bakım

THALiA AVOKADO ŞAMPUAN DURULANMAYAN SAÇ BAKIM YAĞI VE PARFÜMLER İLK İZLENİM

08:49:00

Thalia Natural Beauty; Şampuandan cilt bakım kremlerine,
bebeklere özel banyo temizlik ürünlerinden inceltici ve sıkılaştırıcı losyonlara,
BB kremden parfüme oldukça geniş ürün gamıyla merakla denediğim bir marka.

Göz altı kremi, leke karşıtı kremi ve sabunları da kullandıklarım arasında.
Yakında yazıları gelecek.

Geçen hafta bana güzel bir sürpriz yaptılar, teşekkür ediyorum.

Gelin neler göndermişler beraber göz atalım.

thalia natural beauty ebru şallı by thalia yağlı saçlar için avokado özlü şampuan ebru şallı by thalia durulama gerektirmeyen saç bakım yağı ve parfümler
thalia natural ebru şallı by thalia yağlı saçlar için avokado özlü şampuan ebru şallı by thalia durulama gerektirmeyen saç bakım yağı ve parfümler

Ebru Şallı By Thalia Avokado Yağlı Hacim Verici Bakım Şampuanı - Yağlı Saçlar;

Saçları yoğun bir şekilde nemlendirerek beslemeyi, saç köklerini güçlendirmeyi, yağlı saçlara özel formülü sayesinde saç derisinin yağ dengesini korumayı, saçı ağırlaştırmadan canlılık ve dolgunluk kazandırmayı vadediyor.

Bu serinin normal ve kuru saçlar için olan yeşil ambalajlısını kullandım. BURADA da detaylı anlatmıştım. SLES/SLS, Paraben ve Tuz içermeyen formülü, mis gibi kokusu, saçlarımı parlatması ve krem kullanmama gerek kalmadan yumuşatmasıyla favori şampuanlarım arasına girmeyi başardı.

thalia natural beauty ebru şallı by thalia avokado özlü şampuan yağlı saçlar için

Çok aklım kalsa da saç tipime uymadığından, yağlı saçlar için olanını eşim kullanacak. İlerleyen zamanlarda onun deneyimini anlatacağım.

Ebru Şallı By Thalia Durulama Gerektirmeyen Saç Bakım Yağı;

İçeriğinde Avokado, Argan, Jojoba, Tsubaki ve Kamelya yağlarının bulunduğu saç bakım yağı; Ekstra parlaklık, yumuşaklık ve onarım vadediyor.

thalia natural beauty ebru şallı by thalia durulama gerektirmeyen saç bakım yağı

Aynı Avokado şampuan gibi mis kokuyor. Şeffaf, jele yakın kıvamı var. Saça kolay dağıtılıyor, hemen emiliyor. Henüz bir kaç kere kullandım. Verdiği parlaklığı ve pürüzsüz görünümü beğendim.

Thalia Haziran ayında Thalia Natural Eau De Parfüm Serisi ile 6 kadın ve 4 erkek parfümünü satışa sundu. Bana da hepsinin testerını yollamışlar. Bir koku düşkünü olarak oldukça sevindim. Yazıyı hazırlarken bu minik şişelerin sitelerinde satıldığını da gördüm. Çok iyi düşünülmüş.

Thalia Natural Eau De Parfüm Serisi - Kadın Parfümleri;

thalia natural beauty eau de parfüm serisi kadın parfümleri

LINDY HOP; "Karamel, şeftali, portakal çiçeği ve amber notaları ile tatlı, çekici ve ruhu rahatlatan bir koku" olarak tanımlanmış. Bende karamel çok daha baskın kalıyor. Böyle şekerli kokuları kış aylarında kullanmayı seviyorum.

CARNELIAN; "Narenciyeden gelen canlı tazelik, turuncu çiçekler, şık Yasemin çayı ve kremalı sandal ağacı ile şaşırtıcı bir katmanlı etki sunuyor." Turunç ve yasemin kokusuyla çok enerjik buldum. Mod değiştiren kokulardan.

MOONSTONE; "Ayışığının mitolojik mücevher damlaları gibi romantik, kadınsı, sezgili ve hayallerine tutkulu modern kadınlar için yaratıldı." Tam bir gece parfümü. Bende güçlü, küt, biraz kadınsı, biraz da erkeksi durdu. Kışa uygun. En en en beğendiğim.

BACHATA; "Müzikle dansın aşkı tanıttığı şenlik anı. Tatlı, canlı ve rafine meyve notalarının hakimiyetinde ilerleyen, taze ve deniz kokulu citrus notaları, kadifemsi bir amber yorumu ile harmanlanan modern, tatlı bir oryantal. Pudralanmış meyvelerin kremsi tatlılığı , şeftali ile mandalinanın güçlü aroması , orta notalarda sofistike bir dokunuş kazandırıyor. Bachata ile aşkın ritmini yakala ! " Mery'ye buradan selam yolluyorum. Onun sayesinde bir dönem latin danslarını tatmıştım :) Bachata'yı çok beğenirim. Parfüm kesinlikle adına ve yaz aylarına uygun.

