bakım

NEUTROGENA NORVEÇ FORMÜLÜ HIZLI EMİLEN BAKIM KREMİ

10:06:00

Cildim çok kuru. Hele kışın ellerim, yüzüm karton gibi oluyor, bacaklarımda beyaz beyaz çizgilenmeler oluyor, eğer krem sürmezsem.


Hep söylerler "Güzellik içten başlar" bunun için su içmeyi ihmal etmememiz ve doğru beslenmemiz gerekiyor çünkü ne verirsen onu alıyorsun. Yine de yetmediği zamanlarda kremler kurtarıcı oluyor.

Her zaman tüm vucuda ve yüze sürülebilen bir kremim olur evde. Genelde banyo sonrası tüm vücuduma, diğer günler de uyandıktan sonra yüzüme, boynuma ve dirseklerime kadar kollarıma sürmeye çalışıyorum. Keşke hiç üşenmesem de sürekli olarak yapabilsem diye hep mızmızlanıyorum. 

Ağırlık hissi veren, ciltte emilmeyip tabaka oluşturan, yağlı olan kremlerden hoşlanmıyorum. Ben sürdükten bir kaç dakika sonra krem sürdüğümü unutmuş olacağım kremleri tercih ediyorum. 

Yıllarca çok severek Arko Nem kullandım. Son zamanlarda sanki verdiği nem yetmemeye başlamıştı o yüzden bir yandan yeni kremler araştırıyordum. Geçen sene indirim zamanı Gratiste Neutrogena Hızlı Emilen Bakım Kremini gördüm. 1alana 1 bedavaydı ve fiyatı sanırım 10 liraydı. Hemen reklamı geldi aklıma takır takır kurumuş eller. Norveçli balıkçılara çözüm buldularsa bana da iyi gelebilir diye düşündüm. Fiyatı da uygun olunca kullanamazsam anneme veririm dedim aldım :)

neutrogena hızlı emilen bakım kremi



Bu kavanoz 300 ml. içindeki krem oldukça koyu yapıda. Üzerinde "normal ciltler için hızlı emilen formül, dermotologlar tarafından test edilmiştir" yazıyor. (Kuru ciltler için olanını da almıştım ama ilk onu kullanmaya çekindim ya yapış yapış olursam diye. O şimdilik sırasını bekliyor.) İlk kullanımdan itibaren ba yıl dımm. Hakikaten yumuşacık yapıyor sürekli kadifemsi bir his. Yüzümde ve vücudumda krem olduğunu unutuyorum ama ellerimde biraz yağlılık hissi oluyor eller de çok yıkandığından sorun olmuyor.


neutrogena hızlı emilen krem


Üstüne makyaj yapabiliyorum. Terletme yapmıyor, topaklanma yapmıyor, kozmetik ürünleri üzerinde rahat uygulanıyor. Yüzümde saatlerce kaldığını biliyorum çünkü sabah sürdüğüm kremi gece yatarken yüzümü yıkadığımda temizlemiş oluyorum anca. Üzerinde "Cilde 24 saat nemlendirme sağladığı klinik olarak kanıtlanmıştır" yazıyor. Kesinlikle katılıyorum.

neutrogena hızlı emilen kıvam



Çeşitli yüz kremlerim olmasına rağmen elim hep Neutrogena hızlı emilen bakım kremine gidiyor. Özellikle yüzümde kullandığımda sanki ulaşamadığı bir yer kalmamış gibi hissediyorum. Benimki gibi kuru bir cildiniz varsa denemenizi öneririm. Sitesinde farklı ürünlerinin de olduğunu gördüm önceden araştırıp indirimleri takip etmek lazım :)



Beni anlık olarak @blogluyorum ve @gokcebagtir Instagram hesaplarımdan takip edebilir, incelemelerim için Youtube kanalımı ziyaret edebilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

10 yorum

  1. ay ben de arkocuyum annemden dolayıı. şu nötrojinayı da deneyim taam :)

    YanıtlaSil
  2. Tesk kullaniyorm bakalim :3

    YanıtlaSil
  3. .cildim kuru . mavi kutuda olanıni kullandım . çok kuru ciltlere bile anin da rahatlama vaat ediyor diye aldım .ama gelin görün hicde öyle değil yuzumde yag tabakası varmış gibi hissettiriyor sivilce çıkartıyor çok fazla hiç tavsiye etmem mavi kutuda olanını. ..Bu nu denemedim ama yazdıklarınızı okuyunca acaba alsam mi diye düşündüm ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zeynep, mavi kutuda olanı henüz kullanmadım. Eğer sendeki gibi hissettirirse de kullanamam zaten. Normal ciltler için olanından çok memnunum. Sivilce de yapmadı. Şu mavi kutuyu açayım ben, merak ettim sen yazdıktan sonra. Teşekkürler :)

      Sil
  4. Bişeyi çok merak ediyorum.. mavi kutuda olanını yüzüme her sürdüğümde çok feci yanma hissi geliyor.. Bu sizde de oluyor mu, sebebi ne olabilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mavi kutuluyu hala kullanmadım, bekliyor dolapta 😬 Beyaz olanda hiç sorun yaşamadım ama, yanma yapıyorsa kullanmayı bırakman daha iyi olur. İçindeki bir madde alerji yapıyor olabilir.

      Sil
  5. Gerçekten mükemmel. Ben cildiyeye gittim biodermanın nemlendiricisini verdi bana 40 liraya aldım hiçbir ise yaramadi. Bunu a101 den 8 liraya aldim henüz 1 kere kullandım inanilmaz nemlendirdi yuzumu cok ama cok guzel

    YanıtlaSil
  6. Ben mavi olanını kullanyıorum. Ciltten cilde değişir tabiki benim cildim aşırı derecede kuru ve sivilceye meyilli. Ama o kadar güzel nemlendirdi ki ne katı yapısı var nede yanma yada yağlılık. Çok hafif hemen emilen kadifemsi gibi yapısı var. Asla sivilce yapmadı ve çok memnunum kesinlikle dene

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ayşenur :) Ben o mavi kutuluyu kullanmayı unuttuum, iyi ki hatırlattın. Eğer tarihini geçirmediysem hemen açıp kullanayım. Hava da birden soğudu nem depolamak lazım :)

      Sil
  7. Bu krem bronzlaştırıyor mu acil cevap veriri misiniz lütfen

    YanıtlaSil