bakım

WATSONS COLLAGEN Q10 YOĞUN NEMLENDİRİCİ VE SIKILAŞTIRICI EL KREMİ

06:31:00

Yumuşacık elleri kim sevmez ki, ben bayılıyorum. Özellikle hava soğudukça benim ellerim kağıt moduna geçmeye başlıyor. Hatta öyle ki bazen bakım yapmak bile etki etmiyor. Ben de fırsat buldukça kremleyerek yumuşatmaya, rahatlatmaya çalışıyorum.

Soğuk havada yapılan bir Watsons alışverişinde, algıda seçicilik olsa gerek, gözüm Collagen Q10 El Kremi'ne takıldı. Ambalajı filan da pek afilli. Fiyatı da sanırım 6 lira civarındaydı. Üzerinde de Collagen-miş, Q10-muş görünce, e dedim iyidir herhalde, atıverdim sepete.

collagen by watsons q10 hand cream

Watsons Collagen Nemlendirici ve Sıkılaştırıcı El kremi, tüp ambalajda ve gramajı 80 ml.

Ambalajını beğendim demiştim ya, sadece görünüm olarak değil sunum olarak da beğendim. Mesela kremin kapağı çok sıkı kapanıyor. Açılıp kapanırken zorluk çıkartmıyor fakat yüksek bir çıt sesi duyuyorsunuz. Kapattım sanıp çantaya krem bocalamanın imkanı yok. Ayrıca kapağın içinde kalan ağız kısmı da kapatılmıştı. Kendin açıyorsun, mis gibi. Zaten bu kadar basit bir önlemi niye almaz bir çok firma anlamıyorum. Ben aldığım ürünün başkası tarafından denenmesini, mıncıklanmasını istemiyorum.

İçeriğinde anti-aging etkili Q10, yumuşatıcı etkili Vitamin E ve besleyici Shea Yağı bulunuyormuş. Ellerimizin yumuşak, pürüzsüz, parlak olmasını ve cildimizi esnekleştirmeyi vadediyor.

watsons collagen q10 nemlendirici el kremi

Öncelikle yapısı yağlı değil. Sürdüğüm gibi emiliyor. Sonra da kendini hiç hissettirmiyor. Kokusu çok hafif ve ferah, ben beğendim.

Benim çok kuru ellerimi sürer sürmez gayet nemli ve pürüzsüz gösteriyor.

Nemlendirme etkisi kısa sürüyor fakat ellerime baktığımda gayet neme doymuş, pırıl pırıl eller görüyorum. İlk defa böyle bir kremle karşılaştım. Onarıcı değil de kozmetik bir krem olduğunu düşünüyorum. Nasıl fondötenle yüzümüzü toparlıyoruz bu krem de aynı şekilde ellerimi toparlıyor.

Kış soğuğunda nemlendirme açısından benim gibi çok kuru ciltlileri mutlu etmeyebilir ama kesinlikle anı kurtarır. Çantaya atmalık bana göre. Deneyin derim.



Görüşmek üzere :)





Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

22 yorum

  1. Ek kremi olmadan kış zor geçer benim için de sevgili Gökçe dediğin gibi kolay emilir olmasına ve yoğun koku taşımaması bir kremi almamda çok etkili..İyi bir ürüne benziyor bu ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok üstün nemlendirme hissettirmiyor fakat kullandığım zaman ellerim muhteşem görünüyor :)

      Sil
  2. El kremleri yaz-kış hep elimin altındalar. Özellikle kışın sürekli egzamayla, yarayla, çatlakla zaten zor hayatta kalıyorum Gökçem :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana'm bu krem özellikle dışarıdayken kurtarıcı gibi geliyor bana. Benim eller de sürekli çatlak olduğundan, sürüyorum güzelleşiyorum :)))

      Sil
  3. Emilimi hızlıysa ofiste kullanmak için alabilirim bu kremi, aklımda olsun Gökçe'cim! Teşekkürler yorum için, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anında emiliyor Başak'çım, hissettirmiyor kendini. Anca ellerindeki güzel parlamadan anlıyorsun krem sürdüğünü :)

      Sil
  4. Ben de bunu görürüm hep ama pas geçtim daha önce kullandığım markalara yöneliyorum hep 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Varsa bir favorin söyle İremcim, kurtar şu elleri :))

      Sil
  5. Hem de 6 lira harika valla mutlaka alacağım, bulaşığı elde yıkadığımdan ve gün içinde sayamayacağım kadar sık sıcak su ve sabunla orayı burayı sildiğim için ellerim mahvoluyor. Çok teşekkürler Gökçe'ciğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heh işte benim de durumum aynen öyle Müjde ablam. Mutfakta tutuyorum zaten, gördükçe sürüyorum :)

      Sil
  6. Ambalaji çok güzelmis. Benim de ellerim cok kuru.

    YanıtlaSil
  7. Kış demek benim için kuruluktan kaşınan eller demek.Watsons'ın bu kremini bilmiyordum.Güle güle kullanın;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Filiz :) Hepimiz bu hallerdeyiz demek ki. Anında düzgün görünüm için bu krem çok ideal.

      Sil
  8. Gökçe'cim ne kadar güzel dedin bende sevmiyorum aldığım ürünü ben almadan önce başkası tarafından mıncıklanmasını bütün kapaklı ürünlerin ağız kısmını kapatsalar ne güzel olur :)) Bu el kremini ben görmemişim bak bir el kremi canavarı olarak bakmalıyım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bize özel olmalı ama, kişisel kullanıma sunulan ürünler sonuçta. Bak sende Gözde'cim, seversin umarım :)

      Sil
  9. ben işyerinde elimin altında mutlaka bir krem ihtiycı duyuyorum hepten kurudum :) bunu not edeyim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok işine yarar Derya'cım. Anında emilip yok oluyor, rahat rahat çalışırsın :)

      Sil
  10. El kremi zamanı geldiğine göre artık bende birkaç tane alıp çantaya atmalıyım eller hemen catlıyor gerçekten ve o görüntüyü hiç sevmiyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ben de pamuk pamuk ellerin hastasıyım ama kremsiz olmuyor işte :))

      Sil
  11. evde 2 çocuk varsa kış geldiyse benim eller çınar ağacı gibi olmuş demektir:) kuruluktan ellerimi açamıyorum. memnun kaldıysan çok geç değil hemen yarın almalıyım bu kremi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah bak aynıyız seninle, iki minik ve sudan çıkmayan eller :)) Nem açısından çok doyurucu gelmedi ama görünüm olarak oldukça başarılı.

      Sil