14 günde tırnakları güçlendirme

RIMMEL LONDON NAIL RESCUE NAIL NURSE 14 GÜNLÜK TIRNAK BAKIM CİLASI

08:28:00

Watsons'ta görüp ne olduğunu da bilmeden atmıştım sepete. Meğer bana oldukça yarayacak bir ojeymiş.

Rimmel London Nail Rescue Nail Nurse, 14 gün uygulanan bakımla tırnakları sertleştirmeyi, kırılmasını önlemeyi, uzatmayı vadediyor.

Bende gayet istikrarlı şekilde 14 günlük kürü tamamladım. Bol bol da fotoğrafladım ki etkisine beraber karar verelim.

Rimmel London Nail Rescue Nail Nurse 14 Gün Tırnak Bakım Cilası

Rimmel London Nail Rescue Nail Nurse Nasıl Kullanılır;

Birinci gün temiz tırnaklarımıza tek kat sürüyoruz.
İkinci gün de üstüne ikinci katı uyguluyoruz ve 7. güne kadar bir daha sürmüyoruz.
7. gün tırnaklarımızı temizleyip en başa dönüyoruz.

Eğer isterseniz ikinci gün sürdükten sonra üzerine ojenizi sürebilirsiniz. Etkili olabilmesi için 7. güne kadar çıkartmamanız gerekiyor, unutmayın.

Benim tırnaklarım sürekli incelerek kırılıyor. Sebebi de elimin sudan çıkamaması. Normal insan modunda ev işi yapıp tırnak bakımımı da yapabildiğim zamanlarda incelme sorunu yaşamıyordum. Uzamasıyla da ilgili problemim yoktu. Kırılmasını engelleyebildiğim zaman gayet güzel uzuyorlar :) Bakın şimdiki şartlarıma göre bende nasıl işe yaradı.

Aşağıdaki fotoğraf 1. gün yani tek kat uygulanmış hali. 14 gün boyunca ne törpüledim ne üzerine oje sürdüm. Böylelikle uzamasını ve sararma yapıp yapmadığını takip etmek istedim.

Rimmel London Nail Rescue Nail Nurse ilk gün

İlk katı sürerken sanki tırnaklarım cilayı emiyormuş gibi gelmişti. Muhtemelen öyle ki ilk gün tırnaklarımın sertleştiğini farkettim.

Sürünce çok çabuk kuruyor.

İkinci gün 2. katı sürdüğümde iyice sert oldu tırnaklarım.

İki katlı hali oldukça kalın bir top coat görünümünde oluyor. Film kaplı gibi tırnaklarım.

Parlaklığı çok güzel, rahatlıkla ojesiz kullanılabilir.

Bir hafta boyunca tırnaklarımda olduğu süreçte soyulma yapmadı, matlaşmadı, uçlarından bile çıkmadı diyebilirim. Bariyer görevi gördü, tırnaklarım hiç kırılmadı.

Rimmel London nail rescue nail nurse 14 günlük tırnak bakımı swatch

7. gün asetonla temizledim ve ilk bir haftalık sürenin sonunda tırnaklarımda hiç sararma olmadığını gördüm. Ara vermeden ilk katı sürdüm. Sonrasında da ilk hafta gibi devam ettim.

Fotoğraflarda 2. gün ve 14. günü yan yana getirdim ki aradaki farkı siz de görebilesiniz.

Kullandığım süre boyunca tırnaklarım hiç ama hiç, ucundan kıymık gibi olsa da kırılmadı. Kırılmadığı için de uzadı. Uzama boyu benim için normal.

Tırnaklarım cilayı sürmemle sertleşti ve o sertlik bekleme günlerinde azalmadı, arttı.

14. gün tırnaklarımı temizlediğimde hafif sararma olduğunu farkettim. Sonuçta o kadar zaman hiç hava almadı tırnaklarım. Bu yüzden ara vererek kullanmaya karar verdim. Her ay bir kür :)

Tırnaklarımın sertlik oranı şöyle. Hani tırnaklarınızın çok sağlıklı ve en sert olduğu zaman var ya o hale geri getiriyor. Sildikten sonra da sertlik kaybolmuyor. Mesela şimdi Nail Nurse olmadan oje var tırnaklarımda, gayet sert.

