bakım

RESTOREX HIZLI UZAMA ETKİLİ ŞAMPUAN VE BAKIM KREMİ

07:20:00

Yıllardır Elseve'in şampuan ve saç kremlerini kullanıyordum.
Dönem dönem farklı çeşitlerini denesem de markadan vazgeçmedim.
Bana iyi gelen bir şey bulduğumda dahasını aramayı bırakıyorum.

Eşimin saçı için şampuan araştırırken Restorex'i gördüm. İnce telli ve yağlı saçlar için, kuru ve yıpranmış saçlar için, normal saçlar için, boyalı saçlar için, saç dökülmesine karşı,
kepeğe karşı etkili, her ihtiyacı karşılayabilecek çeşidi vardı.

O dönem saçlarım, sarıya boyadığımdan ve arada açıcı da kullandığımdan kurumuştu. Kendime Restorex Hızlı Uzama Etkili Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Onarıcı Bakım Şampuanını seçtim. Saç kreminiyse saçıma destek olsun diye şampuandan iki üç hafta sonra aldım.
Kremin çeşidi de Restorex Normal Saçlar İçin Işıltı Bakımı.

restorex hızlı uzama etkili şampuan ve bakım kremi

Restorex hızlı uzama etkisini, bitkisel formülününde yer alan Sarmaşık Özü / Phytosterol ile saçın ve saç derisinin sağlıklı olmasını sağlayarak, saçların hızlı uzamasını uyarır, şeklinde açıklamış.


Restorex Onarıcı Bakım Şampuanı; Yeşil renkli, orta kıvamda, çok güzel kokulu. Paraben içermiyor. Oldukça köpürüyor. Tek kullanım bile yeterli gelebiliyor. Ben genelde şöyle yapıyorum önce daha az miktar şampuanla saçımı biraz temizliyorum sonra durulayıp normal miktarda şampuanla iyice köpürtüp arındırıyorum. Kokusu da şahane ya, pek ayrılmak istemiyorum :)

Saçım şampuana ilk kullanımda alıştı. Muhakkak saç kremi kullanan ben etkisini gözlemleyebilmek için farklı bir markanın kremini kullanmak istemedim. Saç kremi kullanmamama rağmen saçlarım yumuşak ve taranır durumdaydı. Saçlarıma dolgunluk kattı. Sonraları saç kremini de edindim. Şampuanın yanında çok bariz etki farketmesem de birbirlerini desteklediklerini düşünüyorum.

Herhalde 3-4 aydır kullanıyorum. Saçlarımın kuruluğu azaldı, güçlendi ve canlandı. Banyo sonrası muhakkak durulanmayan saç bakım kremi ya da yağ uygulardım, Restorex şampuanı kullanırken ihtiyaç duymamaya başladım.

O arada saçımın rengini de değiştirdim. Kahve bakır renge boyadım. Bilirsiniz oldukça akan bir renktir. Kullandığım bazı saç kremi ve maskeleri saçımdan arındırırken boyayı akıttıklarını gördüm. Restorex krem ve şampuanda bunu yaşamadım.

Restorex Şampuan saçı uzatıyor mu sorusunu da şöyle açıklayayım; Benim saçım hızlı uzar. Şampuanı kullandığım dönemde saçımı biraz kestirmeme rağmen, saçımın uzadığını söyleyenler oldu. Ben ilk zamanlar aldırmasam da dip boya yapmam gerektiğinde saçımın rahat dört aydır boyanmamış gibi durduğunu söyleyebilirim. Annemle hesapladık iki ay olmamıştı ve benim saçım normalinden de fazla uzamıştı. Bende gayet etkisini gösterdi.

restorex hızlı uzama etkili şampuan kuru ve yıpranmış saçlar için onarıcı bakım


Restorex Işıltı Bakımı Saç Kremi ise beyaz renkli yine aynı mis kokuda ve paraben içermiyor.
Saçın ihtiyacı olan nemi hapsetmeyi, saçı ağırlaştırmadan ipeksi bir yumuşaklık vermeyi vadediyor. Saç diplerine de uygulanabiliyor.

Etkisi şampuanın yanında sönük kalıyor demiştim, çünkü şampuan tek başına bile saçlarımı yumuşattı. Üstüne kremi kullanınca yumuşaklık ve parlaklık biraz daha arttı. Aslında krem kremliğini yaptı da şampuan o kadar etkili olunca bir şok etkisi bekledim sanırım :)

restorex hızlı uzama etkili normal saçlar için ışıltı bakımı bakım kremi


Restorex şampuan ve saç kremi, kendini sevdirdi. Alma amacım saçımın uzaması değildi ama o konuda da saçımı güçlendirme konusunda da başarılı oldu. Böyle memnun kaldıkça her indirimde alıp stokladım.

Cosmetica'dan alıyorum. İkili halde 9 lira gibi bir fiyata. Hatta bu hafta ikili kremini 4,5 liraya aldım.

Şampuan anlatmak zormuş. Atladığım, merak ettiğiniz varsa cevaplayabilirim.