MALACHITE; "Malachite taşının büyülü ve arındırıcı yeşili, enerjik parfüm notaları ile buluştu. üst notalarda yeşil, mor yaprak elma, greyfurt ve manolya ipuçları, kalp notalarda vadi, gül ve menekşeye dönüşüyor. Yeşilin bilgeliği dip notlarda sandal ağacı, kehribar ve misk ile kendini hissettiriyor." Oldukça fresh ve gözümü kapatıp hangi rengi çağrıştırdığını sorsalar yeşil derim. Yaz parfümüm olmaya aday :)

JIVE; "Bir yanı ile feminen ve yumuşak, diğer yanıyla hükmedici ve tutkulu. Dip notalarda nefis vanilya ve odunsu esintiler duygularınızı uç noktalarda sarmalıyor." Çok değişik, hani rüzgarla bir anda duyduğunuz ve peşinden gitmek istediğiniz kokular vardır ya işte onlardan. Vurup kaçıyor :)

Thalia Natural Eau De Parfüm Serisi - Erkek Parfümleri; 

thalia natural eau de parfüm serisi erkek parfümleri

PASO DOBLE; "Cesaret, gurur ve ağırbaşlılığın dansı Paso Doble, tutkulu ve enerjik parfüm notalarıyla buluşuyor. Üst notalarda fesleğen, lavanta ve limonun ferahlatıcı ve keyifli etkisi güçlü baharat notaları, karanfil, tarçın, sedir ve paçuliyle teninizdeki yolculuğuna devam ediyor." Woww diyorum. Eşim de ben de kokusunu beğendik. Onun bu dörtlüdeki favorisi, Paso Doble.

OBSIDIAN; "Bir yönü keskin ve enerjik, diğer yönü kararlı ve sakin. Maskülen Kral ağacı notaları kararlı ve mantıklı duyuları tetiklerken, taze baharat ve odunsu notalar ile enerjiniz tüm çevrenizi etkileyecek. " Erkek parfümü kullanmayı sevenlerdenim, kendime çok yakıştırdım :)

CAPOEIRA; "Amber, bergamut, tütün ve baharatın baş döndüren notaları. Özgürlüğe giden yolda bedenin ve aklın sınırlarını zorla!" Dinamik bir koku. Taptaze.

MUSGRAVITE; "Mükemmel seviyede bir kalıcılıkta son ana kadar ambroxan önderliğinde iris ve yasemin, orta notalarda ud ve amber…Vücut ısısı arttıkça birazda kişinin kendisi gibi kokuyor. Kalıpların ötesini merak edenler için!" Erkek parfümleri içinde benim en beğendiğim.


Şimdilik bu kadar diyorum :) Kullanıp iyice emin olduktan sonra şampuan ve saç bakım yağının detayları gelecek.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

16 yorum

  1. Ebru Şallı'nın marka olduğunu bilmiyordum.Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. parfümlerini merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ümran'cım değişik kokular var ben Moonstone a vuruldum :)

      Sil
  3. parfümlere bayıldım ben :-)) şampuanı ise demeyemedim henüz yıpranan saçlarımı onarsın diye tatil sonuna saklıyorum..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanı kullanamıyorum içim gidiyor, kokusu biraz değişik geldi bu sefer sendeki nasıl acaba?

      Sil
  4. saç bakım yağını merak ettim..parfümler de ilgimi çekti ama alerjik yapımdan dolayı denemeden almam mümkün değl :) güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün'cüm teşekkür ederim canım benim. Baya baya güzel saç bakım yağı. Etkisi de günlük değil. Saçımı tekrar yıkayana kadar devam ediyor. Çok öpüyorum.

      Sil
  5. Güzel ürünler gerçekten ama en çok şu leke karşıtı krem yazını merakla bekliyor olacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşim'cim sanki kullanıldığı an leke görünümünü hafifletiyor gibi geldi bana. Emin olamadığımdan hala denemelerdeyim :)

      Sil
  6. Saç bakım yağı ve şampuanı çok merak ettim, içerikleri de oldukça iyiymiş :) Bu arada göz altı kremi incelemesini merakla bekliyorum :)) Kocaman sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanı ben kullanamıyorum Meryem'cim ama kuru saçlar için olanından memnun kalmıştım yazısı da var blogda. Göz altı kremi yazısı en kısa sürede gelecek. Çok öpüyorum canımm.

      Sil
  7. Hepsi de çok güzel güle güle kullanın, saç bakım yağını merak ediyordum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yeliz, saç bakım yağından şu an gayet memnunum. Saçımı yumuşacık yaptı, fazla kolay taranıyor, etkisi yıkanana kadar kalıyor. Uzun süreli kullanımdan sonra detaylı yazacağım :)

      Sil
  8. Thalia şampuanlar denemek istediklerim arasında, parfümleri de oldukça merak ediyorum. Yeni parfümlerini de aynı şekilde; ufak boylarının satılıyor olması denemek için çok güzel bir fırsat olmuş.
    Hepsini güle güle kullan,
    Öptüm çok.
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zeynuşumm. Şu deneme boy olayınının yaygınlaşması gerek zaten. Parfümlerden oldukça hoşlandım. Saç bakım yağıysa favorim şu an :))

      Sil