gabrini

GABRiNi | NUDE OJE VE 3D OJE

07:56:00

Geçenlerde Tedi'de Gabrini ojelerin standını gördüm. Markayı eskiden beri biliyorum fakat kullandığım ürünü yoktu.
Ojelerin renkleri ve şişeleri de güzel görününce, yine bir Türk firması atağa geçmiş o zaman hemen denenmeli diye düşündüm. İki farklı serisinden ojeleri sepete attım.
Meğer yeni bir seri değilmiş, ben anca görmüşüm :)


Gabrini Nude Oje 06 numara. Rengi sütlü kahveye benziyor.

Gabrini 3D Oje 06 numara. Rengi somon rengi (pembesi ağır basıyor).

Farkında olmadan iki serinin de 06 numarasını almışım :)


Ojeler oldukça akışkan. Fırçaları flat fırça. Aslında flat fırçaları seviyorum ama Gabrini ojelerinkini sevemedim. Sanki fırçalar daha dolgun olmalıydı.


Oje fırçaya fazla fazla geliyor, fazlalığı şişenin kenarına bıraktığımda da tırnağıma yetmiyor. Sürmeye çalışırken böyle bir karmaşa yaşadım  :)


Rengini hemen vermiyor. Şişedeki rengi tırnağımda görebilmek için 3 kat sürmem gerekti. Hatta bir kat daha isterdi. Güzel tarafı çabuk kuruyor ve renkleri çok başarılı.


Kuruduktan sonra üzerine cila sürmeye gerek yok, parlak bitişli. Tırnağımda duruşu hoşuma gitti. 
Fakaat, ev işine dayanamadı :)


Çocukların çamaşırlarını çitiliyordum. Sabun ve kolonyaya maruz kalan ojelerim bu hale geldi. Sanki beyaz ojenin üstüne renkli oje sürmüşüm gibi renkleri gitti. İlk defa böyle bir görüntüyle karşılaşıyorum. Daha önce kolonyadan ve sabundan silinen ojem olmamıştı, olsa olsa uçları çıkardı. 

Gabrini ojelerin tanesini 2 liraya aldım. Renklerini ve duruşunu çok beğendim ama fırçası sürmeyi zorlaştırıyor ve ojeler dayanıklı değil. Sitesine girip özelliklerine bakayım dedim, bu ojeler yok. Demek ki stoklarını tüketiyorlar. 

Farklı serilerini denerim belki ama bu serileri pek bana göre değil. 

Sizler Gabrini ojeler hakkında ne düşünüyorsunuz?



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

12 yorum

  1. gabrini oje hiç kullanmadım ama bu renkleri çok güzel.tam benlikmiş.Fakat sabundan ve kolonyadan etkilenmesi ilginç bir durum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de çok beğenmiştim ama durum beni şaşırttı :)

      Sil
  2. Çok aydınlatıcı bir inceleme yazısı olmuş bence. Özellikle sonrasını görmek çok önemli :)

    YanıtlaSil
  3. Ben renkli oje kullanmadığımdan dolayı nude tonları tercih ediyorum.. ayrıca her iki renk bende de mevcut çok beğeniyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de renklerini çok beğendim ama kullanışlı olmadı.

    YanıtlaSil
  5. Gabrini ojeleri çok severim hiç böyle bir şeyle de karşılaşmadım daha önce normalde 2 gün falan bir şey olmaz ojelere demek bunlar çitilemeye gelmediler :(

    YanıtlaSil
  6. Ben de bu ojelerin yeşilinden sürdüm ve çıkarttığımda tırnaklarım yeşil kaldı bu durumdan çok rahatsızım 1 haftadır geçmedi. Siz ojeleri çıkardıktan sonra da öyle bi sorun oldu mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kullandıklarım açık renkler olduğundan bende boyama yapmadı. Gerçekten ojeyi sildikten sonra tırnakta renk kalması sinir bozucu oluyor. Ben öyle zamanlarda hep daha koyu renkte ojeler sürerek kapatmaya çalışıyorum.

      Sil
  7. Ben de bu ojelerin yeşilinden sürmüştüm ama çıkarttığımda tırnaklarım yeşil yeşil oldu 1 haftadır geçmedi sizde de öyle oldu mu ?

    YanıtlaSil
  8. Ben nude matte serisinin bir ojesini kullanıyorum banyoda tırnağımın üzerinden bütün bir kalıp şeklinde çıktı ama rengi çok güzel

    YanıtlaSil