alışveriş

YEŞİL KUNDURA ONLiNE ALIŞVERİŞİM

13:39:00

Kışa girdik gireli kendime siyah, deri, az topuklu bir çizme arıyordum. Mağaza mağaza dolaştığım zaman ya içime sinen modeller bulamadım ya da fiyatları ederinin çok üstündeydi o yüzden almadım. Benim de böyle bir takıntım var. Her ürüne kendimce bir fiyat biçerim. Bütün online alışveriş sitelerini takip ettim istediğim çizmeyi bulamadım. Sonra bir anda aklıma Yeşil Kundura geldi. Baktım online satış da yapıyor. Beğendiğim tarz çizme orada beni bekliyordu. Üstelik deri, üstelik siyah ve kısa topuklu, sade görünümlü, uygun fiyatlı bir çizme. Daha önce hiç oradan alışveriş yapmamıştım. Kafamda dolanan "Site güvenilir midir, çizme gerçekten deri midir, kargom söylenildiği gibi ulaştırılıyor mu, çizmem ayağıma uymazsa rahatlıkla iade edebilecek miyim???" gibi bir sürü sorudan sonra en sonunda aldım :) Şimdi size Yeşil Kundura'dan online alışverişimi anlatacağım.

yesilkunduradericizme



Öncelikle siteye üye oldum. Yeni üye olanlara 20 lira indirim verdikleri yazıyordu. Üye olduktan sonra çizmemi attım sepete. Sıra ödeme yapmaya geldi. Baktım hiç bir yerde eksilen 20 lira ya da indirim kuponu, kodu yok. Araştırdım, meğer üyelikten kısa bir süre sonra maile geliyormuş indirim kodu. İndirim kodunu da ekleyip alışverişimi bitirdim. Peşin fiyatına 6 taksit yaptırdım ve kargo ücreti de ödemedim.

yesilsiparistamamlandı

Siparişim tamamlandıktan sonra aklıma takılan sorular için canlı destekten bilgi aldım.

yesilkunduracanlıdestek


Siparişimi 28 Ekim'de verdim. Söyledikleri gibi aynı gün kargoya verildi. 29 Ekim tatil olduğu için 30 Ekim'de Ups kargoyla teslim edildi. Ups kargoyu da ayrıca beğeniyorum. Çok sistemli ve düzgün çalışıyorlar. Siparişim gelmeden önce hem mesajla hem maille ne zaman ulaşacağına dair bildirimde bulundular.

siyahdericizme


Çizme, kutusunun haricinde Yeşil Kundura'nın kargo poşediyle düzgünce sarılmıştı. Kutunun içinden ayrıca taşıma poşedi ve Yeşil Clup Kart çıktı. Ne işe yaradığını, nasıl bir avantajı olduğunu açıkcası bilmiyorum onunla ilgili bilgi vermemişler. Ben çizmeyi beğendim. Konç kısmının en tepesi biraz sıktı o da deri olduğu için evde denedikçe açılmaya başladı. Açılmazsa da bir ayakkabıcıya verip genişlettireceğim. İade etmek istemedim çünkü gerçekten hoşuma gitti.


siyahdericizme2


Çizme gerçek deri fakat içi deri değil böyle peluşumsu gibi, tüylü gibi bir malzemeyle kaplı.


siyahdericizmeic


Sipariş verdiğimde çizme 129 liraydı, üye olma indirimiyle bana 109 liraya gelmiş oldu. Siparişimden sonraki akşam tekrar siteye baktığımda fiyatının 169 liraya yükseldiğini ve bir çok numarasının kalmadığını gördüm. Sanırım doğru zamanda almışım. Yeşil Kundura bana fotoğrafını gördüğüm ürünün aynısını, kısa zamanda, kargo ücreti almadan, düzgünce teslim etti. O yüzden bu alışverişten memnun kaldım. Yine de bence söz konusu online alışveriş olduğunda sitelerin daha fazla detay girmesi gerekiyor. Mesela bu çizmenin konç uzunluğu nedir? Konç genişliği nedir? İç malzemesi nedir? Bu çizmeyle kullanılabilecek bakım ürünü nedir? Ya da bir çantaysa aldığımız çantanın eni, boyu, derinliği nedir? İçinin fotoğrafı neden resimlerde yer almaz? gibi soruların cevabını da bulabilmeliyiz. Aksi taktirde müşteri memnuniyetsizliği ve bol bol iade.

Eşyalarımı hep dikkatli kullanırım, çizmem uzun ömürlü olacak mı onu da buradan paylaşacağım. Yeşil Kundura'nın sitesinde uygun fiyatlı farklı modellerde deri çizmeler de var. Bir göz atmanızı öneririm.






Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum

  1. Çok güzel gerçekten güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. ayyy yeşil seviyom ben onlayn almadım hiç ama var ya mağazaları bot alıyom hep :)

    YanıtlaSil