alt açma

SLEEPY SENSiTiVE BEBEK BEZİ İNCELEMESİ

09:22:00

Hafta başında numune formunu doldurduğum Sleepy ürünleri hızlı bir şekilde elime ulaştı. Ben de hemen kullandım. Gönderdikleri kutuda iki adet Sleepy Sensitive bebek bezi, bir adet alt açma örtüsü ve bir de broşür bulunuyor.

SLEEPY | SENSITIVE BEBEK BEZİ İNCELEMESİ 1

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki deneyerek bu bebek bezini alacaksam, iki adet olması çok yetersiz. Alt açma yerine iki üç tane daha bebek bezi olsaydı, bir tam günü bu bezle geçirdiğimiz için daha net yorumlar yapabilirdim. Ya da içinde 10 tane bez bulunan bir paketi uygun bir ücretle satışa sunabilirlerdi. O zaman tam fikir sahibi olabilirdim. Fiyatlarına baktığımda alıştığımız markalara göre çok daha uygun olduğunu düşünmüyorum.

SLEEPY | SENSITIVE BEBEK BEZİ İNCELEMESİ 2



Alt açma örtüsünün genişliği ve malzemesi çok güzel. Genelde küçük boylarda satılıyor bu alt açmalar ve ben medikal satışı yapan yerlerden hastalar için olanından alıp kullanıyorum. Sleepy, alt açmanın boyunu çok iyi ayarlamış.

SLEEPY | SENSITIVE BEBEK BEZİ İNCELEMESİ 3

Sensitive bebek bezine gelirsem eğer, benim elimdeki 5 numara. Kızım zaten 5 numara kullanıyor ona göre sipariş vermiştim. Bezin kalıbı güzel.

SLEEPY | SENSITIVE BEBEK BEZİ İNCELEMESİ 4

İç tarafında olan lastikleri oldukça esnek. Bacak bölgesinde sıkıştırma yapmıyor.

SLEEPY | SENSITIVE BEBEK BEZİ İNCELEMESİ 5



Bebek bezinde en çok takıldığım noktalardan olan esnek yan bantlar bugüne kadar kullandığım tüm bebek bezleri içinde en iyisi. Çok fazla esniyor ve bezin bebeğin karnını sıkıştırmasını engelliyor. Bu özelliğini çok beğendim.

SLEEPY | SENSITIVE BEBEK BEZİ İNCELEMESİ 6

İşte benim minnoşta 5 numara bezin duruşu :)

SLEEPY | SENSITIVE BEBEK BEZİ İNCELEMESİ 7

Sleepy Sensitive bebek bezlerinin ön kısımlarında sarı renkli ıslaklık göstergesi bulunuyor. Bezin kirlendiğini rengin yeşile dönmesinden anlayabiliyorsunuz. Bu özelliği seviyorum ben. Prima Premium kullandığımda sanırım 3 numaraya kadar bu özellik vardı sonraki numaralarda yoktu. Sleepy 5 numara bebek bezinde de bu özelliği kullanmış.



Kullandığımdaki gözlemimse şöyle; 

Kızımda pişik değil ama pişiğe yakın kızarıklık oluştu. Bunun bezden olup olmadığından tam olarak emin olamıyorum çünkü iki kullanım yeterli değil.

Sıvıyı ve kakayı tutması çok iyi.

Esnek bantları çok iyi.

Dokusu çok güzel, hafif bir bebek losyonu kokusu var.

Beden ölçüsü güzel.

Alıp da kullanır mıyım? Şu an kullandığım bebek bezine tek artısı biraz daha esnek yan bantları. Fiyat olarak da uygun değil. O yüzden alıştığımız bezi değiştirmeyi düşünmüyorum.

Denemek isterseniz ücretsiz numune için burayı tıklayabilirsiniz. İlk 50 bin kişiye diyor. Hala şansınız olabilir.

Sleepy Sensitive bebek bezini kullanan anneler var mı? Kullandıysanız sizin deneyimleriniz nasıl?


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

27 yorum

  1. uzun zaman önce konuyla ilgim bitti :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darısı başıma diyorum. Bende biri biterken diğeri başladı :)))

      Sil
  2. En çok sevdiğim kare minnoşta ki duruşu oldu.Çok tatlı çok :))

    YanıtlaSil
  3. Ben şu an ona geçtim onceden kullandığımızla fiyat olarak fark yok ama prima kokuyordu az bile yapsa cisinibunda o yok daha rahat bacak kısmı sikmiyor bel kısmı rahat oburunde beden büyüme bile bel aynı kaliyordu 4 4+ 5 hep bacaktan genisliyordu pisik yapmadı ben çok mennunum tavsiye ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yan bantları ve lastikleri çok başarılı gerçekten. Benim kızımın bez bölgesi kıpkırmızı oldu kullanınca. Kendi bezine geçtiğimizde de geçti. Şu an sürekli kullanım için ilgimi çekmiyor açıkcası. İnşallah yaza bezi de bıraktırabilirsem yaşadım :))

      Sil
    2. Merhaba bende yeni sleepy bez kullanicisiyim..2 tane bebeğim var ve hep prima kullaniyordum...oglum 2.5 yasinda ve son zamanlarda hep yataga sizdirmaya basladi...surekli alez ve carsaf yikamaktan bir hal olmustum..taki sleepyi kullanana kadar...kesinlikle harika bir bez hem yumusacik hemde hicbir sizdirma yok...herkese tavsiye ediyorumm..

