aydınlatan fondöten

RIMMEL LONDON WAKE ME UP FONDÖTEN İNCELEMESİ - 200 SOFT BEIGE

07:14:00

Rimmel London Wake Me Up Fondöten'in ünü daha Türkiye'de satışı başlamadan önce yayılmıştı. Watsons'larda satılmaya başlayınca bende merakıma yenik düşüp almıştım. Fakaaat benim beyaz tenimle hiç alakası olmayan 200 Soft Beige rengine yönlendirilince, neden almadan çıkmadım diye hala düşünürüm. Çünkü rengi uymayınca yüzümde tutmak istemiyorum bir türlü. O yüzden oldukça da geç yazıldı bu yazı :)

Rimmel London Wake Me Up Fondöten İncelemesi

Öncelikle mat fondöten arayışında olanlar uzak dursun derim. Çünkü aydınlatma etkisi olan, gün ışığında gayet parlayan bir fondöten.

Cam şişede ve pompalı kapağı var.

rimmel london wake me up fondöten soft beige

Bir sıkım tüm yüzüm için yeterli geliyor. Ben bu fondöteni en çok elimle dağıtmayı seviyorum.

Kremsi yapısı var.

rimmel london wake me up fondöten 200 soft beige

Kapatıcılığı ortanın üstünde. Kolumdaki damarlardan da anlayabilirsiniz. 200 Soft Beige rengi her ne kadar güneş görmüş halime uygunmuş gibi görünse de yine de koyu kalıyor. Bana fazla turuncu hatta bazen de pembe geliyor. Yakışmıyor. Renk skalası biraz sorunlu. 6 rengi var diye biliyordum. Watsons'ın sitesinde 4 rengi görünüyor. En açık rengi benim aldığımın bir açığı Ivory, onun da beyaz tene koyu geldiğini söyleyenler var.

rimmel london wake me up 200

Aydınlık, yorgun görünümü önleyen ve doğal duruşlu. SPF 15 güneş koruması var. Güzel nemlendiriyor. Kullandığım süre boyunca pullanma yapmadı. Altına baz kullanmadan, pudrayla sabitlemeden kullanıyorum 3-4 saat sonra azalmaya başlıyor.

rimmel london wake me up soft beige duruş

Bendeki duruşu böyle.. Aydınlatıcı yapısından dolayı kuru ciltlere ve kışın kullanıma daha uygun, yazın pırıl pırıl parlıyor. Bakın akşam altıda çektiğim fotoğrafa..

rimmel london wake me up soft beige fondöten güneşte

Sonuç olarak eğer rengiyle anlaşabilseydim Rimmel London Wake Me Up'ı kışlık fondöten olarak kullanabilirdim. Sanırım aldığımda 14 TL gibi bir fiyatı vardı.

A unutmadan, kokusunu beğeniyorum ama oldukça yoğun. Sürekli duyuyorum. Koku hassasiyeti olanlar dikkate alsın..


Görüşmek üzere :)




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

15 yorum

  1. Gökçe aslında tam aradığım fondöten olabilirmiş ama kokusu kalıcıysa kullanamam ki, ben kokuya çok hassasım. Bir bakayım Watsons'ta kokusuna iyisi. Sendeki duruşunu çok sevdim çünkü. :) Rengi tutsaymış keşke...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında gayet güzel kokusu var Blana, çiçek çiçek sanki.. Belki rahatsız etmez seni de. Renkleri çok sıkıntılı ama..

      Sil
  2. Çok sevdiğim bir fondöten bir tane bitirdim ama sonra lumi magique ve mufe hd aldığım için pas geçtiğim bir ürün ama kesinlikle yeniden alırım yani

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen #LumiMaqique yazınca aklıma geldi neden bende olduğuna rağmen kullanmıyorum diye. Bütün fondötenlerimi çıkardım baktım ki bazılarının renkleri hiç bana uygun değil. Gayet koyu. O yüzden sürdükçe içime sinmiyormuş. Dar zamanlarda ve watsons gratis çalışanlarına güvenerek fondöten seçmemeye karar verdim. Ah akılsız ben :)

      Sil
  3. Bende cok severek kullandım, içerisindeki ışıltılar cildi cok sağlıklı gösteriyordu tekrar almam cünkü daha iyisini buldum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak nasıl da meraklandırıyor. Hangisi hangisi söyle Çağla :)

      Sil
    2. Daha iyisi hangisi mümkünse paylaşır misiniz😊

      Sil
  4. içinde ışıltı olmasa almak istediğim bir üründü aslında. fiyatına göre başarılı. cildim karma olduğundan ışıltılı ürünler bana pek yaramıyor =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın, iyice parlar sende. Bende kuru ciltli olmama rağmen en çok mat fondötenlerin duruşunu seviyorum :)

      Sil
  5. Ben çok seviyorum bu fodöteni bence ciltle çok iyi bütünleşiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Beybim gayet pürüzsüz ve sağlıklı gösteriyor yüzümü :)

      Sil
  6. Bunu bende seviyorum canım , bendede bayağı malzeme varmış güzelllik ürünlerimide resimleyim bir ara:) Sevgiler öptüm bitanem.

    YanıtlaSil
  7. İki fotoğrafa da baktım ben beğendim rengini yani sana yakışmış, fondöten yokmuş gibi duruyor. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  8. Benim cildim zaten çok yağlanıyor, ışıltılı fondötenler hiç bana göre değil :(

    YanıtlaSil
  9. bende en acik rengini kullaniyorum bazrn ama o bile koyu gelebilio bazen. aydinlik fondötenleri cok sevdigimden benim lumi magicle dönüşümlü kullandigim urun kendisi;)

    YanıtlaSil