Baharatlı Parfüm

UDV FEMME DE VARENS SENSUELLE PARFÜM

10:14:00

Geçen hafta sevgili Beauty Beybi' nin düzenlediği çekilişten çok güzel bir parfüm kazandım.
Elime geçtiği gibi de kullanmaya başladım.
Hediyem, çok şık bir şişesi ve iddialı bir kokusu olan Ulric De Varens (UDV) 'in Femme de Varens serisinden "Sensuelle" isimli parfümü.

UDV | FEMME DE VARENS "SENSUELLE" PARFÜM 1

Parfümüm korumalı bir poşet içinde ve güzel bir mesajla geldi. İnce düşünceleri için UDV'ye teşekkür ediyorum. Bazen bir not bile insana kendini özel hissettirebiliyor.

UDV | FEMME DE VARENS "SENSUELLE" PARFÜM 2

Zarfın içinden 75 ml. Sensuelle parfüm, parfümleri tanıtan katalog ve 4 farklı parfümün deneme boyları çıktı. Bu minik parfümlere de ayrıca sevindim. Çünkü içinde merak ettiklerim de vardı :)

UDV | FEMME DE VARENS "SENSUELLE" PARFÜM 3

UDV Sensuelle parfüm, firma tarafından; "Egzotik - Chypré - Misk; Üst notaları, greyfurtun parlaklığı ile birleşen meyan kökünden oluşuyor. Gülün cazibeli kıvrımları, süsen ile birlikte kokunun kalbini şekillendirirken, misk ve paçulinin derin titreşimlerine yerini bırakıyor." şeklinde tanımlanıyor.

UDV | FEMME DE VARENS "SENSUELLE" PARFÜM 4

Sensuelle parfümü ilk sürdüğümde baharatlı ve şekerli bir koku aldım. Sürdükten bir zaman sonra, çiçek kokularını da duymaya başladım. Biraz ağır ama güçlü bir koku. Kış aylarında kullanıma çok uygun. Güçlü bir kadın imajı var ve kesinlikle iz bırakıyor. Kalıcığını 5 saate kadar test ettim, sonrasını unuttum. Benim gibi beyaz tenlilerden çok buğday ve esmer tenlilere daha iyi uyum sağlayacağını düşünüyorum. Yine de kokusuna bayıldım.

UDV | FEMME DE VARENS "SENSUELLE" PARFÜM 5

Çok şık cam bir şişesi var. Aynalı şişe. Çantanızda bu parfüm varsa ayna taşımaya gerek yok. O kadar iyi iş çıkartıyor :)

Gelen testerlardan UDV Night erkek parfümünü, eşimde ve kardeşimde denedim. İkisi de çok beğendi. Onlara sürerken elime de bulaşmıştı, sürekli koklayıp durdum. Meyveli bir parfüm. Ananas, elma ve tarçın baskın kokular.  Bana çok uyduğunu düşünüyorum. Muhtemelen eşime diye alıp kendim kullanacağım. O kadar çekici bir koku ki denk gelirseniz muhakkak testerını deneyin derim.

UDV parfümler; Watsons, Rossmann, Bigmall ve Gratis' lerde bulunuyor ve oldukça uygun fiyatlı.

Yazıyı hazırlarken gördüm Aralık ayı boyunca UDV'nin web sitesinden yapılan alışverişlerde %20 indirim varmış. Burayı tıklayarak parfümleri inceleyebilir ya da sipariş verebilirsiniz. 

Koku benim için çok önemli, farklı parfümler denemeyi seviyorum. İşte bu yüzden beni bu parfümlerle tanıştırdıkları için Beauty Beybi ve UDV' ye tekrar teşekkür ediyorum.

Sizin kullandığınız Ulric De Varens parfümleri var mı?


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

9 yorum

  1. Bende bu parfümü çok merak ediyorum :) Son zamanlarda birçok yerde karşılaşmaya başladım alıp denemek lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kokusunu bir denemelisin. Bende tester olarak sublime vardı, pembe şişeli olan. O daha çiçek kokulu.

      Sil
  2. Sisesi çok güzelmis güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  3. güzel günlerde kullan gülüm:=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, sayende tanışmış oldum UDV ile :)

      Sil
  4. Parfümün fiyatı da çok uygun... Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Hele indirimlerde çok daha uygun hale geliyor :)

      Sil
  5. Bende yıllarca kullanfım bu fransız parfümünü. Fakat artık satılmıyor. Onun benzeri notalarına sahip seçeneği var yine aynı markanın. Ama bunun yeri bambaşka. Sizin satışının hala yapıldığı bir yer bildiğiniz var mı?

    YanıtlaSil