flormar

Flormar Full Color Oje Fc20 Highlighted Me

08:39:00

Ara sıra Flormar'ın outletini ve kampanyalarını takip ederim. Fiyatlar çok düşebiliyor ben de farklı ürünleri param ziyan olur mu korkusu yaşamadan deneyebiliyorum. Yine böyle bir kampanyayla aldığım Flormar Full Color ojenin FC20 Highlighted Me isimli sarı rengini anlatacağım.

flormarfullcolorfc20

Bu ojelerin şişesi alıştığımız Flormar ojelerinkinden farklı. Ele kolay oturuyor ve sürümü çok rahat. İlk katta hemen rengini veriyor. Bu renk zor bir renk olduğu için ilk kattaki dalgalanmayı göreceksiniz. Bu arada iki küçük çocukla uğraşmaktan manikür filan hak getire, ojeyi aldıktan 5 ay sonra sürmediğime seviniyorum:) O yüzden ilk önce "Ama benim tırnaklarım bakımlı değil kiiii" diye vazgeçmeyi düşünsem de önemli olan içerik dedim yayınladım, içimi döktüm rahatladım :)

flormar fc20 sarı oje tek kat

İlk kattan itibaren şişe üzerindeki rengi tırnaklarınızda görüyorsunuz. Pigmentasyonu çok başarılı. 3 kat sürdüm. Çok çabuk kuruduğu için zamanımı da almadı.

flormar fc20 üç kat sarı oje

FC20 Highlighted Me içinde hafif yeşil bulunduran canlı bir sarı. Çok iddialı duracağını düşünsem de sürdükten sonra hemen gözüm alıştı ve çok sevdim. Bir gündür tırnaklarımda. Yemek yaptım, sayısız bulaşık yıkadım, çocukları yıkadım, çamaşır çitiledim hala düzgün. Sadece başparmağımı bir yere takmışım orası gitti :)

flormar fc20 sarı oje bir gün sonra

Performansı 1.95 TL lik fiyatının çok çok üstünde. Farklı renklerini de almıştım onları da deneyip paylaşmak istiyorum. Sizler denediniz mi, denediyseniz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum. Zira ev kuşu halimden kurtulup arkadaşlarıyla oje konuşabilen hatun moduna geçebilmeme daha çoook var :)

Sürdükten 4 gün sonra;


flormar fc20 sürdükten 4 gün sonra

ve çıkarınca..

flormar fc20 sarı tırnak

Bu ojenin tırnaktan çıkarıldıktan sonra tırnakları sapsarı yaptığına dair fotoğraflar görmüştüm. Ojenin altında koruyucu kullanmadım ve 4 gün tırnaklarımda kaldı. Hafif sarılık var bordo ojenin tırnakta bıraktığı pembelik gibi.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum