bakım

LOREAL ELSEVE MUCİZEVİ YAĞ SAÇ GÜZELLEŞTİRİCİ KREM

12:35:00

En çok kullandığım ve en memnun olduklarımı nedense hep yazmayı erteliyorum. Ne zaman bitiyor o zaman aklım başıma geliyor. Bugün de çok beğendim Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem'den bahsedeceğim.

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem İncelemesi

Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem; Kuru ve sert saçlar için. 150 ml lik tüp ambalajda bulunuyor. Çok bereketli çünkü az miktarı saça yetiyor. Açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü var.

6 çiçek özü yağıyla saçı beslemeyi, 230ºC ısıya kadar saçları korumayı, parlaklık ve yumuşaklık kazandırarak şekillendirmeyi kolaylaştırmayı vadediyor.

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem

Durulanmayan saç bakım kremlerinden. Hem ıslak saça hem kuru saça uygulanabiliyor.

Benim saçlarım; boyalı, kuru, uzun ve gür.

Banyo sonrası havluya sarıp ıslaklığını aldığım saçıma fındık kadar kremi yediriyorum. Ambalajında bu kadar kullanılması gerektiği yazıyor.

Saçım ıslakken tarak kullanmıyorum sadece parmaklarımla tarıyorum. Kuruduktan sonra taradığımda saçlarım hiç dolaşmamış oluyor, tarak akıp gidiyor. Kabarma ve elektriklenmeyi de önlüyor. Saçlarım sakin, parlak ve yumuşak oluyor.

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem Swatch

Bu fotoğraf için, dediğimi yap ama gösterdiğimi yapma, der yazar kişi :) Böyle büyük bir miktarı hiç kullanmadım zaten önerilmiyor da. Yanlışlıkla oldu o :)

Kokusunu çok beğeniyorum.

Islak saçıma kullandığımda hiç ağırlaşma, yağlanma problemi yaşamadım ama kuru saçıma kullandığımda pek hoşlanmadım. Genelde üstten sıkıca toplarım saçlarımı. Çıkan bebek saçlarım için denediğimde işime yaramadı. Zaten en iyi çözüm saç spreyi.

İçeriği de şu şekilde;

Loreal Elseve Mucizevi Yağ Saç Güzelleştirici Krem İçerik

Saçı beslediğini düşünmüyorum. Nemli saçta kullandığımdaki yumuşatma, parlatma, elektriklenmeyi önleme, kolay taranma etkilerini başarılı buldum.

Aldığımda fiyatı 10 lira civarıydı. Bir yıldır kullanıyorum anca bitmek üzere. Fiyat performans oranı yüksek ürünlerden.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

21 yorum

  1. Ben bu tarz kremlerın artık gerçekten saçı beslendiğini düşünmüyorum bu tarz kremlerı kullanmayı bıraktığımız an saçlarımız gene eskı kuru halıne gerı donuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Bol Kahveli, kozmetik sonuçta. Anlık iyileştiriyor :)))

      Sil
  2. bunu arkadaşım da çok beğendiğini söylemişti bi bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kullandığım günkü kadar memnunum Ümran, saçların kuruysa dene muhakkak :)

      Sil
  3. Bende kullanıyorum ve çok memnunum kullandığım günler çevrem ne kadar güzel kokuyorsun demeye başlıyor eskiden bir yazısını yazmıştım ama bir kaç kez kullanan biri olarak tekrar yazmayı düşünüyorum ben de :)) Yazın için teşekkürlerr..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gizem, bende kokusu pek kalmıyor ama saçımı kolay taratması yetiyor zaten :)

      Sil
  4. Güzel bir ürün katılıyorum sana :) paylaşım için teşekkür ederizz :)

    YanıtlaSil
  5. Gökçe'm ben bu ürünü kuru saçlarımda çok seviyorum. Mercimek kadar alıp, ellerimde ısıtıp uyguladığımda elektriklenmeyi alıyor ve saçlarım daha düzgün görünüyor. En azından dışarı çıkabilir duruma geliyorum. Gerçi benim saçlarım ince telli, kuru iken sevmem bundan da olabilir. Henüz duştan çıkınca denemedim, bir ara öyle de deneyeyim. Güle güle kullan, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana'm benim saçlarımda ince telli ama gürlüğünden belki pek sakinleştiremedi kuru kullanınca. Islak kullanımına bayılıyorum ama. Eminim sen de seversin. Çok öpüyorum canım :)

      Sil
  6. Aynı etkileri ben de gördüm. çok severek kullandığım bir ürün. Hatta L'oreal'in mucizevi yağının pabucunu dama attırdı bile diyebilirim. Sürekli elim buna gidiyor. Kesinlikle saçları yağlandırmıyor ve yumuşacık yapıyor. Denemeyenlere şiddetle tavsiye!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyiz Sibelynka :) Saçı ağırlaştırmaması ve yağlandırmaması çok güzel. Teşekkür ediyorum güzel yorumun için :)

      Sil
  7. ben de bu ürünün testerını kullanmıştım, başarılı bi ürün dediğiniz gibi

    YanıtlaSil
  8. Bende mucizevi yağdan sonra bunu keşfettim. Harika bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mucizevi yağ yüz için olansa onu da çok beğeniyorum. İkisi de çok kullanışlı ve başarılı :)

      Sil
  9. bu kremler saçımı ağırlaştırabiliyor ama yazın tatilde deneyebilirim güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İrem'cim saçların kuruysa bu krem ağırlaştırma yapmıyor hiç. Az miktarla gayet güzel sonuç alabilirsin. Öpüyorum canım :)

      Sil
  10. Saçimin geneline uygun degil ama yazin havuzdan kuruyan saç uçlari için kullanilabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karışıklık dolaşıklık için süper çözüm. Derya'cım ben yazın Urban Care keratin serumu kullanıyorum deniz ve havuz zamanlarında. Saç tipine uygunsa aklında olsun canım.

      Sil
  11. Gerçekten teşekkür ederim benimde saçım aşırı fazla kabarıyor ve kullanmaya başlayacağım çok sağolun saçlarımın kötü görünümü moralimi düşürüyordu..

    YanıtlaSil