alix avien matt diamond ruj 4 numara

ALiX AViEN MATT DiAMOND RUJ 4 NUMARA

10:47:00

Bu parlak görünümlü kahve alttonlu bordo ruj Alix Avien Diamond serisinden Matt Diamond 4 numara.

alix avien mat diamond 4


Açar açmaz ilk gözünüze çarpan mat değil de parlak göründüğü oluyor. Diamond ruj da parlak değil mat görünüyordu. Ben bu tezatlığı hiç espri olarak göremiyorum. Acele bir şekilde evden çıkacakken elime mat diye aldığım rujun dudağıma sürdüğümde parlaması hiç hoşuma gitmez.


diamond 9 matt diamond 4


Herhangi bir mat rujdan beklenmeyecek kadar yüksek nemlendiricili. Ben bu nemlilik hissi veren rujları seviyorum. Sürümü çok rahat, bir kerede o koyu rengini dudağınızda görebiliyorsunuz. Fakat sürerken ya altına kalem sürmek ya da sürdükten sonra dudağın etrafını kontürlemek gerekiyor çünkü fazla yayılıyor ve çok çabuk dağılıyor. Ben nasıl olduğunu göstermek için altına kalem sürmeden ve çerçevelemeden fotoğrafladım.


matt diamond 4 ruj


Bu fotoğrafta yarım saattir dudağımda hala matlaşmadı :) Anca peçeteyle fazlalığını aldığımda mat durdu. Bu haliyle de çok güzel rengi ve dokusu olan bir ruj ama bence mat olarak sınıflandırılmamalıydı. Çünkü diamond ruj da matt diamond ruj da aynı parlaklıkta durdu bende.



Çizgilenme yapmıyor, güzel nemlendiriyor fakat kolay sabitlenmiyor. Bir şekilde her yerime bulaştırdım. Kızımın kazağına bile.

Sitesinde bu ruj hakkında "Yoğun renk verme özelliği, tamamen mat ve kadifemsi görünüm, daha fazla kalıcık, kolay sürüm ve nemlendirme etkisine sahip formül..."  denmiş. Mat görünüm ve kalıcılık dışındakilere katılıyorum. Eğer böyle koyu tonlardan hoşlanıyorsanız ve mat olmasına gerek yok diyorsanız bir denemelisiniz çünkü rengi ve nemlendirmesi çok başarılı.

Alix Avien Diamond 9 Numralı Ruj incelememi de buradan okuyabilirsiniz.


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

9 yorum

  1. takipteyim ben de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Hoş geldiniz ben de hemen geliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. O nasil bir renk nasil guzel! :)

    YanıtlaSil
  4. Eveeet Ayşenur, üstelik dudakta çok daha güzel. Günlük kullanıma uygun bir bordo. Çok sevdim ben de :)

    YanıtlaSil
  5. Evet pek mat durmuyor. Ama o ruju biliyorum çok güzel. Size de çok yakışmış. Sevgiler. Beklerim ben de.

    YanıtlaSil
  6. Rengi ne kadar güzeel, güle güle kullanın ^-^

    YanıtlaSil