makyaj

RIVAL DE LOOP REVITAL Q10 CC KREM

06:37:00

Bugün size bir acayip CC krem hikayesi anlatacağım :)

Rival de Loop Revital Q10 Colour Control Cream'i, Rossmann'dan indirimsiz haliyle 9 TL'ye aldım. Zaten Q10 görünce gözlerim parlıyor, fiyatı da oldukça uygun, vadettikleri çok güzel,
e baktım Anti Aging - Açık ton filan diyor almasam olmazdı.

Gelin size önce kutusunun üzerinde yazan açıklamasını sonra da deneyimimi anlatayım.

rival de loop cc revital q10 cream hell

Rival de Loop CC Krem, anında taze görünüm sağlayan, cildi pürüzsüzleştiren, lekeleri hafifleten, 25 faktör güneş koruyucu içeren, Anti - aging ve nemlendirme gibi 8 etkili özelliği bir arada sunan, yoğun kapatıcı özelliğe sahip bir gündüz kremi olarak anlatılıyor. Dahası da var da ben kısa kesiyorum.

Silikon ve paraben içermiyor. Vegan.

Tüp ambalajda bulunuyor, gramajı  50 ml, açıldıktan sonra 12 ay kullanım süresi var.

rival de loop cc revital q10 hell

Kremin vaadleri muhteşem ve kesinlikle çoğunu gerçekleştirebileceğine inanıyorum, eğer düzenli kullanabilirsem. Neden böyle diyorum, çünkü kremi kullanabilmek oldukça zor.

Her şeyden önce krem tupturuncu. Yapısı da çok koyu.

rival de loop cc revital q10 bilekte

Bileğimde denediğimde tenimden biraz koyu durduğunu düşünmüştüm. CC krem olduğu için herhalde bir süre sonra oturur cildime demiştim. Tabi işler düşündüğüm gibi gelişmedi.

İlk kullandığımda süngerle uygulama gafletinde bulundum. Yamalı yamalı oldum, bir türlü de o görüntüyü kapatamadım. Hiç sabitlenmedi. Fotoğraflarını da çektim ama yayınlamıyorum, hakikaten çok çirkin :) Görünüm olarak yamalı ve turuncuyum fakat cildimi harika hissediyorum. Hani kuruluktan cildiniz gerilir de krem sürdüğünüz an bir rahatlama olur ya, işte sürekli o haldeydi yüzüm.

Kremin yüze oturması rahat yarım saati buluyor. Turunculuk biraz hafifliyor. Yine de tenimde çok koyu duruyor.

Elimle sürdüğüm zamanlarda düzgün yayılmasını sağlayabildim. Turunculuk hafifledi fakat kapatıcılığı da azaldı. Gün içinde azaldığını hissettim. 8 - 9 saat sonra yüzümde kalmamıştır zannederken makyajımı temizlediğimde pamuğu turuncu yaptı.

En iyi sonucu nemlendiricimle karıştırarak kullandığımda aldım. CC kremi üçte bir oranında ekledim. Bu sefer turunculuk biraz daha azaldı ve tabii ki kapatıcılığı da. Yüzümdeki tüm çiller ve renk farklılıkları aynen duruyor. Fakat yüzüm orantılı bir şekilde aydınlatıcı sürmüşüm gibi canlı ve parlak. Nemli. Kapatıcılık beklemezseniz, canlı duruş istiyorsanız, bir nevi solaryuma girdim havası vermek için nemlendiriciyle karıştırılarak kullanılabilir.

rival de loop revital q10 cc krem  nemlendiriciyle karıştırarak

Bu arada muhteşem bir makyaj bazı. Üzerine ne sürersem en koyu haliyle yüzüme yapışıyor, hiç de çıkmıyor.

Turuncu görünmemi saymazsam eğer; Sağlıklı ve pürüzsüz görünüm sağladığını, iyi hissettirdiğini ve güzel nemlendirdiğini söyleyebilirim.

Tek dezavantajı rengi. Hani bej filan olsa yine rengi kırılıp kullanılabilir ama bu bildiğin turuncu. Hafiflese de turuncu kalıyor. Hangi ırkın açık tonu gerçekten bilemedim. Rengin adı da Hell yani, İngilizce yorumlayasım geliyor :))



Görüşmek üzere :)




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

15 yorum

  1. bu sıralar bu markanı ürünlerine takmış haldeyim , bunu da deneyeyim o zaman... paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marka benim için de ilgi çekici o yüzden hiç araştırmadan aldım zaten, yalnız oldukça turuncu bir renk aklında olsun :)

      Sil
  2. Bunun galiba bir rengi daha var Gökçe ama onu kullandığımda da sonuç çok farklı olmamıştı. Ben senin kadar azimli davranmamıştım ama :) Makyaj bazı olması fikri hoşuma gitti, aklımda olsun... sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görmedim ben Başak'çım belki alışveriş yaptığım Rossmann'da yoktu.. Ama açık renk diyor üstünde de, var bi hata. Öpüyorum kocaman :)

      Sil
  3. Cildim turuncu, çok çirkinim ama harika hissediyorum tanımına çok güldüm :D Gökçe baya azmetmişsin valla tebrikler... :) Ama o turunculuktan dolayı ben hiç yanaşamam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blanam başka türlü anlatamadım :))) Krem çok iyi hissettiriyor, keşke renksiz filan olsaymış. Bence de yanaşma canım, kullanımı çok zor :))

      Sil
  4. Bu kremi merak ediyordum, senin yazın merakımı giderdi. Gördüğüm yerde kaçacağım söz ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heheheheh, kaç canım kaç. Turuncu rengi kırmak pek kolay olmuyor çünkü, kremle yaptığımda bile açık turuncu oldum :))

      Sil
  5. Bu kremin yapısı güzel ve ben uygulamayı da başardım ama o kadar koyu ki sanki tüp patlamış gibi durdu yüzümde tabi karıştırıp daha açık bir renk elde etmeye üşendim ve bir arkadaşıma verdim 😄😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısına bayıldım İrem'cimm ama o renk yok mu o renk :)))

      Sil
  6. Ya Hell yazısını görünce gülmekten alıkoyamadım kendimi, bence ismi yaşatacağı renk sıkıntısı için bir başlık olmuş :D Cildine uyguladığında rahatlatması güzel ama hem turuncu olması hem süngerle yamalı dağılması çok sıkıntı. Gerçekten iyi azmetmişsin, son fotoğraftaki duruşunun tanımını çok doğru yapmışsın hafif bir solaryum sonrası nemlendirici uygulamışsın gibi. Çok daha güzellerini kullanman dileğiyle,
    Öpüyorum!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Zeynep'çim, hakikaten nerde yandın dedirtir ama bu krem :)))) Etkisine bayıldım sürekli nemli bir cilt ama kullandırmıyor işte kendini :)

      Sil
  7. Tek anlaşamadığım ürün tipi sanırım yüzümde koyu renk kaçanlar.Yazının başında heyecanlanmıştım ancak bakıp geçeceğiz sanırım.Bilgilendirme için teşekkürler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Filiz, yaşlı gösteriyor beni koyu renk ten ürünleri ve cildimde olmayan kusurlar bile görünür oluyor. Daha açık, kullanılabilir bir tonu olursa muhakkak denenmeli, yapısı çok güzel. Bu renkle imkansız :)

      Sil
  8. Leke kapatici okuyunca sevinmistim ama ciödim renk konusunda çok seçici .

    YanıtlaSil