Çamaşır Suyu

VISSMATE ULTRA YOĞUN KIVAMLI ÇAMAŞIR SUYU İNCELEMESİ

09:25:00

Bundan yaklaşık bir ay önce bana gönderilen, iyice kullanıp deneyimlediğim, Vissmate Ultra Yoğun Kıvamlı Çamaşır Suyundan bahsetmek istiyorum.

Vissmate ultra yoğun kıvamlı çamaşır suyu

Dört farklı kokuya sahip Vissmate çamaşır suları koyu bir kıvamda. Ben zaten koyu kıvamlı çamaşır suyu kullanmayı tercih edenlerdenim. Döktüğüm gibi kaybolan çamaşır suları hoşuma gitmiyor. Mutfak ve banyo temizliğinde çamaşır suyu elimin altından hiç eksik olmaz. Bunun için de Domestos'u tercih ediyordum. Bu yüzden Vissmate çamaşır sularını denemeye başladığımda, çok iyi tanıdığım çamaşır suyumla, Vissmate çamaşır suyunu rahatlıkla kıyaslayabildim.

Vissmate Çam Ormanları Çamaşır Suyu
Vissmate Çam Ormanları
İlk olarak şunu söyleyebilirim ki Vissmate çamaşır suyu "Ultra kıvamlı" ibaresinin hakkını veriyor. İki çamaşır suyunu da aynı anda lavaboma döktüğümde Vissmate önce jöle gibi kalıyor sonra yavaş yavaş dağılıyor. Lavabonun deliğinden süzülüp gitmiyor.

Vissmate Limon Gücü Çamaşır Suyu
Vissmate Limon Gücü
Yıllardır severek kullandığım çamaşır suyuna göre daha hızlı etki ediyor. Örneğin iki çamaşır suyunu yan yana lavaboya döktüğümde Vissmate’li kısım daha çabuk beyazladı. Ben bu etkiyi el bezlerini yıkarken fark etmiştim de konduramamıştım ilk başta. Evde küçük çocuklar olduğundan, yemek sonraları onları temizlemek için kullandığım el bezlerini her gün bir kere de çamaşır suyuyla yıkıyorum. Vissmate'in limonlu olanı mutfağımda deterjanımın yanında duruyor. Fark ettim ki el bezi yıkadığımda lavabom da beyazlıyor. Daha önce bunu yaşamadım. Anca lavaboyu çamaşır suyuyla ovup bir müddet beklemem gerekirdi.

Vissmate Çiçek Bahçesi Çamaşır Suyu
Vissmate Çiçek Bahçesi
En sevdiğim özelliklerinden biri de kokusundaki çamaşır suyu keskinliğinin sürekli kullandığım çamaşır suyuna oranla daha az olması ve temizliği bitirdiğim an o kokunun da kaybolması. Bayıldım buna. Çünkü çamaşır suyuyla iş yaparken temizleyeceğim bölgeye döküp, oradan ayrılmak zorunda kalıyordum. Beynim yanıyordu resmen. Vissmate çamaşır suyunda bunu yaşamadım. Rahatlıkla temizliğimi yaptım. Üstelik kokusu ellerime de yapışmadı. Temizliğim bittikten biraz sonra kokladığımda, elimde hiç çamaşır suyu kokusu olmuyor. Bu çok hoşuma gitti.

Vissmate Deniz Ferahlığı Çamaşır Suyu
Vissmate Deniz Ferahlığı
Vissmate çamaşır sularının dört farklı kokusu var demiştim. Bunlar; Çam Ormanları, Limon Gücü, Çiçek Bahçesi ve Deniz Ferahlığı. Koku olayına gelirsem, bir yumuşatıcı gibi, bir bulaşık deterjanı gibi koku vermesini beklemeyin. Sonuçta çamaşır suyu gibi kokuyor. Benim için en önemli olan kokunun keskinliğiydi, o konuda da sınıfı geçti.

Vissmate ultra yoğun kıvamlı çamaşır suları

Vissmate Ultra Yoğun Çamaşır Sularını çok beğendim fakat etrafımdaki marketlerde göremedim henüz. İnternette fiyatını araştırdığımda, 810 gramlık ambalajdakilerin 2.49 TL ile 2.99 TL arasında satıldığını gördüm. Ayrıca 2160 gramlık ve 4000 gramlık ambalajları da satışa sunulmuş. Kolay ulaşabileceğim hale geldiğinde ve uygun fiyat sistemini de bozmazsa kesinlikle Vissmate'i tercih ederim.

Sitesine ulaşmak ve daha ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

11 yorum

  1. ben bu markanın ürünlerini çok sevdim ve hiç ağır kokuları yok gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki hepimizin en çok rahatsız olduğu şey koku :))

      Sil
    2. Günaydının , tünaydında olabilir :)
      denemedim bu. Markayı , her yerde reklamlarını görüyorum . Marka adı vermeyim şimdi bir bulaşık deterjanı çıkmıştı denemek için almıştım sadece 1tlydi öyle. Bir tuttu ki gerçekten ne yağlı ne pis demiyor temizliyor soğuk suyla bile anlamışsındır :) ama şimdi çok pahalı umarım bu markada öyle olmaz fiyat konusunda. Sevgiler.

      Sil
    3. Tünaydıııııın :)) Ah evet kullanıyorum o bulaşık deterjanını. Fiyatı yüksek ama indirim takip ediyorum :)) Bu çamaşır suyunu da çok beğendim. Hep Domestos kullanırım ondan daha üstün özellikleri var. Domestosa göre fiyatı uygun olursa ve şıp diye bulunabilir olursa kesinlikle Vissmate'i tercih ederim. Göreceğiz bakalım ilerleyen günleri de :) Sevgileer :))

      Sil
  2. Vissmate sınavı geçmiş demek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçti geçti, oldukça beğendim ben. Size yorum yaparken aklıma geldi yazıya eklemeyi unutmuşum. Yer silerken de kullanıyorum çamaşır suyunu. Çok fazla köpürmüyor bu da çok hoşuma gitti benim.

      Sil
  3. ben de çok severek kullanıyorum canım ve çok memnunum umarım hemen marketlere yerleşir de biz kolay ulaşır :)

    YanıtlaSil
  4. Çok pahalı ,insan biraz ucuza satar yeni diye elimiz cebimiz alışsın:))

    YanıtlaSil
  5. zararlı değil mi çamaşır suları?

    YanıtlaSil