alışveriş

BUGÜN NE ALMADIM 2

23:33:00

Flormar'ın son çıkan 10'lu göz farı paletlerini gördünüz mü? Paletlerin iki seçeneği bulunuyor. Nude ve Smoky.

Gelin hem renklerine bakalım hem de neden almadığımı, almayacağımı anlatayım.

flormar eyeshadow palette nude smoky

Flormar Nude EyeShadow Palette 001;

flormar nude eyeshadow palette 001
Göz farlarına çok düşkünüm. Peki neden almadım? Çünkü, açıktan koyuya 10 nude renkten oluşan bu paletteki renklerin hepsine aşinayım. Makyaj sever herkes gibi. Böyle bir paletin en az iki yıl önce çıkartılmış olması gerektiğini düşünüyorum. Gerek tekli olsun, gerek palet olsun bu tonlara zaten doymadık mı? Bana göre kesinlikle geç kalınmış.

Flormar Smoky EyeShadow Palette 002; 
flormar smoky eyeshadow palette 002

Smoky palet içinse, Nude paletteki düşüncelerime ek olarak yanlış mevsimde sunulmuş demek istiyorum. Yaz geldi yaz. O koyu göz makyajlarını zaten çoğumuz kırk yılda bir yapıyoruz hele bir de yaz aylarında yanıp bronzlaşınca bu koyu renklerle iyice küçültecek miyiz gözlerimizi.

Yapsınlar bir Warm Palette, Hot Palette, Hell (Ahahahah) Palette çok mu zor. Mevsimin renkleri ne mesela? Yazdım Google'a ilk çıkan fotoğrafı aldım. Bakalım..

2017 yaz renkleri

Bahar ve yaz renklerini görüyor musunuz? Mesela Smoky palet ilkbahara doğru çıkmış olsaydı kısmen daha fazla iş yapardı, biz artık yazdayız. Nude palette hep alışılmış tonlar yerine şu en alt sıradaki pembeli, morlu, yeşilli, şeftalili renkler pastel pastel kullanılsaydı yine iş yapardı. Bence :) Zaten baharda çıkardıkları Perfect Match Duo göz farlarının da renkleri kışa uygundu. İki sezondur renk seçimlerini hiç beğenmedim. İndirimlerde 3 liraya sattıkları Neon göz farları hala bu yaza çok uygun, aklınızda olsun.

Paletlerin fiyatı 40 lira, gayet kardayım.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

10 yorum

  1. Heheh harıka karsı koyamadıklarımız yerıne karşı koyduklarımız :D

    YanıtlaSil
  2. Aslında renkler güzel ama zamanlama dediğin gibi çok yanlış. Benim bir far paletim var. Nude ton. Onun dışında ürün almıyorum. Çünkü gerek de yok. Bir paleti bitirmem bir yılı buluyorken gereksiz israf. Ama elimdeki nude ton bittikten sonra renklerine bakabilirim. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Göz makyajı çok önemli.Ben çok majyaj sevmiyorum ama geçen yapılan bir makyajda gözlerimin ne kadar güzel olduğunu fark etmiştim :)) Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel yazmışsınız yine ☺️ Gereksiz ürünleri almamak en güzelii ☺️☺️☺️☺️

    YanıtlaSil
  5. Hahaha daha iki gün önce Nude paleti aldım iyi mi? :))) Hem de sırf ortadaki rose-gold tonu için! Gel gör ki, yazdıklarında haklısın. Benim için hele aşırı gereksiz bir alışveriş oldu ve bir süre sonra o palet birine hediye olarak gidecek... bir "shopaholic"in itiraflarını dinlediniz, esenkalın!

    YanıtlaSil
  6. şahanesin Gökçeciğim..seni okumadan evden çıkmamak lazım :)) bu tonlarda çok paletim olduğu için almayı düşünmüyordum zaten ama dediğin gibi şöyle bol bakırlı, rosegold lu bir palet çıksaydı keşke :)

    YanıtlaSil
  7. Kesinlikle katılıyorum hem de pahalıymış. Yazlık renklere ise bayıldım böyle bir palet çıksa keşke :))

    YanıtlaSil
  8. Gökçe'm ben de senin gibi düşündüm ve sıradan buldum paletleri. Ev bu tonlarda far doluyken, ben de almayacağım. Ellerine sağlık, öpüyorum <3

    YanıtlaSil
  9. Bir Hell palet çıkarsalardı, biz de burada UD Heat diye delirirken yaraya tuz bassın diye onu alırdık. Dediklerine sonuna kadar katılıyorum, hem mevsim yanlış hem de yıl olarak geç kaldılar. Herkes kozmetik ürünleri hakkında daha bilgili ve ilgili,dolayısıyla daha müşkülpesent, trendleri çıkmadan yakalamaları lazım,hoş bu da zor bir iş değil ama bir nevi cimrilikten olamıyor.
    Öperim kocaman!
    Zeynep

    YanıtlaSil