      Sil
    3. Merhaba, iyi gelmesine sevindim. Bebek beziyle ilgili problem yaşanınca hem üzülüyoruz hem ekstra yoruluyoruz. Bizde evde dönem dönem bu tarz sorunlar yaşadık. Yaş ikinin üstüne çıktıkça bebek bezi kullanımı daha zor hale geliyor. Kızım 31 aylık hala bez kullanıyoruz oldukça zorlanıyorum, zaman zaman taşmalar oluyor. Artık tuvalete gitmeleri lazım :)

      Sil
  4. Ben doğumundan beri kullaniyorum kizim a hiç bir problem yasamadim sadece bez değil alt açma ve ıslak mendilini de kullaniyorum ve gayet memnunum ne pişik nede allerji sonrunu oldu fiyat olarak ta çok memnunum

    YanıtlaSil
  5. Benek benek kızarıklık oluştu. Bu şekilde kızarıklık daha önceden hiç olmamıştı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kullandığımda da kızarıklık oluşmuştu, kendi bezine geçtiğimde kızarıklık geçti.

      Sil
  6. Ben çok memnunum primadan daha iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Primadan üstün bulduğum noktalar var özellikle yan bantları ve bezin etrafını saran lastikleri çok hoşuma gitti fakat kızarıklık oldukça düşündürücü.

      Sil
  7. Merhabalar. primayı uzun süre kullanıyorum ancak son zamanlarda kalçasında bantın bağlandığı yerde kızarıklıklar görüyorum. Orayı sanırım sıkıştırıyor. 7-14kg paketini alıyorum mecbur, eskiden 7-11kg lik paketler satılıyordu tam geliyordu. Galiba bezlerin boyutlarını değiştirdiler. Çok az büyük geliyor, kıvırıyorum üstten. Daha önce Sleepy'yi kullanan bir arkadaşım tavsiye etmişti ama Prima'dan memnun olduğum için hiç denememiştim. şimdi deniyeyim mi alayım mi diye düşünmüyor değilim ama yorumları okudum ve kızarıklık yapmış bazılarınızda. Bende prima da yapıyor. Ne yapsam Bilemedim. Kayışları bantı, lastikleri Prima'dan daha mı yumuşak acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ben ilk çocuğumda dönüşümlü olarak primanın normalini ve premium olanını kullanmıştım. Premium çok sorunsuz bir bebek bezi, kızarıklıkları önleyebilir. Primanın 4+ sından sonraydı sanırım sürekli çiş geçme problemi yaşamaya başladık. Bende farklı bütün bebek bezlerini deneyip en sonunda Bim'in beziyle devam etmiştim. Kızım doğduktan sonra da ilk üç ayında prima premium devamında da Bim'in bezini kullandım. Çünkü yan bantlarının esnekliği dışında primadan eksisi yok. Hiç sorun yaşamıyorum. Denemediyseniz ona da bir bakın. Sleepy gerçekten güzel bir bezdi. Dokusu, yumuşaklığı, bantları, lastik kısmı herşeyi çok iyi düşünülmüş fakat kıpkırmızı oldu kızımın poposu o yüzden hiç almayı düşünmedim.

      Sil
  8. Sleepy bende numune olarak kullandım ve bel kısmı sert yapıya sahip olduğu için tahrişe müsait, dokusu pamuk yumusakliginda değil ben memnun kalmadım...bir arkadaş primanin koku yaptığını belirtmiş evet primanin premium care olmayanı kokuyu iyi hapsedemiyor...yıllardır prima premium care kullanıyorum ve en iyiside markanın belirtmiş olduğum serisi...Sevgiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bel kısmıyla ilgili bir rahatsızlık hatırlayamıyorum. Premium care'i ben de çok uzun zaman kullandım, oldukça iyi bir bebek bezi. Teşekkürler yorumun için :)

      Sil
  9. SLEEPY KIZARIKLIK YAPIYOR.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir tek numune olarak geleni kullandım kızıma o da kızarıklık yapınca denemedim bir daha. Belki yeni formülü daha başarılı olabilir.

      Sil
  10. İlk kez Sleepy kullandım ve kimseye tavsiye etmem! Kızımın poposundaki kızarıklıkları ilk önce diş çıkartmasına bağlamıştım, bezin kötü oluşu hiç aklımın ucundan bile geçmedi. Ta ki buradaki yorumları okuyana kadar. Daha önceden kullanmış olduğum markaya geri dönüş yapayım dedim, ve pişik falan kalmadı. Pişik dediğimde böylesini daha önceden hiç görmedim! Komple önden arkaya kıpkırmızı ve beyaz beyaz su toplamıştı popişi :(((( Bıraksınlar 50% indirim olayını, üstüne para verselerde kullanmam artık. Elimde yarım bir paket kaldı, yarın direk çöpe!

    YanıtlaSil
  11. Sleepy verdiğim siparişi kapıda ödemede farklı fiyat ile bana gönderdi. Ayrıca fiyat farkından dolayı kargoyu teslim almayıp geri gönderdiğim için de müşteri temsilcisi beni arayıp azarlamaya kalktı. Kargo bedava kampanyası da diğer kampanyaları da komple yalan sanırım. Sipariş verecek olanlar aman dikkat!!!!!

    YanıtlaSil
  12. 54'lü 2 paket Midi, 50'li 2 paket Midi Plus kullandık. İki ana başlık altında toplamak gerekirse; Pişik konusu bebeğinizin cildine göre değişiklik göstereceğinden göreceli bir kavram. Emiş konusuna gelince Sleepy sınıfta kaldı. Sıvıyı bariz emmiyor. Prima Premium Care ile kıyasla solda sıfır.
    Paketler bitsin diye saatlik kullanıyoruz. %50 değil, bedava verseler kullanmam.

    YanıtlaSil
  13. Hiç mememun kalmadım 70 adetlik aldım yarısının yan bantları yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, aldığınız yere iade edin muhakkkak. Fabrika hatası sonuçta.

      Sil