blur etkili krem

PINK BY PURE BEAUTY SO BLUR CREAM BLUR ETKİLİ KREM

10:18:00

Pink By Pure Beauty So Blur Krem; SPF 15 güneş koruma faktörlü.

İçindeki Gigawhite ve Actiwhite içerikleriyle cildi aydınlatmayı, Alp Gülü ile antioksidan etki etmeyi, cilt tonunun daha düzgün olmasını, gözenek görünümünü hafifletmeyi ve nemli, yumuşak bir cilde sahip olmayı vadediyor.

Gramajı 30 ml. Rahat kullanım sağlayan pompalı plastik şişede bulunuyor.

pink by pure beauty so blur cream blur etkili krem

Daha önce bu seriden So Glow Essence'i de anlatmıştım. Okumak isterseniz yazısı BURADA. Aslında biri jel biri krem yapıda, biri nemlendirme biri gözenekleri gizleme amaçlı olsa da ikisi de çok iyi makyaj bazı. Cildim kışın kuru yazın karma olduğundan, So Glow Essence'i kış aylarında So Blur'u da yaz aylarında kullanabiliyorum.

pink by pure beauty so blur krem swatch1

Hafif bir kokusu var, çiçek kokulu. Bana göre nefis.

Kullanım önerisi şu şekilde; İnci büyüklüğünde aldığınız So Blur kremi, yüzünüze noktalar halinde yayıyorsunuz sonra da yavaşça yüzünüzün dışına doğru dağıtıyorsunuz.

Sabahları cilt bakım rutininin son aşaması olarak kullanılması öneriliyor.

pink by pure beauty so blur krem swatch2

Renk gözünüzü korkutmasın. İlk sürdüğümde böyle oluyor, 10-15 saniye sonra bu renk kaybolup tenimle bütünleşiyor.

Bir pompa So Blur Cream yüzüme rahat rahat yetiyor. Kolay sürülüyor. Kısa sürede emiliyor. Emilene kadar hafif parlak görünüyor sonra matlaşıyor.

Bu matlaşma tam bir matlaşma değil çünkü aydınlatıcı etkisi de var. Doğal görünen, yağlı görünmeyen bir cilt sunuyor.

pink by pure beauty so blur krem swatch3
pink by pure beauty so blur krem swatch4

Fotoğraflarda yüzümün sağ tarafında So Blur Krem var.

Cildimi yumuşatan, renk eşitlemesi ve kapatıcılığı olmayan, üzerine yapılan makyajı çok iyi tutan, makyajsız kullanımda da yüzümü daha duru gösteren bir krem bu.

Kış aylarında kuru cildimde kullandığımda yüzümü çok germişti, bu zamanlar iyi geliyor. Burun çevremin yağlanmasına da engel oluyor. Normal, karma ve yağlı ciltlilerin hoşuna gidecektir.

İçeriği de şu şekilde;

pink by pure beauty so blur krem içerik

Pink By Pure Beauty, Watsons'ta satılıyor. Geçen sene bir alana bir bedava kampanyasıyla So Essence ve So Blur'u 40 liraya almıştım. Güncel fiyatını bilmiyorum.

Bu seriyi merak ediyorsanız, kuru ciltlilerin So Essence'i, karma ve yağlı ciltlilerin de So Blur'u denemesini öneririm.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

13 yorum

  1. Hic gormemisim diyordum ki Watsons'ta satiliyormus..degisik bir urunmus ama bana gore degilmis 😊 yazi cok guzel olmus 😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra'cım bizim cildimize so essence daha uygun kesinlikle. Kışın nemlendirmesi yeterli değil fakat baharda yazda iyi iş çıkartıyor. Teşekkür ederim canım, çok öpüyorum :)

      Sil
  2. Ben de sevdim kremi ama 40 lira etmez 😄😄 zam gelmiş sanırım ben indirimli 20 tl ye falan almıştım galiba 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir alana bir bedavadan tanesini 20 ye almıştım İrem'cim. Denemek için 40 lira yüksek, yaşasın indirimler :)

      Sil
  3. Hafif çiçek kokularını da çok severin :)

    YanıtlaSil
  4. Ayyy o nası içerik valla korktum :)

    YanıtlaSil
  5. Çiçeksi olan ürünleri seiyorum ben de tabii aşırı olmamak şartı ile :) Cilde canlılık verdiği fotoğrafa yansımış :) Emeğinize sağlık Gökçe Hanımcığım çok sevgiler <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Meryem'cim. Tek başına bir nemlendirici değil ama nemlendirici altına kullanıldığında etkiyi pekiştiriyor. Baz olarak da sevdim. Sevgiler canım :)

      Sil
  6. dediğiniz gibi kuru ciltlere yönelik değil pek :( çok büyük umutlarla ve beklentilerle almıştım geçen sene. cildim kuruya dönük karma, burnum yaglı olmasına ragmen hep kabuklanır. maalesef bu ürün de cildimde kabuk kabuk bir görüntü yarattı fakat fondoten kullanmayı sevmeyen biri olarak bununla yetinebilmeyi çok isterdim. elinize emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil