art net

ART NET OVAL FONDÖTEN FIRÇASI KAŞIK FIRÇA

22:09:00

Kaşık fırçaları ne zamandır merak ediyordum. Cosmetica'dan online alışveriş yaparken yanda minik bir kutucukta Art Net Oval Fondöten Fırçası'nın fotoğrafını gördüm.
Fiyatı da denemek için uygun gelince hemen aldım.

Cosmetica online alışverişle ilgili çok soru geliyor bana. Kısaca onları da cevaplayayım. Kozmetik alışverişlerimde sevdiğim bir adres. Rahat iki yıldır bol bol alışveriş yapıyorum. Bir çok ürünü oldukça uygun fiyatlı alabiliyorum. Son 4-5 alışverişimde kargom iki iş gününde elimde oldu. Çarşamba günleri yaptıkları indirimleri muhakkak takip ederim. Genelde bir saşet tester yollarlar. Alışverişimi kredi kartıyla yapıyorum, hiç sorun yaşamadım.

Şimdi dönelim Art Net Oval Fırçaya :)

art net oval fondöten fırçası kaşık fırça

Kullanmaya başlayalı bir ayı geçmiş. Denediğim andan beri elimin hep bu fırçaya gittiğini itiraf ediyorum.

İlk gördüğümde biraz şaşırdım çünkü fondöten fırçası denilince daha büyük bir fırça canlanıyordu gözümde. Sonra videoları filan izledim ki ebatta sıkıntı yok. Olay benim hayallerimde :) Bu arada fırçanın üzerinde hiç bir logo, isim yok. Sadece kutusunda ismi yazıyor.

art net oval foundation brush kaşık fırça

Art Net Kaşık Fırça'nın oldukça sık ve yumuşacık kılları var. Bu yapısından dolayı fondöteni ziyan etmiyor. Üzerine döktüğüm fondöten aynen kalıyor. Normalde kullandığımdan daha az fondötenle istediğim görünüme ulaşabiliyorum.

Pürüzsüz bitiş elde edebiliyorum. Özellikle burun kenarı gibi zorlandığım bölgelerde güzel iş çıkartıyor. Kapatıcı sürmek için göz altlarımda da denedim, başarılı buldum.

Süngerle kıyaslarsam eğer ürünü emmediği için daha tasarruflu olduğunu söyleyebilirim. Aynı miktarda fondöteni yüzümün bir yanına süngerle diğer yanına oval fırçayla uyguladığımda, süngerli kısımda ten ürünü neredeyse tamamen yok olmuşken, fırçalı kısımda gayet fondöteni yedirmeye uğraştım.

Ayrıca mat, yarı mat bitişli fondötenlerde daha iyi sonuç aldığımı ıslak bitişli fondötenlerde hafif fırça izleri oluştuğunu gözlemledim.

art net oval kaşık fondöten fırçası

4-5 kullanımda bir yıkadım. Kıllarında dökülme olmadı. Yıkarken beyaz sabun kullandım ve iyice duruladım. Akşam yıkadığımda sabaha kullanıma hazır oluyor.

Hızlı uygulaması, doğala çok yakın görünüm vermesi ve ürün ziyan etmemesiyle gönlümü çeldi. BURADAKİ yazımda da fondötenimi Art Net Oval Fondöten Fırçası'yla uygulamıştım.

art net oval fırça swatch

Ben 16,80 TL'ye almıştım, şimdi fiyatı 25,90 TL olmuş. İncelemek ya da satın almak isterseniz BURAYI tıklayabilirsiniz.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

14 yorum

  1. Kasik fırçalar gerçekten rahatlık süngeri islat sonra homojen şekilde kurut taşıması hijyenik değil süngerin tüm eksiklerini kapatıyor bence güzel günlerde kullanin😇

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet taşıma konusunda da avantajlı :) Bir de süngerin fondöteni yok etmesini sevmiyorum ben, kaşık fırçayla daha güzel görünüyor gözüme :))

      Sil
  2. kaşık fırçaları seviyorum ve sık kullanıyorum ben de.. cosmetica'dan alışveriş hakkında çok çeşitli yorumlar duyduğum için bir türlü alışveriş yapmaya cesaret edemiyorum doğruusu.. güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yazdığında da çok imrenmiştim İrem'cim. Teşekkür ediyorum. Cosmetica'da geçen sene bir kere indirim zamanında iki hafta gibi bir zamanda geldi siparişim ve aldıklarımın bir kısmı tükenmiş para iadesini de kutunun içine yapmışlardı, onun dışında hiç problem yaşamadım. Toparladılar baya.

      Sil
  3. Senin elmacık kemiklerin ne kadar güzel Gökçe ya :) Maşallah! Ben de kaçık fırçaları çok seviyorum; özellikle stick fondöten uygularken rüya gibi geliyor bana. Yerli firmaların da bu tarz ürünler çıkarması süper oldu; en azından Çin'den sipariş vermeden uygun fiyata sahip olabiliyoruz. Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak'çımmm😍 Sevdiklerimden böyle güzel sözler duymak mest ediyor beni. Teşekkür ediyorum canım. Farklı boylarını da çıkartsalar da sebeplensek :)))) Kocaman öpüyorumm.

      Sil
  4. bu fırçaları bende merak diyorum , ama bir türlü denemedim... şimdi siteye ışınlayıp bakayım, belki alırım kim bilir ... sevgiler. ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek'çim inanılmaz pratik, çok sevdim ben. Kontür için de kullanılabiliyormuş hatta ben denemedim henüz.

      Sil
  5. Hep görüyorum bu fırçaları ama henüz alıp kullanma aşamasına geçemedim:)
    Kullanan herkesten duyduğum memnuniyet sanırım en kısa sürede banada aldırtacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanırken çok rahat ettim, bir tane olsun al bence :))

      Sil
  6. Gökçecim ben de bu kaşık fırçaların çeşit çeşit olmasını seviyorum, kafayı burun kontürüne uygun olanlarına taktım ama sanırım Aliexpress'ten sipariş edicem. Burada 1 tanesinin fiyatına 7 tane alabilince gönlüm bol olandan yana oluyor =) ama internetten alışveriş yapmayanlar için veya uzun süre beklemek istemeyenler için de yerli markaların çıkartması, mağazalarda da bulunabilmesi güzel oluyor.
    Güle güle kullan,
    Öperim çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'çim ben de ilk deneyeyim diye bir tane almıştım ama şimdi boy boy alasım var :) Bi aliexpress yapayım bari. Yazıyı yazarken hepsiburada da 5 liraya gördüm bi tane. Aklında olsun. Öpüyorum çoook :)

      Sil
  7. Ben de almak istiyorum da, makyaj çantama sığar mı diye düşünüyorum. Uzunluğu kaç cm acaba?

    YanıtlaSil