alterra portakal sabun

ALTERRA DOĞAL BİTKİSEL SABUN PORTAKAL

06:44:00

Sabuna, sabun kokusuna bayılıyorum. Küçüktüm, böyle kalpli deniz kabuklu sabunlar yeni yeni çıkmıştı, renk renk doldurmuştum evi :)

Şansıma eşim de çok sever, o yüzden hemen her alışverişimde değişik bir sabun bulurum.

Rossmann'da gördüğüm Alterra Doğal Bitkisel Sabun'la da böyle karşılaştık. Baktım çeşit çeşit sabunun içinden portakallı al beni al beni diyor. Dayanamadım.

ALTERRA DOĞAL BİTKİSEL SABUN PORTAKAL

Alterra Sabun, %100 doğal bitkisel sabun olarak tanıtılıyor. Portakal yağından elde edilmiş. Sentetik koruyucu maddeler ve hayvansal maddeler içermiyor. Vegan.

Herşeyden önce muhteşem kokuyor. Kullandığım süre boyunca mis gibi portakal kokusu duyuyorum. Koku hassasiyeti olanlar önceden bi koklamalı, beni hiç rahatsız etmedi.

Benim ellerim kuru biliyorsunuz. Alterra Portakallı Sabunu kullandığımda yıkama sonrası ellerim gırç gırç olsa da sabundan kaynaklı kuruluk hissi olmadı. Bu ikisi bir arada nasıl oluyor hakikaten anlamadım.

Öyle eriyip kendi kendini yok eden sabunlardan da değil. Uzun süre kullandım.

Oldukça beğendim. Bir sonraki Rossmann ziyaretimde farklı çeşitlerini de alacağım.  Aldığımda fiyatı 2 TL idi.

Vücut için özellikle benim gibi kuru ciltlilerin bile seveceği bir kaç favori sabunum var. Onları da yakında sizlerle paylaşacağım.


Var mı benim gibi sabun düşkünleri?  :))



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

19 yorum

  1. Doğal bir sabun arayışındaydım ben de. Alterra ürünlerini seviyorum. Bunu deneyebilirim. :) Yağlı-karma ciltli biri olarak yüzümde de vücudumda da sabun kullanmayı seviyorum. Abartmamak kaydıyla tabi :) Öneriniz için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Ben de sabun çok çok severim -senin kadar düşkün olmasam da. Ayrıca sıvı sabunlardansa katılarını kullanmayı da tercih ediyorum. Alterra da içerikleriyle sevdiğim bir marka; aklımda olsun sabunu da! Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım sıvı sabun da katı sabun da duruyor banyoda, katı sabun daha fazla temizlik hissi uyandırıyor bende ama kremli bi sıvı sabun olunca hiç affetmiyorum :=))))

      Sil
  3. Bende kokusunu bıliyorum denemedım ama şahane kokuyor :)

    YanıtlaSil
  4. sabun kullanamıyorum pek ama kokularını çok cazip buluyorum tabi o ayrı.. bende de çeşit çeşit var çamaşırlarımın arasında duruyorlar..

    YanıtlaSil
  5. Çok iyiymiş hem de 2 lira ...güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  6. Fiyati cok uygunmus gercekten, ben makyaj fircalarimi ve süngerlerimi Sebamed sabun ile yikiyorum ama buna da sans verebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Zeynep'çim iyi ki hatırlattın. Lekesini çıkartamadığım makyaj süngerimi pırıl pırıl yaptı. Hiç sertleştirmiyor da. Rossmann'a gidince kaparım bi kaç tane daha :)

      Sil
  7. bende bir rossmannn yapmam lazım artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orası da fena bi yer, girince poşet poşet doldurup çıkıyorum :)

      Sil
  8. fiyatı ne kadar uygun denemek lazım teşekkürler canım emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  9. Sabunları en az mumlar kadar seviyorum!..

    YanıtlaSil
  10. Sabunun her türlüsüne bayılırım. Ev sabun dolu :) Her türlüsünü alırım. Sıvı sabun da almama rağmen ben ellerimi kalıp sabunla yıkarım. Elimde oynamaya bayılırım. El yapımından , pahalısına , ucuzuna gördükçe kokladıkça alırım. Aslında hiç almasam 3-4 yıllık sabun stoğum var :) Her sene İzmir fuarından Dalan standından yeni çıkanları takip ederim. Çünkü Dalan firması yurt dışına sattığı sabunları pek iç piyasaya sürmüyor. Onları oradan alıyorum. Yani sabun çok sevdiğim bir ürün....

    YanıtlaSil
  11. Fiyatı baya uygun cidden, bende bakıyım :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  12. Ben çok düşkün değilim katı sabunlara ancak eşim için seçiyorum.Bu da aklımda olsun ♥

    YanıtlaSil