bakım

MiSSHA SUPER AQUA ULTRA WATER-FULL SERİSİ ACTiVE TONER - CONTROL EMULSiON - CREAM

12:06:00

Missha Super Aqua Ultra Water-Full serisi cilde nemi derinlemesine hapsederek cildin nem bariyerini güçlendirmeyi vadediyor. Kuru, yoğun nem ihtiyacı duyan ciltler için öneriliyor.
Kuru ciltten muzdarip biri olarak, deneme amaçlı üçlü mini setini almıştım.
İyiki de almışım diyorum çünkü gayet işe yarıyor.

MISSHA SUPER AQUA ULTRA WATER-FULL SERİSİ ACTIVE TONER - CONTROL EMULSION - CREAM

Setin içinde 30 ml.lik Super Aqua Ultra Water-Full Active Toner, 30 ml.lik Super Aqua Ultra Water-Full Control Emulsion ve 10 ml.lik Super Aqua Ultra Water-Full Cream bulunuyor.

Minikler ama oldukça bereketliler. Bir aydan fazla zamandır kullanıyorum bir tek tonik yarının altına indi. Krem ve emülsiyon hala dolu.

Ambalajlarının şıklığına diyecek laf bulamıyorum fakat tonik ve emülsiyon oldukça kıvamlı olduğundan şişesinden çıkarana kadar ter döküyorum :)

Missha Super Aqua Ultra Water-Full Active Toner;

Cildi aydınlatan nemlendirici tonik. Cilde nemi çekerek tahrişe yol açmadan nemli ve canlı tutmayı vadediyor. Bu ayrıca serinin genelinde olan 3 katmanlı nemlendirici sistemin özelliği. Cildi susuz kalanlar, nemlendirmede sıkıntı yaşayanlar, yüzünü yıkadıktan sonra gerginlik hissedenler ve kuru cilde makyaj yapmaya zorlananlara öneriliyor.

missha super aqua ultra water-full active toner

Gördüğüm en yoğun yapılı tonik. Şeffaf. Sürerken emiliyor. Hafif ve çiçeksi kokusu var. Sürdüğüm an yüzümü yeni yıkamışım gibi ferahlık veriyor. Duru ve aydınlık görünüm vaadine de katılıyorum.

Nemlendirmesi bana tek başına yeterli değil, üstüne ya emülsiyon ya da kremini uyguluyorum. Çok kuru ciltli olmayanlarda tek başına bile işe yarayabilir.

Daha detaylı incelemek isterseniz linki BURADA.

Missha Super Aqua Ultra Water-Full Control Emulsion;

Nem dengesini en üst seviyede tutarak cilde parlaklık ve nem kazandıran nemlendirici emülsiyon. Bir nevi nemlendirici losyon. Tonikte olduğu gibi kuru cilt problemi olan ve yoğun nem ihtiyacı duyanlara öneriliyor.

missha super aqua ultra water-full control emulsion

Yine hafif çiçek kokulu. Cilde çok kolay yayılıyor, az miktarı yeterli oluyor. Hemen emiliyor. Toniğin üstüne kullanırsam, krem sürmeye ihtiyacım olmuyor. Cildimi parlatıp, canlı ve sağlıklı gösteriyor. Bu parlaklık yağlı cilt parlaklığı gibi değil, tamamen sağlıklı ve temiz bir cilt parlaklığı. Tek başına da kullanabiliyorum.

Linki de BURADA.

Missha Super Aqua Ultra Water-full Cream;

24 saat boyunca cildi nemli tutarak kuruluk döngüsünü durdurup, nem kapasitesini arttırmayı vadediyor.

missha super aqua ultra water-full cream

Tonik ve emülsiyondaki gibi hafif kokulu. Beyaz renk ve çok koyu kıvamlı bir krem.

Krem tam bir nem bombası. Tonik, losyon ve krem şeklinde kullanırsam kuru cildimi karmaya çevirdiğini fark ettim. O yüzden tek başına kullanıyorum. Parmağımın ucunu değdirerek alıyorum, o kadar az miktarı yüzüme ve boynuma yetiyor. Çok iyi dağılıyor. Hemen de emiliyor. Yoğun nemlendirme sağlıyor.

Linki BURADA.

Setteki üç ürünü de çok beğendim. Hepsi vaadlerini gerçekleştiriyor ve cildi güzelleştiriyor, aydınlatıyor, parlatıyor. Mevsimine göre tek başına da bir arada da kullanılabilirler. Çok hızlı emilmeleri ve ciltte kendini unutturmaları, makyaj altına kullanımda da avantaj sağlıyor.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

16 yorum

  1. 3 üründen de memnun kalmana sevindim canım teşekkürler emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  2. Of Gökçe ya acayip canım çekti! Böyle nem bombası falan yazılınca dayanamıyorum ben adeta :)))) Neyse sakin olup elimdeki kremleri kullanmaya devam edeyim; bu seriyi de not edeyim! Öperim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çım özellikle üçünü birlikte kullanınca yağlanma bile yaptı bende. Ankara soğuğuna iyi gelebilir. Elimizdekileri bitirdikten sonra tabii :))) Öpüyorum çok..

      Sil
  3. ürünler güzeldir mutlaka ama missha'dan pek ürün almak istemiyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirmeleri çok başarılı İrem'cim. Sen niye küstün Missha'ya, alerji mi yapıyor yoksa?

      Sil
  4. Bu seri benim de aklımda olsun Gökçe'm, elimdekiler bitince mutlaka bakayım😍😍

    YanıtlaSil
  5. Keşke her markanın böyle mini setleri olsa da denemek istediğimiz her ürünü bu şekilde alabilsek. Bu seti de merak ettim ama Missha ilgimi çeken bir marka değil :)
    Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle sana katılıyorum Gül'cüm. Böyle denemek çok daha avantajlı oluyor. Hep mini setleri araştırıyorum artık :) Teşekkür ediyorum canım..

      Sil
  6. Yağlı bir cildim olmasına rağmen yüzümde kurumalar oluyor önerebileceğiniz bir krem var mı acaba günlük olarak yüzümü nemlendirebileceğim? Bir krem aldım fakat 25 yaş üstü olduğunu fark etmemişim, yaşıma uygun bir krem arıyorum. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mavi Papatya, ben hep kurulukla mücadele ettiğimden yağlı ciltlere uygun gelebilecek ürünleri tanımıyorum. Ama benim anlattığım Super Aqua'nın farklı cilt tiplerine uygun serileri de vardı. Sana uygun olanını bulabilirsin belki, sitesine bir bak istersen.

      Sil
  7. ne güzelmiş..Emeğine sağlıkk merak ettim bu seti :)

    YanıtlaSil
  8. Çok güzel bir ürünmüş Gökçemm 😊. Karma bir cildim var benim de. Güzel günlerde kullanman dileğimle sevgiler 😊😍❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zehra'cım, nemsizlik problemin varsa bakabilirsin bu setteki ürünlere. Çok işe yarıyorlar :)

      Sil