bakım

CYRENE SHEA & ORANGE NOURiSHiNG BOTANiCAL EL KREMİ

10:01:00

Cyrene Shea & Orange Nourishing Botanical Hand Cream; Kuruyan ve çatlayan eller için parfüm, etil alkol, paraben ve boyar madde içermeyen doğal içerikli bir el kremi.

İçeriğindeki Shea yağı, botanik ekstratlar, E vitamini ve Provitamin B5 ile yoğun nem kazandırıp ipeksi ve pürüzsüz görünüm sağlamayı vadediyor.

100 ml ve açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrü var.

Cyrene Shea & Orange Nourishing Botanical Hand Cream El Kremi

Cyrene bünyesinde crueltyfree ve vegan ürünler bulunuyor. Fiyatları biraz tuzlu. Fakat özel günlerde hep sürpriz kutular satışa sunuyorlar. Ben de denk geldikçe satın alıyorum. Çok sayıda ürününe de gayet uygun fiyatla sahip olmuş oluyorum. El kremleri de bu sayede iki tane vardı bende. İkisini de kullanıyorum, bitmek üzere. Yalnız ambalajları ve içindekiler kısmı aynı olsa da hem kokusunda hem de emiciliğinde fark var iki kremin.

Cyrene Shea & Orange Nourishing Botanical el kremi içerik

Kullandığım ilk krem 2015 12. ay üretimi. Bu kremin yapısı daha kalın, portakal kokulu ve emilmesi oldukça zor. Ellerime maske gibi kullandım hep. Geç emildiği için de hiç ellerimin iç kısmına sürmedim.

İkinci krem 2016 10. ay üretimi. Bu kremde portakal kokusu yok, yapısı biraz daha ince ve kolay emiliyor.

Bir şeyler değişmiş ve yeni hali daha kullanılır olmuş bence ama değişen oranlar olsun diye ümid ediyorum çünkü içerik tamamen aynı görünüyor.

Cyrene Shea & Orange Nourishing Botanical Hand Cream el kremi swatch 1
Cyrene Shea & Orange Nourishing Botanical Hand Cream el kremi swatch 2
Cyrene Shea & Orange Nourishing Botanical Hand Cream el kremi swatch 3

Benim gibi elleriniz çok kuruyup çatlıyorsa yoğun kış günlerinde bol bol tazeleme istiyor fakat şu zamanlarda kullanımı çok güzel.

Ayrıca sürdükten sonra ellerimi çok güzelleştiriyor. Solgun, bereli, renk değişimi olmuş görüntüyü alıyor canlı, sağlıkla parlayan eller haline getiriyor.

Cyrene Shea & Orange Nourishing Botanical El Kreminin fiyatı 53 TL. Bence oldukça yüksek. Satışlarını kendi sitesi üzerinden yapıyor. Kargoyla ilgili bir problem de yaşamadım. Eğer Cyrene ürünlerini merak ediyorsanız sürpriz kutuları takip edin derim. Çünkü bu kremin fiyatıyla 2-3 tam boy ürün ve bir çok deneme boyu ürüne sahip olabiliyorsunuz.

Görüşmek üzere :)



Blogspot kullanan arkadaşlarıma bir sorum var. Özellikle canlı renklerin olduğu fotoğrafları panele yüklediğimde renklerinde solma oluyor. Geçenlerde bir ruj yazımda ilk defa başıma geldi. Bu yazıyı hazırlarken de aynı sorun oldu doğru rengi versin diye renkleri patlatmam gerekti. Sizin başınıza böyle bir durum geldi mi, ya da neden oluyor bir fikriniz var mı? Soldaki fotoğraf orjinali sağdaki panele alınmış hali. Hiçbir filtresi filan yok ki bir türlü çözemedim.
blogspot fotoğraf renk sorunu

Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

9 yorum

  1. Güle güle kullan canım, 23 ay da iyi bir süre. Yalnız ismi çok uzunmuş, söylemesi bile zor:))))fotoğraflar bence gayet iyi ya da benim gözler bozuk anlamıyorum yani bana iyi görünüyor.:)

    YanıtlaSil
  2. Eller parlak duruyor gerçekten de :)) Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  3. Cyrene güzel bir marka ama öğrenci bütçesiyle çok haşır neşir olunacak bir marka değil :) ama sizin gibi kampanyaları takip edilebilir haklısınız. Fotoğraf olayı neden öyle oluyor acaba ama çoğu sosyal medya platformunda da aynı sorun yaşanıyor :(

    YanıtlaSil
  4. Bende denemek isterim. Ellerim özellikle de kışın çok fena kuruyor. Listeme ekledim.
    Fotoğraf sıkıntısı çekim yapılan ortamın karartı tonuyla da alakalı. Işık alma meselesi vs. Çekim yaparken normal tonda ortamda çekimler yapmaya çalış. Çok ışık ya da çok karanlık olursa renklerde değişim oluyor. Tavsiye için teşekkürler. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. merak ettiğim ürünlerden biriydi, gramajı da fazla. güle güle sürün :)

    YanıtlaSil
  6. Cyréne markasını önceden kullanırdım; ancak fiyat politikaları ve tarzları nedeniyle artık tercih etmiyorum.

    Fotoğraf konusunda ise, farklı bilgisayarlarda fotoğraflar hep farklı görünüyor. Ama kendi fotoğraflarıma kendi bilgisayarımdan baktığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım... sevgiler canım...

    YanıtlaSil
  7. sevgililer günü kutusunda gelmişti bana da güzel bir el kremi gece kullanıyorum ben daha çok yumuşatması falan fena değil..

    YanıtlaSil
  8. İçeriği güzel olan markalardan Cyrene. Ama böyle yüksek fiyatlı markaların deneme boy ürünlerini de satın alabilsek derim hep. Bu sayede işimize yarayıp yaramadığını da gözlemlemiş oluruz...
    Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  9. Tam bana göre. Bende zaten 24 ay dayanmaz her ay bitiriyorum 😊

    YanıtlaSil