alışveriş

MENDİVA GÖZLÜK TEMİZLEME MENDİLİ

10:09:00

Sürekli gözlük kullanıcısı olduğumdan, gözlük camlarını temizlemek için satılan ürünler hep ilgimi çekiyor. Daha önce mikrofiber bezi ve spreyiyle beraber satılan bir set kullanmıştım. Muhteşemdi, bir daha bulamadım. Sonraları bu tek kullanımlık mendilleri görmeye başladım. Gayet iş görüyorlar.

mendiva gözlük temizleme mendili

Mendiva Gözlük Temizleme Mendilleri A101'lerde satılıyor. Her zaman satışı olmuyor. O yüzden gördüğümde bir kaç kutu birden alıyorum. Gözlük camları dışında bilgisayar ve telefon ekranını temizlemek içn de kullanılabiliyor. Bir kutuda 40 adet mendil var. Hepsi ayrı ayrı paketlenmiş. Fiyatı da 1.90 TL.

mendiva gözlük camı temizleme mendili

Mendiller hafif ıslaklıkta. Gözlük camını hatta çerçevesini temizlemek için bir mendil yeterli oluyor. Biraz hızlı hareket etmek gerekiyor çünkü çabuk kuruyorlar.

gözlük temizleme mendili mendiva

Geçen seneden beri kullanıyorum. Gözlük camlarımı çizmedi. Yanıcı bir ürün olduğu için kullanırken muhakkak ateşten uzak olmak gerekiyor.

Tek kullanımlık paketler  çantada taşımak için de ideal.

Bana kalırsa sürekli satışta olması gereken ürünlerden. Tek bir mendille aşırı kirlenen gözlük camlarını bile tertemiz yapabiliyorsunuz. Gözlük kullanıp da yemek pişirenler sonrasında gözlük camlarının aldığı hali iyi bilirler :))

Uygun fiyatı, camlara zarar vermemesi ve başarılı temizliğiyle benim hep elimin altında olan bir mendil haline geldi.

Dört gözlere duyurulur :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

17 yorum

  1. Sen de bendensin. Gönüllülerin sorunu, yemek yaparsın kirlenir, dışarda toz olur kirlenir. Bunları kullandım harika. Gözlük camini her şey güzel temizlemiyor, çiziyor v.s. bimde de satılıyor. Keske hic bitmese depolamak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seviyorum da aslında gözlük kullanmayı ama bi yardımcı şart o camlara :)))) Bimden de almıştım ama farklı bir markaydı diye hatırlıyorum. O da güzeldi. Kağıt havlular mendiller nasıl sürekli satılıyorsa bu mendillerin de sürekli satılması lazım aslında. İhtiyaç yahu :))

      Sil
  2. böyle bir şeyler gratis'de de var biliyorum ben almıştım bir ara kalktı mı acaba..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben mendilli ve spreyli seti Gratis'ten almıştım ama bu tek kullanımlık mendillere denk gelmedim hiç İrem'cim. Belki de vardır ama bitiyordur :)

      Sil
    2. sey bu mendıller bımde var mı

      Sil
    3. Bu marka değil fakat Bim'de de oluyor dönem dönem.

      Sil
  3. Ben de gözlük kullanıyorum, makinede yıkatmak ya da musluk altında sıcak suyla sabunlayıp kaloriferde kurutmaktansa bu çok daha iyiymiş, iyi ki tanıttın canım, a101 de Bim gibi Fetoş tarikatının diye biliyorum o yüzden pek alışveriş etmem - mecbur kalmadıkça- ama bunun için giderim. :)))

    Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok işe yarıyor Müjde Ablam. Yine de arada bulaşık deterjanı ve ılık suda yıkıyorum gözlüklerimi. Onun temizliği bi başka oluyor :)

      Sil
    2. bende bir gözlük kullanıcısı olarak hops un sarı paketini öneririm. bulaşık deterjanı ise cam üzerindeki antirefileye sarar vermekte. dolayısıyla pamuklu bir bez bebek şampuanı tavsiye ederim bol suyla. bulaşık deterjanını aratmaz 😉

      Sil
  4. Ya bu gözlük temizleme işi ciddi sıkıntı. Ben Kruidvat alıyordum ama o da pahalı ve içinden çıkanlar kuru oluyor bazen. A101'de bakar olayım, hemencik stok yapayım! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al Başak'çım memnun kalırsın. Diğer türlü yıka, kurut inanılmaz zaman kaybı :))

      Sil
  5. Ben de geleceğin dört gözlüsü olarak bir kenara not alayım bunları Gökçe'm😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah Blana'm :):) Numaralı gözlük, güneş gözlüğü hepsinde işe yarıyor. Demek senin de bozuldu gözlerin. Hep bu bilgisayarlar yüzünden :))))

      Sil
  6. Aynen bende devamlı gözlük kullanan biri olarak özellikle dışarıda ve yolculukta bu gözlük temizleyici mendiller benimde tercihim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hele dışardayken ne çok iş görüyorlar dii mii? Benim de hep çantamda :)

      Sil
  7. Inanilmaz pratik bizim evde her yerde bir kutu var. Esim ve oglum gözlük takiyor ben de yaz kis günes gözlügü kullanirim. Çantamda da tasiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim evin tek dört gözü ben olsam da bizde de her yerde var Derya'cım. Hiç sevmiyorum kirli gözlük camlarını. Bi de çocuklar inat edermiş gibi gelip gözlüğün camını öpüyorlar hahahahaha

      Sil