bakım

ESTEE LAUDER RESiLiENCE LiFT FiRMiNG SCULPTiNG FACE AND NECK CREME

12:37:00

Estee Lauder Resilience Lift yüz kremiyle ilgili ilk bahsetmek istediğim,
kesinlikle beklentimin üstünde etkili olduğu.

24 saat toparlayıcı krem olarak anlatılan Resilience Lift Face and Neck Creme, sıkılığın azalması, elastikiyet kaybı, yorgun görünüm yani bir nevi orta yaş cildinin karşılaştığı sorunlara çözüm olmayı vadediyor.

Bence oldukça da başarılı.

estee lauder resilience lift firming sculpting face and neck creme

37 yaşındayım. Cildimde kuruluk, elastikiyet kaybı ve mimik çizgileri gibi sorunlar var.

İlk kullandığım günden itibaren; Sen yüzüne bir şey mi yaptın, çok iyi görünüyor, diye sözler duyunca etkilerini daha dikkatli izledim.

En hoşuma giden özelliği, ciddi anlamda 24 saatlik bir krem oluşu. Sabah yüzümü temizledikten sonra sürüyorum ve ertesi sabaha kadar nemli, sağlıkla parlayan bir cildim oluyor. Cildimi sıkılaştırıp topladığını fark edebiliyorum. Eğer makyaj yapmışsam, altına çok iyi baz oluyor. Hatta doğal strobing görüntüsü oluşturuyor.

Makyajımı sildikten sonra bile hemen krem sürme ihtiyacı duymuyorum.

Estee Lauder Resilience Creme normal ve karma cilt tiplerine uygun olarak sunulmuş yine de benim kuru cildime çok iyi geldi.

estee lauder resilience lift firming sculpting face creme

Bende bulunananlar 15 ml.lik boylarda. Yine de bir kavanozu bitirmem yaklaşık 5 haftayı buldu. Her sabah kullandım, bazı günlerde ise akşamları yatmadan da kullandım.

Oldukça tok yapılı, pembe kahverengimsi tonlarda, az miktarı bile geniş bölgeye kolaylıkla dağıtılabilen bir krem.

Olumsuz bulduğum tek yanı, parfümü. Her ne kadar çiçek kokulu parfümleri sevsem de ilk sürdüğüm zamanlar oldukça ağır geldi kokusu. Sürdükten bir zaman sonra hafifliyor, sonra da ben alıştım zaten.

Estee Lauder Resilience Lift Face and Neck Creme, benimki gibi cildinin nemsizliğinden, cansızlığından, elastikiyetini yitirmesinden muzdariplere oldukça iyi gelecektir. İki haftadır kullanımına ara verdim anca cildim eski kuru haline dönmeye başladı. Kısa da olsa bir onarım sürecinin olduğunu düşünüyorum.

Sitesinde, 50 ml.lik kavanozda satış fiyatı 396 TL. Ben bir kampanya döneminde seyahat boylarından edinmiştim. Siz de karşılaşırsanız kaçırmayın derim.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

17 yorum

  1. Ama Gökçe oldu mu şimdi? Aynı yaşta, aynı sorunlardan muzdarip kişi olarak o maskeyi almam lazım, onu n'apcaz? Ben seyahat setlerine bir bakayım en iyisi :D Güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak'çım, çok iyi geldi bana. Tam diğer kavanozu da açıyordum Revitalizing Supreme Plus'ı deneyeyim dedim. Kremle yıkanasım geldi. O kupkuru hale gelen pul pul yüzüm bir gecede toparlandı. Sırf marka olduğu için fiyatlarının çok yüksek olduğunu sanıyordum ama başarılılarmış baya. İndirim görünce ben de kaçırmam :) Çok öpüyorumm..

      Sil
  2. harika bir marka ve kremler ama çok pahalıymış .-(( neyse yılbaşı sonrası yapacağım bir güzellik kendime zaten bunu da değerlendireyim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana göre de oldukça yüksek fiyatı İrem'cim, kampanyaları kaçırmamak lazım :))

      Sil
  3. Öyle güzel anlatmışsın ki ürünü gerçekten çok merak ettim.

    ama gerçekten çok pahalıymış :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Esmanur. Estee Lauder sitesini takip etmeni öneririm. Günlük kampanyaları da oluyor maille haber veriyorlar. Çok daha uygun fiyatlarda alabilirsin.

      Sil
  4. Etkileri harikaymış! Gökçe şimdi bana iyilik mi yaptın kötülük mü bilemedim :) Ben kampanya takip edeyim iyisi. Güle güle kullan, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blanaaa, ben sana haber vermiştim kaçırma diye kuzum :)))))) Olsun üzülme sen, yeni kampanyaya denk gelirsem haber veririm. Öpüyorum canım :)

      Sil
  5. Estee'nin kampanyaları bazen süper olabiliyor. Denk gelebilirsek ne ala :) Ben henüz açmadım, senin kadar memnun kalabilirim umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül'cüm cilt tipimiz benzerse sana da iyi gelecektir. Annem de kullanıyor o da çok beğendi. Kullanınca yaz, merak ediyorum yorumlarını :)

      Sil
  6. Cok begendim canim ben de sayende denemis oldum 💕💕💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya'cım iyi geldi mi sana da? Oleyy, çok sevindim canım :)

      Sil
  7. Gökçe ama! Ne güzelmiş etkileri! Kilo verince insanın yüzünün sıkılığı da gidiyormuş ben bunu gördüm; kuru ciltlere verdiği etkiyle de gel beni al diyor! Seyahat setlerini bir takipte olmak lazım, yılbaşı için bir indirim olur belki! Beğenirsem artık özel bütçe yapıp almak kaçınılmaz, annemle ortaklaşa kullanırım ^_^
    Emeğine sağlık,
    Öptüm çokk!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'çim gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Nemlendirme etkisi, günü tamamlayan kalıcılığı, ışıltılı pırıl pırıl sağlıklı cilt görünümü harika. Bir tek parfümü fazla çiçekli, kayboluyor o da bi zaman sonra. Biz de anne kız kullanıyoruz aramızda 20 yaş var, onun da cildine iyi geldi. Kampanyaya denk gelirsek haber uçuralım birbirimize :))

      Sil
    2. Merhaba gece kullanilrmi?

      Sil
  8. Simdi bu anlattiklarinla aklimi çeldin 😂😂😂. Denemek sart oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook güzel ama Derya'cım, akıl çelmeyecek gibi değil ki :)))

      Sil