bakım

EBRU ŞALLI BY THALiA 3D AVOKADO ÖZLÜ ŞAMPUAN

07:44:00

Bundan üç ay önce Thalia Natural Beauty ürünlerini denemek için güzel bir alışveriş yapmıştım. Şampuan, iki farklı sabun, göz kremi ve leke kremi aldım. Sitede çeşitlilik fazla olunca karar vermek de oldukça zor oluyor. Bu ara hepsinin yazısını yazacağım. Elime geçer geçmez kullanmaya başladığım Ebru Şallı by Thalia 3D Avokado Özlü Şampuan ile anlatmaya başlıyorum.

ebru şallı by thalia 3d avokado özlü şampuan incelemesi

Ebru Şallı by Thalia 3D Avokado Özlü Şampuan; Normal ve kuru saçlar için kullanıma uygun, 300 ml lik ambalajda bulunuyor. SLES/SLS, Paraben ve Tuz içermiyor. İçeriğini de fotoğraflara ekleyeceğim.

Thalia Avokado yağlı hacim verici şampuan; Saçı nemlendirmeyi, beslemeyi, saç köklerini güçlendirmeyi ve çevresel etkenlerden kaynaklanan saç dökülmelerinin önüne geçmeyi vadediyor.

Islak saça her iki günde bir uygulanması ve en az 5 dakika saçta bekletilmesi tavsiye ediliyor. Bekleme sırasında saça masaj yapılması emilimin arttırılmasını sağlıyor.

Saçlarımı kışın haftada bir ya da iki kere yıkıyorum. Etkisini iyice görebilmek için aldığımdan beri farklı bir şampuan kullanmadım.

Öncelikle kokusu çok beğeniyorum. Üstelik çok kalıcı. Bir sonraki yıkamaya kadar saçım hep yeni yıkanmış gibi kokuyor. Böyle bir kalıcılık hiç bir şampuanda görmedim.

ebru şallı by thalia 3d avokado özlü şampuan

Kıvamı koyu, bal gibi neredeyse. Normalde kullandığımın yarısından az miktarda şampuan yetiyor. Saçımı iki kere şampuanlıyorum. İlk şampuanlamada pek köpürmüyor ikincisinde köpürüyor.

Saçımı yıkayıp duruladıktan sonra krem ya da maske kullanmadım. Saçlarım boyalı olduğundan hep saç kremi kullanırım. Set olarak kremi satılmadığından vardır bir bildikleri diye düşünmüştüm :)

İlk kullandığımda o kadar şaşırmıştım ki hemen instagram hesabımda paylaşmıştım. Nemliyken yatıp uyuduğum saçlarım sabah kalktığımda hacimli ama elektriklenmemiş, parlak ve yumuşacıktı. Taramak çok kolaydı, sanki 5 dakika önce taranmış gibiydi. Hiç takılmadan, yolmadan taradım saçlarımı.

O sıralar bariz saç dökülmem vardı, Thalia Avokado özlü şampuanı kullanmaya başlayınca dökülme tamamen durdu. İki hafta kadar da hiç dökülmedi.

İşte bu ilk yıkamanın fotoğrafı.

ebru şallı by thalia 3d avokado özlü şampuan swatch

Çok farklı bir şampuan. Kokusunun ve parlaklığının bir sonraki yıkamaya kadar devam etmesi, saçlarımı hiç bir destek kullanmadan yumuşacık yapması çok hoşuma gitti. Ama...

Yaklaşık iki ay kullandıktan sonra saçlarım çok soluklaştı, sertleşti. Yıkama sırasında yine saç kremi kullanmadım, sonrasında durulanmayan kremler ve spreylerden yararlandım. O dönem kullandığım saç boyasının saçımı bu derece matlaştırdığını düşündüğümden boyamı değiştirdim. Saçımın canlılığı kısmen düzeldi fakat şampuanı ilk kullandığım zamanlardaki tek başına yeterliliği bir daha göremedim.

Artık bitmek üzere ve ben bu aralar şampuandan sonra saç kremi kullanarak saçlarımı yumuşatıyorum. Hacim ve koku konusundaki başarısı benim için devam ediyor fakat parlatma ve yumuşaklık kısmında baya bir fark var. Saçlarımın dökülmesi de eskisi gibi.

O matlaşmaya kadarki kısım harikaydı, belki de saçım şampuana alıştı ve artık etki etmemeye başladı.

İçeriği de şu şekilde;

ebru şallı by thalia 3d avokado özlü şampuan içerik

Ben alışverişimi Thalia Natural'in sitesinden yapmıştım. Siparişim ertesi gün yanında deneme boy hediyeleriyle elime geçmişti. Doğal içerikli kozmetik ürünlerini kullanmayı seviyorsanız siz de BURAYI tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Fiyatı 24,90 TL. Sık sık indirimleri oluyor.

Görüşmek üzere :)

ebru şallı by thalia avokado özlü şampuan


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

12 yorum

  1. evet saç kesinlikle alışıyor şampuana o yüzden ben sık sık değiştiririm ki faydasını görmeye devam edeyim.. bu şampuanı da merak ediyorum ama sıra gelmemişti yazından sonra hemen denemek istiyorum .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman ben kalan için ara verip bir kaç ay sonra bir daha kullanayım :)

      Sil
  2. Çok dolgun gözüküyor saçların.Güzel bir ürünmüş.

    YanıtlaSil
  3. kokusunun kalıcı olması iyimiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarımda hiç şampuan kokusu kalmaz Ümran, bu şampuanla hep mis gibi kokuyor.

      Sil
  4. dolgun ve parlak saçların olmuş canım :)

    YanıtlaSil
  5. Maalesef bazen ara vermek gerekiyor sac alisiyor 😕😕😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Derya'cım benim alışma sürem iki aymış anlaşılan :)

      Sil
  6. Ayy kokusu kalıcı ise alınır kesin :) teşekkür ederiz paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  7. Bu benim de açık ara en sevdiğim şampuan; ama, her şampuanı olduğu gibi, bunu da ara vererek kullanıyorum. Saç ve cilt çok uzun süre kullanılan ürüne alışıp şımarmaya başlıyor, arada şaşırtmak lazım. Sevgiler Gökçe'cim :)

    YanıtlaSil