ben gibi

HAFTANIN BLOGU: BİRDEFNEMASALI

11:53:00

Haftanın blogu mimi ilk yapılmaya başlandığında dedim ki, bu ne muhteşem bir fikir. Sevgili Dağınık Anne'nin icadı bu mim bence blog dayanışması açısından çok etkili. Zeki kadın işte. Ben de zeki insanlara ayrı bir hayranlık duyarım. Daha ne diyeyim :)
Bu mimi ilk duyurduğu ve nasıl yapılacağını anlattığı yazısı da burada. Olmaz ama yine de okumayan varsa diye :)

HAFTANIN BLOGU: BİRDEFNEMASALI

Sanırım ben şanslılardanım. İki güzel arkadaşım tarafından mimlendim.

İlk olarak Makyajlailgili mimledi beni. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Ki kendisini de severek takip ederim. Paylaşmayı sever, ilgilidir ve çözemediğiniz bir duruma dahil olduysa çözülmesi için elinden geleni yapar. Tanımayanınız varsa muhakkak tanışın derim. Beni mimlediği yazısı da işte burada.

Geçtiğimiz hafta da Sevdicann tarafından mimlendim. Sıcacık bir insan Sevdican, sadece kendi ve ailesiyle değil, herkesle ilgili. Desteğini esirgemez, ince ve düşüncelidir. Türkiye'den uzakta yine de yanıbaşımızda gibi. Tanımayan zaten yoktur diye düşünüyorum :) Ayrıca Blog Yorum Kardeşliği adında bir grubu var. Katılmadıysanız muhakkak katılın. Grupta paylaşım yapmak için önce son yayınlanan iki blog yazısına, bloglarını ziyaret ederek yorum yapmanız gerekiyor. Çok güzel düşünmüş. Beni haftanın blogu seçtiği yazısı da burada.

Çok sevdiğim blogger arkadaşlarım var. Yorumunu hiç esirgemeyen, hep buradayım, gözüm üstünde diye hissettiren, bir anda karşılaşsak kocaman kucaklamak istediğim güzel insanlar. Bu yüzden seçim yapmak çok zor.

Ben de bakış açımı değiştirdim.

Kalemini ve hayata bakışını beğendiğim, zaman ilerledikçe zaten hep takip ediyor olacağım, desteğe en çok ihtiyaç duyulan zamanlarda olduğu düşündüğüm, henüz bir ayını doldurmamış bir blogu seçtim.

Haftanın Blogu birdefnemasali


HAFTANIN BLOGU: BİRDEFNEMASALI 1

Defne'nin doğumundan sonra hem anneliği hem de kendini yeniden keşfeden Feray'ın anlattıklarını okumaktan keyif alacağınızı düşünüyorum. O kadar güzel anlatıyor ki sanki çayımızı kahvemizi almışız hem konuşuyor hem dinleniyoruz..

Yorumlarını da hiç esirgemez. Her zaman samimi ve içtendir.

Geçenlerde doğum gününü kutladı. Bakın yeni yaşını nasıl karşıladı..

HAFTANIN BLOGU: BİRDEFNEMASALI 2

Henüz 19 takipçisi var. İlk başladığımız zamanları hepimiz hatırlıyoruz. Büyümesine yardım etsek ne güzel olur :)

Blog adresi; https://1defnemasali.blogspot.com.tr/
Gplus; birdefnemasali
twitter; https://twitter.com/feraydefnegokce
instagram; https://www.instagram.com/birdefnemasali/

Sanırım oldu, eksik bi şey görürseniz bi haber ediverin :)

Hep birlikte, güzel günlerimiz olsun.

