bakım

BİODERMA GÜNEŞ KREMİ

09:27:00

Bioderma, objektif bakış açısı, 8 temel ilkesi ve biyolojiyi dermatoloji ile birleştiren formülleriyle 70’li yıllardan bu yana öncü konumundaki kozmetik markalarından biridir. Temel çıkış noktası cilde saygı doğrultusunda problemlerin kaynaklarına yönelik çözüm getirmektir. Bioderma, bir sorun için önce cildin kendi var olan potansiyelini kullanır. Bunu da savunma güçlendiren özlere başvurarak sağlar. Bioderma Sebium gibi önemli serileri de içinde barındıran marka bugün dünya üzerinde en çok tercih edilenler listesindedir.
bioderma güneş kremi
8 ilke ile Bioderma
Ürünlerden bağımsız olarak değerlendirilmeye açık bir politika benimseyen Bioderma, bu sorgulanabilir olma özelliği ile gelişime yatkınlığını da kanıtlamaktadır. Markayı tanımlayan ve temel ilkeleri olarak sıralanabilecek 8 madde şöyledir:
  1. Biyolojik patent ilkesi: Dermatolog ve biyologların hazırladığı, sorunların kaynaklarına yönelik oluşturulan patentler
  2. Dermatolojik İleri Formülasyon ilkesi: Kontrol dışı etkilerin giderilmesini sağlayan patent
  3. Dermatolojik güvenlik ilkesi: Cilt sorunlarına karşı güçlü bir direnç sağlayan içerikler
  4. Faydası kabul edilmiş bileşenler ilkesi: Yararları bilimsel testlerle defalarca kanıtlanan ürün bileşenleri
  5. Seçim titizliği ilkesi: Ham madde seçimlerindeki titiz seçimler
  6. Dermatolojik etkinlik testleri ilkesi: Sağlık kurumları paralelinde, soru işaretlerine yer vermeden üretim
  7. Klinik detaylar ilkesi: Alergolog ve toksikologlar tarafından gerçekleşen klinik deneyler, bilimsel dergilerde bunların yayımlanması
  8. Toplam izlenebilirlik ilkesi: Formülleri oluşturan bileşen ve kökenlerin bazı standartlara uyumluluğu
Bioderma Güneş Kremi
Bioderma Güneş Kremi Photoderm ve ABCDerm serilerinden ürünler içeren özel bir ürün topluluğudur. En popüler ürünler ve kısa özellikleri şu şekilde sıralanabilir:
  • Photoderm Akn Sprey SPF 30 Güneş Koruyucu Sprey: Yağlı ve karma ciltler için geliştirilmiştir. Yüz ve vücutta kullanımı uygun olan ürün, cildin güneş ışınlarına karşı direncini geliştirir ve rahat nefes almasını sağlar.
  • Photoderm SOS After Sun Güneş Sonrası Sprey: Güneş kaynaklı kızarıklık ve yanıkların engellenmesine yardım eder. Cilt üzerinde meydana gelen kuruluğu yok eder, yumuşak ve nemli bir his verir. Sprey özelliği sayesinde kolayca cilde işler ve gerginliği alır.
  • Photoderm AR Güneş Koruyucu SPF 50:  Yağlı ve beyaz bir tabaka bırakmadan, uzun süre koruma sağlar. Suya dayanıklıdır ve içinde alerji tetikleyici parfüm- paraben gibi maddeler yer almaz.
  • Photoderm After Sun Güneş Sonrası Sütü: Cildin kaybolan nem dengesini yeniden kazandırır. Yatıştırıcı ve güneş etkilerine karşı hazırlayıcı ürün tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Photoderm AKN Mat Güneş Koruyucu SPF 30: Akneye eğilimi olan karma ve yağlı ciltlere yönelik olarak geliştirilmiştir. Parlak görüntü yerine daha mat ve sağlıklı görüntü kazandırır.
  • ABCDerm Mineral Güneş Kremi: Yetişkinlere göre hassas bebek ve çocuk cildi için geliştirilmiştir. Kuma ve suya uzun süre dayanıklıdır, nemlendirici özelliği bulunur.
  • Photoderm MAX Spray Güneş Koruyucu Sprey SPF 50:  Her cilt tipi için uygun olan ürün, güneş kaynaklı hasarların önüne geçer. Suya ekstra dayanıklıdır.
  • Bioderma Photoderm LEB Güneş Alerjisine Karşı Güneş Koruyucu SPF 30: Alerji riski taşıyan, hassas cilt tiplerine yönelik geliştirilmiştir. Güneşten gelen kuruluk, tahriş, kaşıntı, soyulma gibi sorunlara karşı direnç geliştirir.
  • Photoderm Bronzlaşmayı Hızlandıran Transparan Güneş Koruyucu SPF 30: Zor bronzlaşan ciltler için süreci sağlıklı bir şekilde hızlandıran üründür. Ciltte bu hızlandırma etkisini stres yaratmadan ve ona zarar vermeden gerçekleştirir.
  • Photoderm MAX Mineral Compact Güneş Koruyucu Kompakt Pudra SPF 50:  Çok yönlü etkiye sahiptir. Cilt kusurlarını kapatarak renk dengesini sağlar. Aynı zamanda güneşe karşı koruyucu bir etkiye sahiptir. Kompakt pudra paraben ve parfüm içermez.

Bioderma ürünleri narecza da %20 İndirimde. Satın almak için Narecza'yı ziyaret edebilirsiniz.


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

14 yorum

  1. Ben genelde bronzlastirici kremler kullaniyorum ama yüzüme koruyucu sürüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yaz baya önem vermeye başladım Derya'cım, güneş lekesi istemiyorum yüzümde :)

      Sil
  2. ben de bunu kullanıyorum çok memnunum fakat güneşte çok fazla yağlı gösteriyor cildi. bir de terleme yapıyor bende :( onun haricinde doku olarak harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de farklı farklı güneş kremlerinin deneme boylarını kullanıp en iyi geleni bulmaya çalışıyorum :)

      Sil
  3. Yüzüm için bu markanın minik boyundan aldım. Koruyuculuğu çok iyiydi ama kutusundan çıkması sorunlu oldu, dış kapağını açıp dökebildim ancak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen ambalajlar çok zorlayabiliyor Handan, yapısı yoğun olunca tüpten çıkartmak zor olabiliyor maalesef.

      Sil
  4. %20 indirimde olması iyi olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu sıra çok kullanılıyor çabuk bitiyor Yurdagül, yaşasın indirimler :)

      Sil
  5. Aklımdaydı net fikir edindim tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  6. Yanıtlar
    1. Bu seneye kadar pek ilgi değildim ama artık hep kullanıyorum :)

      Sil
  7. Tam da güneş kremi arayışında çıktı yazı karşıma :))

    YanıtlaSil