alix avien diamon ruj 9 numara

ALiX AViEN DiAMOND RUJ 9 NUMARA

14:55:00

Cosmetica'dan fırça alışverişi yaparken Alix Avien rujların da indirimde olduğunu gördüm. Daha önce bu markanın Maxilip rujlarından kullandım ve dokusundan ambalajına kadar çok memnun kaldım. Hazır indirimdeyken Diamond serisini de deneyeyim dedim. İnternet üzerinden ruj alırken genelde gördüğümüz renklerle eve geldiğinde gördüğümüz renkler birbirini tutmadığından en çok fotoğraflanan rujlarından seçtim kendime. Alix Avien Diamond 9 numara ve mat serisinden Matt Diamond 4 numara. Bu renkler sanırım bloggerlara deneyimlemeleri için firma tarafından yollanmış çünkü hep ikisini bir arada gördüm. Kullanabileceğim renkler olduğu için de satın aldım. Şimdi Diamond 9 numaradan bahsedeceğim.

alixavienmattdiamondruj


İlk açtığımda tamamen mat görünen bir ruj çıktı karşıma. Matte serisiyle kapakları filan mı karışmış acaba dedim. Rengi içinde grilik olan soğuk bir pembe gibiydi ki o tarz renkler bana hiç yakışmaz.

alixaviendiamond9


Dudağıma sürdüğümde o ruj pembelik barındıran bir şeftali rengine döndü ve çok doğal durdu.
Yoğun nemlendirdiğini hissettim. Ben bu nemlendirme durumunu çok seviyorum fakat çok ince bir ayarı var. Ya nemlendiriyor ama sürekli dudağımda bir fazlalık hissedip silmek istiyorum o ruj da doğru çöpe gidiyor ya da ben ruju dudağımda tamamen unutuyorum ve sildiğimde kuruluk hissediyorum yanımdan ayrılmazım oluyor. İşte bu Diamond ruj tam da sevdiğim gibi çıktı. Dudağımda olduğunu sildikten sonra hissettim. Bu arada zaten hasta olduğum için oldukça kurumuştu dudaklarım. Siler silmez tekrar sürme ihtiyacı duydum.

alix avien diamond 9 ruj

alix avien ruj diamond 9


Çizgilenme yapmadı, kolay sabitlendi, matlaşmadı :) 10,70 liraya aldım. Bu gidişle bitene kadar kullanacağım.


Alix Avien Matt Diamond 4 Numaralı Rujun inceleme yazısı için burayı tıklayabilirsiniz.






Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

1 yorum

  1. ayyy alex avien. biliyom bu oyuncuyu çok filmini gördüüm demek daymınd kullanıyomuş yakışır yakışır :)

    YanıtlaSil