Sevgiler :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

34 yorum

  1. Yaaaaa kulaklarimm cin cin cinladi hemde cok guzel bi melodiyle ;)) cok duygulandirdin beni ya okadar sevindim ki yazdıklarına cok cok tesekkur ederim. Bazi bloggerlarda kendime benzeyen bir tarz buluyorum rahat egosuz ve samimi sen onlardan biri oldugun icin o senin guzel gorusun canim yaaa;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne hissettirdiysen onu yazdım kuzum. Ben teşekkür ederim iyi ki varsın. Çok öperim :))))

      Sil
    2. Ozaman bu diyalogumuzun ustune kelebekler ucsun buralarda ya cuma cuma motivasyonumu yukselttin sende iyiki varsinnn;)

      Sil
    3. Heheheheheh boşuna sevmiyorum seni şu pozitifliğin yok mu :))

      Sil
    4. E yazarken daha pozitif oluyorum galiba zaten ic karartici bir suru sey var hic degilse burda ucusan kelebekler olsun yaniii;)

      Sil
  2. takibe aldım hemen kendisini bu seri sayesinde ben de pek çok yeni blog keşfetmiş oldum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir etkinlik gerçekten.. En güzeli hep birlikte büyümek :)

      Sil
  3. GÖKÇE!!! İŞTE BUDUR :)
    Çok güzel anlatmışsın ve çok güzel, manidar bir seçim yapmışsın eline sağlık! O şirin Defne'nin masalıyla ben de tanışanlardanım :) Daha yeni uçak yolculuğunu okuduk hep beraber :D Şu sevimliliğe bakar mısın fotoğraftaki :) Daim olsun neşeleri (neşemiz).
    Güzel yüreğine sağlık, bol takibi hakeden bir blog, tebrik ediyorum :)

    Yayınına yazacağım çok şey var çünkü bir yayına bir sürü şey sığdırmışsın her birini keyifle okudum bayıldım, favori yayının ilan ettim naçizane :P

    O iki arkadaş da pek iyi yapmışlar seni seçmekle! İkisi de çok tatlılar zaten bilmeyen yok :)

    Her biri hakkında ayrı ayrı yazman da çok hoşuma gitti eline sağlık :) Sevdican'ın grubuna hala giremedim ya girdiğimde yorum yazamazsam minik canavardan da mahçup olursam diye kaldı hep :(

    Veeeeeee.... O başta yazdığın ve bende "sevinç, neşe, mutluluk, şımarma, vay beeee...." benzeri duygular uynadıran küçük ama çok etkili kısım için ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) Zeki olarak anılmak paha biçilemez.. Öyle yansıyorsam ne mutlu :) Ve böyle güzel bloglarda güzel yayınlarda bu etkinliği görmenin verdiği gurur anlatılmaz... Mümkün değil :)

    ELİNE, YÜREĞİNE SAĞLIK!

    (Susayım değil mi artık? Baya işgal edeceğim yorum kısmını affet :D)

    Sevgiler, öpücükler... (e hadi gideyim..)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah be dağınık sen ne yaptın :)))) Tüm yazdıklarını tekrar tekrar okudum çünküüü çok hoşuma gitti. Benim giriş cümlemde hissettiklerini bana da yaşattın yorumunla. Çok çok çoook teşekkür ederim. Adı mim olarak geçse de haftanın blogunu mim gibi görmüyorum ben. Çok önemli. Hem tanışıp, kaynaşıyoruz hem de moral veriyoruz birbirimize. "Sen buraya baksana arkadaşım, yalnız değilsin ki yanındayız bak" diyoruz kenardan kenardan :)) O yüzden her hafta yayınlayacağım. Aklına, fikrine, ruhuna sağlık.. Tü tü tü tüüü maşallah sana :)

      Sil
    2. GÖKÇE :D ben de yorumunu tekrar tekrar okudum, sonra döndüm kendi yazımı okudum :P :) ne güzel yahu bunları duymak :) baktım da özet bile geçmişim abartmayım diye :) çok tatlısın ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) 'yorumcunun duymak istedikleri' bölümünde baş köşedesin :D
      Kesinlikle mim gibi değil, mimliyorsun ama ben mim ve etkinlik arasında diyorum tam isim bulamadım ;D
      Ne güzel o zaman devam :))
      Şu keyifli yazışmalar, seçilen arkadaşların keyifleri kocaman gülümseme yaratıyor yüzümde :)
      Katılan herkese de kocccamanından teşekkür ediyorum!
      Sana da kocaman teşekkür Gökçe :)
      Miniği de öperim! Ki Adacık, benim Atakan ve Günce'nin Kaan'ı akranlar ;D şenliğe gel :)

