göz makyajı

MAYBELLiNE COLOSSAL GO EXTREME LEATHER BLACK MASKARA

08:53:00

Maskara (rimel), makyajın vazgeçilmezlerinden elbette fakat benim olmazsa olmazlarımdan değil. Düz ve kısa kirpiklerim olduğundan sürekli farklı ürünler denemektense oluruna bırakmayı tercih ettim. O yüzden sadece kirpiklerime renk versin, makyajım tamamlansın diye kullanıyordum. Taaa ki Maybelline Colossal Go Extreme Leather Black'le tanışana kadar...

MAYBELLINE COLOSSAL GO EXTREME LEATHER BLACK MASKARA


Maybelline Colossal Go Extrem, rimele bakış açımı değiştiren bir ürün oldu. Uğraştırmadan, tek katla, iki kat sürülmüş gibi dolgunlaştı kirpiklerim. Uzadı ve hatta biraz kıvrıklaştı.

MAYBELLINE COLOSSAL GO EXTREME LEATHER BLACK MASKARA

Tombik kıl fırçası, kirpiklerimi yapıştırmıyor, tek tek ayrılıyor. Bayıldım. Bunu tek katla yapıyor hem de.. O kadar hoşuma gitti ki makyaj yapmasam bile rimel sürmeye başladım.

MAYBELLINE COLOSSAL GO EXTREME LEATHER BLACK MASKARA

Fırçasının genişliği, alt kirpiklere sürerken dikkat etmeyi gerektiriyor, bazen göz altlarıma bulaştırabiliyorum.

MAYBELLINE COLOSSAL GO EXTREME LEATHER BLACK MASKARA

Ağırlık yapmıyor, sürüyorum ve unutuyorum. Gün içinde dökülme de yapmadı. Makyajımı temizlerken de kolaylıkla silebildim kirpiklerimden.

Sitesinde anlatıldığı gibi 16 kat daha hacimli kirpiklere sahip olabiliyor muyuz orası tartışılır fakat benim elimden düşmeyen bir maskara haline geldiği kesin. Daha önce Maybelline Falsies Volum Express kullanıyordum hatta evde hiç açılmamış bir Rimmel London Lash Accelerator var, yine de Colossal Go Extreme Leather Black diyorum :)

Sizler kullandınız mı, beğeniyor musunuz? Meraktayım :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

11 yorum

  1. Maybellinin cogu rimeli guzel bende bunu denesemmi deyip falsies volum expres black drama yla devam ettim demekki denemeli gule gule kullanin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok beğendim ben hem de rimele bu zamana kadar pek ilgi duymayan biri olarak :)

      Sil
  2. fırçanın yapısını sevdim

    YanıtlaSil
  3. Deneyelim bakalım fırçayı sevdim

    YanıtlaSil
  4. Çok beğendim, sen de beğenirsin umarım :)

    YanıtlaSil
  5. amma havalı ismi var yaa :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, yaz aylainda akar mi sizce bu maskara? Ben de falsies drama ve lash sensational i severek kullanıyorum, bunu da indirimdeyken alıp denemek istedim ama akar mi diye emin olamadim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın o kadar az makyaj yapıyorum ki o yüzden pek hatırlamıyorum. Yine de akma sorununa karşı waterproof maskara kullanmak en garantili yol olur :)

      Sil
  7. Ne zaman ne kadara aldiniz

    YanıtlaSil