaydı bence :)

      Sil
  4. Ben de çok severek kullanıyorum. Harika tonları var :))

    YanıtlaSil
  5. Far bazı olarak ne kullanıyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, şu yazımda ayrıntılı olarak anlatmıştım :)
      http://www.blogluyorum.net/2015/11/flormar-eye-perfection-primer-far-bazi.html

      Sil
  6. pigmentasyonu yüksek lacivert far için naçizane önerim the balm jovi paletindekithe stroke isimli fardır ;) denemenizi öneririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim önerin için. Ben de hafta sonu aldım paleti daha kullanmadım ama renkler bir harika ve tam aradığım rengi de H&M' de buldum.
      http://www.blogluyorum.net/2015/12/ruyalarimin-fari-hm-blueprint-eyeshadow.html

      Sil
  7. patates sosları gibi duruyoor :) banasım geldiii :)

    YanıtlaSil