      Sil
    3. Dağınıkcım sen hep şenlendir burayı iyi geliyorsun :)) Bu akranları bir araya getirsek ne olur çok merak ediyorum :))

      Sil
    4. Ah keşke öyle bir şans olsa :)
      Teşekkürler misafirperverlik için ;) Doldurmuşum sayfayı :D

      Sil
  4. oldukça gergin başlayan ve stresi azalmadan devam evden bir sabahta böyle içten bir paylaşımla karşılanmak beni inanılmaz mutlu etti :) en güzel cuma hediyesini sizden aldım sanırım bugün ve dedim ki kendi kendime blog yazmaya karar verip ilk paylaşım yaptığımda gelen o ilk güzel destek ile devam ediyor güzel yürekli Gökçe Bağtır.. gerçekten çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Feray ben teşekkür ederim. Böyle uzaktan da olsa hayatlarımıza dokunabilmemiz ne güzel. Dilerim günün geri kalanı da keyifli geçsin senin için. Kocaman kucaklıyorum, sevgiler :)))

      Sil
  5. Çokk güzel bende çok sevdim defnenin masalını zevkle takipçisiyim. Makyajla ilgili bütün tüyolarımı da Makyajla ilgili den alıyorum zaten :). Sevdicann'a sözüm yok zaten o bizim gibi acemi blogçulara yardım edicem diye kendini parçalıyor. Emeğine yüreğine sağlık çok güzel anlatmışsın. Sevgili Feray'ı takip ediyorum zaten ama ben yine bir ziyaret edeyim azıcık defne kokusunu içime çekip az bir masal havasına bürüneyim :). Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zehra, senin blog düzeldi mi? Sevgiler benden :))

      Sil
    2. Ya zehraaa cok tesekkur ederim faydali olabiliosam gostermelik seyler yazmamaya ozen gosteriyorum bir nebze olsun anlasilabiliyorsam ne mutlu bana;)

      Sil
    3. Düzelmedi yaaa :( 31 Martta sahnelerdeyim yine beni bekleyin beni özleyin :)) makyajcımm faydalısın faydalı olmazmısın hiç zevkle takip ediyorum :). Arada ihmal ediyorsam kusuruma bakmayın valla kötü niyetten değil trafik çok yetişemiyorum bazen :)) sevgilerimle.

      Sil
    4. Harikasin hepimiz islerimiz ölçüsünde aksatabiliyoruz ama birkismimiz artik birbirimizi taniyabiliyoruz sanirim durus olarak;)

      Sil
  6. Hemen gidiyorum ziyarete :)

    YanıtlaSil
  7. sayende tanımış olduk, takibe alalım :)

    YanıtlaSil
  8. Ederiz tabii etmezmiyiz hemen sarmalarız:)) cansın sen <3

    YanıtlaSil
  9. bende tapteyim yeni bir blogger olarak bu mimleme çok güzel yeni blogları keşfediyoruz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin, ben de hemen takibe aldım blogunu. Görüşmek üzere :)

      Sil
  10. AA gökçe çok teşekkür ederim benden de bahsetmissin. Mutlu oldum cok. Bir defne masalı çok cici bir blog;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek :))) Gördüm sen de takip ediyorsun. Bu mim ne kadar faydalı yahu :)

      Sil
  11. Ne güzel düsünmüssün. Tabii ziyarete gideriz.

    YanıtlaSil
  12. Güzel bir blogmuş. Büyümesine yardım edelim :)
    Teşekkürler Gökçe. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğin için ben teşekkür ederim Zeugma :)

      Sevgiler..

      Sil