kalıcı kaş

KEMOTERAPİ GÜZELLİĞİNİZE DOKUNAMAZ PROJESİ

17:05:00

Sizlere eşimin beni haberdar ettiği bir projeyi anlatmak istiyorum. Esaderm Estetik ve Güzellik Merkezi'nin sahibi Solmaz Tanrıverdi'nin hayata geçirdiği çok ince düşünülmüş bir proje bu.

KEMOTERAPİ GÜZELLİĞİNİZE DOKUNAMAZ PROJESİ

"Kemoterapi Güzelliğinize Dokunamaz" projesiyle Solmaz Tanrıverdi, kanser hastalarının moralini yüksek tutmak amacıyla, kemoterapi ile kaşlarını kaybetmiş hastalara mikropigmentasyon yani kıl tekniğiyle kalıcı kaş uygulamasını ücretsiz olarak yapıyor.

"Kemoterapi güzelliğinize dokunmasın diye…Kanseri yenmenize yardımcı olacak moraliniz yerine gelsin diye…"

Yapılması gereken tek şey randevu almak ve gitmek.

Her zaman deriz "Her şeyden önce sağlık" ve hepimiz biliyoruz ki sağlığımızı destekleyen en büyük unsur moralimizin iyi olması.

Okuyalım, okutalım, duyuralım istiyorum arkadaşlar. Bir kişinin bile yüzünün gülmesine, keyiflenmesine vesile olabilirsek ben kendi adıma çok mutlu olurum.

Solmaz Hanım'ı da bu düşüncesinden dolayı tebrik ediyorum. Dilerim kampanyası ihtiyacı olan herkese ulaşır.


Randevu için irtibat numaraları:

0212 232 05 83
0507 124 91 05

www.esaderm.com




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum

  1. gerçekten güzel kampanya umarım faydalı olur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açıkcası Audrey, ilginç bir şekilde duyurulmuyor proje. Ben bu yazıyı yayınlarken arkadaşlarım da kendi çevrelerine bahsederler diye ummuştum. Şuraya mor ruj yazısı yazsaydım daha çok ilgi görürdü. Şükürler olsun böyle bir rahatsızlığımız yok diye neden olanlara ulaşmaya çalışmıyoruz ki. Belki mutluluklarına vesile olurduk..

      Sil
  2. ay yaaa kıyamaaam güzel bişi bulmuşlaar :)

    YanıtlaSil