bakım

HİMALAYA HERBALS CİLT SOYMA ETKİLİ HASSAS YÜZ TEMİZLEYİCİ

11:46:00

Himalaya Herbals Cilt Soyma Etkili Hassas Yüz Temizleyici; Sabun içermeyen, günlük cilt temizliği için kullanılabilecek, içindeki parçacıkları agresif olmayan bir peeling.

Kayısı granülleriyle ölü hücrelerin soyularak ciltten uzaklaştırılmasını ve siyah nokta oluşmasını önlemeyi, Limon ve Tesbih Ağacıyla derinlemesine temizlik ve aşırı yağlardan kurtulmayı, Aloe Vera ile cildi rahatlatıp nem dengesini korumayı vadediyor.

himalaya herbals cilt soyma etkili hassas yüz temizleyici

Önceden nemlendirdiğim yüzüme göz bölgesine gelmeyecek şekilde 15-20 saniye masaj yaparak uyguluyorum, kremsi bir hal alıyor sonra da yüzümü iyice yıkıyorum. Cildimi kirden ve yağdan arındırdığını hissediyorum. İçindeki aloe vera cildimde pürüzsüz yumuşak bir his bıraksa da kuru ciltli olduğumdan kullandıktan sonra hemen nemlendiricimi sürüyorum.

Şampuana benzeyen hafif bir kokusu var.

İlk zamanlar sabahları cildimi iyice temizlemek için kullanıyordum. Yok saçıma mı bulaşacak, yok boynumdan aşağı mı akacak diye darlanınca banyo kısmına aldım. Artık banyoda kullanıyorum ve böyle çok daha fazla etkisini hissediyorum. Ayrıca makyajımı makyaj temizleme yağıyla çıkarttıysam da Himalaya Herbals Cilt Soyma Etkili Yüz Temizleyiciyle yüzümü yıkayarak iyice yağdan arındırdığıma emin oluyorum.

himalaya herbals cilt soyma etkili hassas yüz temizleyici swatch

Her ne kadar hassas temizleyici diye geçse de kullanırken nazikçe masaj yapmak gerekiyor. Cildime yaydıkça peeling parçacıkları daha fazla hissettiriyor kendini. Çoğu minik partiküllerden oluşuyor ama orta boy kahverengi ve daha büyük boy kırmızı parçacıklar da var içinde. Bu kırmızı parçalar kırmızı mercimek :)

Ellerime, banyoda kullandığımda boynuma ve dekolte bölgesine de uyguluyorum.

Cildimi pürüzsüzleştirip kuru görünüm ibarelerini kaldırdığından, siyah nokta oluşumunu da minimuma indirdiğinden, bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim.

Yüzümde kapalı komedon oluştuğunu gözlemlediğim zamanlarda Himalaya Cilt Soyma Etkili Temizleyici ve kil maskesiyle yaptığım kürde komedonları oldukça küçülttüğünü gördüm.

İçeriği de şu şekilde;

himalaya herbals cilt soyma etkili hassas yüz temizleyici içerik

Tüm cilt tiplerine uygun denilse de hassas ciltlilerin ve sivilce akne problemi olanların dikkatli kullanmasını öneririm. Sivilcelerin dağılmasını sağlayabilir.

Himalaya Herbals markasının şu sıralar kullandığım iki ürünü de bana iyi geldi. Daha önce Himalaya Herbals Arındırıcı Neem Özlü Maske'yi anlatmıştım. Şimdi bir de nemlendiricisi kaldı denenmeyi bekleyen.

Alışverişlerimi hep indirim zamanlarında yaptığımdan yine bir Gratis indiriminde 6 TL gibi bir fiyata almıştım.

Siz Himalaya Herbals Cilt Soyma Etkili Hassas Yüz Temizleyici hakkında neler düşünüyorsunuz? Kullandınız mı, beğendiniz mi, başka önerileriniz var mı?

2019 yılından gelen Edit; Zaman içinde granülsüz peelingler ve yüz temizleme jellerinin bana çok daha iyi geldiğini fark ettim. Biraz da arayışım değişti. Artık cildime daha hassas davranan ürünleri kullanmaya gayret ediyorum. Derinlemesine cilt temizliğim için de FOREO LUNA 2 kullanıyorum. Buraya tıklayarak deneyimimi okuyabilirsiniz.

Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

27 yorum

  1. bu sıralar cildim aşırı hassas olduğundan denemeye çekinsem de bu sorunumu giderir gidemez deneyeceğim bir ürün... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçinde irili ufaklı peeling parçacıkları bulunduğundan hassas durumdayken rahatsız edebilir seni Dilek, kullandıktan sonra kızarıklık bile oluşturmadı bende fakat hemen nemlendirme ihtiyacı duyuyorum.

      Sil
  2. cilt soyan maskeleri çok seviyorum sanki maskeyi soyarken tüm cilt problemlerimden kurtuluyor gibi oluyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Himalaya yüz temizleyicisi soyulabilen maskeler gibi değil, hafif bir peeling ve kesinlikle rahatlatıyor :)

      Sil
  3. güzel bi ürün olduğunu daha önce de duymuştum teşekkürler yeni yazıma da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. Hiç kullanmadığım bir ürün.Denenebilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen ne kadar yıkasam da cildimin arındığını hissetmiyorum öyle zamanlarda çok işe yarıyor :)

      Sil
  5. Bu kadar iyi geldiyse benim de aklımda olsun Gökçe, indirim döneminde bakayım :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak'çım iyi geldi, banyoya girer girmez ilk onu kullanıyorum. Sevgiler :)

      Sil
  6. Sana iyi geldiyse benim de aklımda olsun Gökçe'm😊 Güle güle kullan❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Blana'm, arındırma etkisi çok başarılı. Tabi sonrasında nemlendirici şart bize :))

      Sil
  7. Ben sivilce cikarmaya cok müsaitim olur mu bilemedim ama not aliyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'çim sivilceli haldeyken kullanmak sivilceyi dağıtmaya sebep olabiliyor. Hafif bir peeling olarak düşün. Dilerim iyi gelir sanada.

      Sil
    2. Ben kullandın ve göz cevremede yaptım ve göz çevrem kabuklanmaya başladı iyimi bu yoksa kötümü böyle olması

      Sil
  8. bunu denemeyi istiyorum ama diğer daha bitmediği için bu indirimde pas geçtim yaza doğru alırım diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara bende senin gibi yapıyorum İrem'cim, elimdekileri bitirip bi sıfırlayabilsem kendimi :))

      Sil
  9. Himalaya Herbals ürünlerini hiç denemedim, ama hassas ciltlere uymama ihtimali ve ciltteki fazla yağı alması beni korkuttu, bende azı bile pek bulunmadığından =) Ama burnum yağ ve gözenek açısından özerk olduğundan ona ayrı oluşturduğum cilt bakım rutinimde yer alabilir :)
    Öperim çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'çim sen anca düşündüğün gibi bölgesel kullanabilirsin. Diğer türlü rahatsız edebilir seni. Hoş tüm cilt tiplerine uygun demişler ama belli olmaz :) Çok öpüyorummm

      Sil
  10. Cilt soyan peeling hiç kullanmadim. Bu dedigin gibi hafifse deneyebilirim. Özellikle burun kenarlarindaki noktaciklar için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derya'cım zaten deri atımı filan görmüyorsun hiç, çaktırmadan soyuyor yani :))) Ben kullandığımdan beri siyah nokta bandı kullanmadım. İşe yarıyor.

      Sil
  11. İndirimde denk gelirim umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağla'cım haklısın, indirimde kapış kapış gidiyor Himalaya ürünleri :)

      Sil
  12. Hafif formullu bir peelinge ihtiyacim var, kullanmiyordum hic cunku butun peelinglerde plastik mikrotanecik var. ben bu urunleri asla kullanmam bana dogal cozumler lazim. Evde dogal urunlerlerle yapmaya calisiyorum.bu markayi duydum arastiriyorum. Turkce yazan icerik iyi guzel ama ingilizce kisminda anlamini bilmedigim cok madde var, guvenilir mi acaba diye hala emin degilim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Funda, Himalaya içerik konusunda her ne kadar bitkisel desede bazı falsoları olabiliyor. Eğer emin olamıyorsan Cyrene'e bak. İstediğin gibi bir peeling bulabilirsin.

      Sil
  13. ben kullandım yüzdeki derilerimi gerçekten soymaya başadı ama yüzümde kızarıklıklar oluştu acaba kaç günde bir kullansam zira günlük kullanırsam yüzüm daha kötü olur diye korkuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, size etkisi fazla olmuş sanki. Alerji yapıyor olabilir mi? Ben çok severek kullanıp bitirdim, hiç kızarıklık problemi yaşamadım. Genelde duş alırken kullandım. Bazen her gün bazen iki günde bir. Şu sıra cildinizi dinlendirseniz ve kullanmasanız daha iyi olur.

      Sil