Görüşmek üzere :)

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

30 yorum

  1. Kis gelince benim de saçlar kepekleniyor. Çok sıcak suyla yıkıyorum.O yüzden sanırım. Şampuan arayisindayim restoreksi duymuş ama denememiştim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğim kadarıyla çok sıcak su hem saça hem vücuda iyi gelmiyor. Sen azıcık ılıştır :) Belki şampuan değiştirmeden bile düzene girer saçların. Restorex bakarsan da muhakkak saç tipine uygun olanını al. Kullandığım şampuan saçı yağlıya dönük olanları yağlandırmış mesela. Benim saçım kuru olduğundan nemlendirdi.

      Sil
  2. Gökçe'm memnun kalmana ve işe yaramasına çok sevindim. Bu şampuanla ilgili hep güzel yorumlar okuyorum. Sls içermeseydi kesin alır denerdim😊 Güle güle kullan canım, öpüyorum❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımm, uzatma etkisini hiç beklemiyordum açıkcası o bonus oldu. Öpüyorum kocamann.

      Sil
  3. Saçımı çok bariz uzatmıyor ama güzel bir şampuan ben de ara ara kullanıyorum bunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçım zaten hızlı uzar İrem'cim ama kullandığım süre boyunca neredeyse normal uzamasının iki katı uzadı saçlarım.

      Sil
  4. Saçlarımı yeni kestirdim ama pişman oldum. Hemen uzasın istiyorum :) Gerçekten uzamaya faydası oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdığım gibi, dip boya yapacağım zaman farkettim normalinden fazla uzadığını. Bende işe yaradı.

      Sil
  5. Elseve'i ben de çok severek kullanıyorum ama şu sıralar saçlarımı hızla uzatmak istiyorum, bakmak lazım bu ürünlere de testerını kullanmıştım zamanında Restorex'in :) Büyük boyu da deneneceklerden ^^ Güzel yorumlarınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de bu sıralar saçlarımı güçlendirecek ve yumuşatacak bir krem ve şampuan arayışındayım :) Restorex markasını henüz kullanmadım ama şampuanına mutlaka bakacağım :) Teşekkür ederim bu güzel yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Mary, Restorex'i üç aydır kullanıyorum geçen gün ilk defa Thalia Avakadolu şampuanı kullandım oldukça etkiledi beni. İstersen ona da bir göz at.

      Sil
  7. benim saçlarım kolay kolay uzamaz elimdeki ürünler bitince bi alıp deneyeyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu uzama etkisi kimilerinde işe yaramış kimilerinde yaramamış. Dilerim sende de etkili olur.

      Sil
  8. fiyatı da etkisi de harikaymış, sls içermese tadından yenmezmiş :)

    YanıtlaSil
  9. Bu şampuanı bana kuzenim tavsiye etmişti onun saçını hızlı uzatmış. Benimde saçlarım yandı kestirdim diye aldım bunu kullanıyorum birkaç aydır öyle bir etkisini görmedim henüz. Şampuanın kokusu, arındırması, yumuşatması iyi ama. 😌

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzatma vaadi dışında da başarılı bir şampuan bence de. Şampuanlar etkisini biraz geç gösteriyor belki sende de bu aralar gösterir etkisini.

      Sil
  10. Fiyati da uygun hemen not aliyorum :) Ellerine saglik

    YanıtlaSil
  11. Merak ettiğim bir marka teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
  12. Bu aralar saçlarımın rengini açtırtmaktan koptu saçlarım. Bunların derhal çabuk uzayıp kestirmem lazım. Bu da iyi bir marka olabilir benim için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uzatmasını çok sevdim Nilgün, verdiği parlıklık ve yumuşaklığı da. Herkesin dediği gibi tek olumsuz özelliği SLS içermesi. Saçım açılmaktan yandığı zamanlar haftada iki kere badem yağı sürüp uzun süre bekletmiştim saçımda. Çabuk toparlanmıştı, aklında olsun. Belki sana da iyi gelir.

      Sil
  13. Saç uzatma ve yumuşatma konusunda kesinlikle katılıyorum.Ancak dikkatli kullanılması gereken bir şampuan bence.Kimi zaman saçımdan çok güzel arınırken kimi zaman yıkanmamış gibi saçlara sahip olabiliyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok köpürüyor değil mi Filiz, ben o derece problem yaşamadım ama kullandığım miktarı oldukça azalttım. Kuru olmayan saçların yağlanmasını da sebep olabiliyormuş.

      Sil
  14. Ben iki aydir kulaniyorum saclarim cokca dukulmeye baslamisti bir arkadasim tafsiye etti fiyatida cebe uygun ve cokta memnunum kizlar sizede tafsiye edebilirim bence hic dusunmeden alin o kadar sampuan denedim ki hic biri bir ise yaramadi lafin kisacasi baya etkili ben sac dokulmemesi sampuani aldim sizde alin:)

    YanıtlaSil
  15. yağlı ağrılı kaşıntılı sac dipleri için hangisini önerirsiniz ayrıca saclarımı uzatmakta istiyorum

    YanıtlaSil
  16. Ben restorexs kulaniyorm ama icine badem yagi ve avakado yagini karisitirb icine Biraz doktüm ve bu arada restorexsin saç kremini kullanmiyorum onun yerine elidorun saç kreimi kullanmiyorum acaba yanlişmi yatpim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında doğru yanlış yok, hangisi saçınıza daha iyi geliyorsa o ürünü kullanmalısınız.

      Sil