Oldukçada bereketli olduğunu düşünüyorum. Annemle beraber uyguladık şişenin onda biri anca bitti. Yani en az 20 kür yapılabilir 12 ml lik şişeyle. Açıldıktan sonra da 24 aylık ömrü var.

Watsons'tan satın almıştım sanırım fiyatı 4.95 TL idi.

Hem uygun fiyatlı hem de hemen etkisini gösteren tırnak bakımı yardımcısı arıyorsanız, Rimmel London Nail Rescue Nail Nurse denenmeli diyorum. Boyundan büyük işler başarıyor.


Görüşmek üzere :)




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

20 yorum

  1. Merhaba.
    Blog keşif etkinliğinden geldim. Takipdeyim, bana da beklerim :)

    Eliftobur.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Gökçe, bu çok iyiymiş ama 5 gün kalıcı oje de bulmak lazım :) Elimde pastelin bir ürünü var, yarıladım. Bitsin buna bir bakayım ben :)

    YanıtlaSil
  3. güzel uzatmış.. ben her akşam neredeyse oje çıkarıp yeniden sürdüğüm için bunu da normal bir baz olarak kullanmıştım..

    YanıtlaSil
  4. Gökçecim ben de bu ürünü 1.5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Benim tırnaklarım sağlık sebepleriyle çok zayıfladığından sürekli olarak tekrarlıyorum kürü. Tırnaklarım kırılmadı uzadı sonunda. Fakat sanırım uzadığından daha güçlü bir sertleştiriciye ihtiyacım var, şimdilik arayıştayım. Bulana kadar kullanmaya devam.
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'çim tırnaklar çok sertleştiğinde de kırılmaya müsait oluyor. Aman dikkat et. Senin de işine yaramasına çok sevindim. Ne güzel bişi yapmışlar ya öyle :)))

      Sil
    2. Ay tırnaklarımın sertliktenkırılacağı günleri hayal edemiyorum :) :) öylebir durumdaa eldivensiz bulaşık yıkarım "kendilerine gelirler" hahahaha :)
      Rimmel'i bu konuda takdir ediyorum gerçekten, haklısın, yıllardır bu seri aynı kalitede devam ediyor, hiç bozmazlar inşallah :)

      Sil
    3. Arada limonla ovuyor musun Zeynepçim, hem rengine hem de sertliğine iyi geliyormuş. Ben de başlayacağım limon kürüne :)

      Sil
  5. Benim bundan kesinlikle almam lazım fiyatı da çok uygunmuş :) Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Gözde'cim. Bir tane olması lazımmış evde. Her zaman kullanmasak da arada işimizi görür :)

      Sil
  6. Çok rastladığım ama hakkında detaylı yazı okumadığım bir üründü.Watsons'a gidince alayım bende ...

    YanıtlaSil
  7. Benim de kirilip soyulur. Hep ev islerinin suçu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Derya'cım, tırnaklarımız ev işine dayanamıyor :)

      Sil
  8. Normal tavsiye edilen rutinini ben uygulayamadım.Çok sık oje değiştirince olmuyor malesef.Ama her ojemin altına baz olarak kullanıyorum.Zamanla etkisini gösteriyor gerçekten.Çok memnunum bende.Bu arada blogunuzu takibe aldım.Banada beklerim sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O şekilde de işe yarıyor, aklıma geldikçe kullanmaya çalışıyorum ama o 14 günlük kür ciddi anlamda toparladı tırnaklarımı. Takipteyim :)

      Sil
  9. Bende kullanıyorum çok menmunum evet anlattığınız kadar var sertleştiriyor ve uzatıyor kırılmadan benimkiler maşallah cadı tırnağı gibi oldu. Tavsiye ederim bende.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel sana da yaramış Aysel. Bu aralar annemde deniyorum, onda bir türlü 14 günü tamamlayamadık en sonunda baz cila olarak kullandıracağım. Teşekkürler yorumun için :)

      Sil