bakım

BEE BEAUTY SUN SPF30 YÜZ VE DEKOLTE İÇİN MATLAŞTIRICI GÜNEŞ KREMİ

09:45:00

Bee Beauty Sun SPF30 Yüz ve Dekolte İçin Yüksek Korumalı Matlaştırıcı Güneş Kremi 50 ml lik yumuşak tüp ambalajda bulunuyor.

Tüpte herhangi bir koruma bandı yok. Kozmetik ürünleri ilk açan, ilk kullanan olmayı istediğimden, benim için önemli bir ayrıntı. Ya tüpün ağzının kapatılmış olması ya da kutusunun üstünden jelatinlenmiş olması gerekiyor.

Krem oldukça sıvı, losyon kıvamında. Açarken dikkat etmezseniz bir anda dökülebiliyor.

Bee Beauty Sun SPF30 yüz ve dekolte için matlaştırıcı güneş kremi
Bee Beauty Sun SPF30 yüz ve dekolte için matlaştırıcı güneş kremi 1

Oldukça parfümlü ve sürekli duyuyorum.

Çok hızlı emiliyor.

Beyazlık bırakmıyor.

Matlaştırıcı etkiden tamamen matlık beklemeyin, çok parlamayan bir güneş kremi kadar.

Şehir içi kullanımda terletme, ağırlık yapmadı. Etkisi çabuk kayboluyor. Eğer üstüne makyaj yapmamışsam normalde olduğundan daha sık tazelemem gerekti.

Deniz kenarındaki koruyuculuğunu hiç beğenmedim. Daha önce bronzlaşmış olmama ve güneşe çıkma - güneşte kalma zamanlarıma dikkat etmeme rağmen kullandığım günün devamında göz kapaklarım bile sızladı. Ki bu sene peynir halimden o güne kadar hiç bir yerim sızlamamıştı.

Eğer havuza - denize girerseniz, çıkar çıkmaz yeniden sürmeniz gerekiyor.

Bee Beauty Sun SPF30 yüz ve dekolte için matlaştırıcı güneş kremi 2
Bee Beauty Sun SPF30 yüz ve dekolte için matlaştırıcı güneş kremi 3

İçerik konusuna pek hakim değilim. Hangi maddenin ne işe yaradığını araştırıp öğrensem de bir kozmetik ürününde ne oranda bulunması gerektiğini bilmediğimden, kafamı daha fazla karıştırmamaya çalışıyorum. İçerik listesini ekliyorum.

Bee Beauty Sun SPF30 yüz ve dekolte için matlaştırıcı güneş kremi içerik

Bee Beauty Sun SPF30 Güneş Kremi Gratis'te satılıyor. 17 TL'ye aldım.

Yoğun parfümü, koruma süresinin az - etkisinin yetersiz olup yüzümü sızlatması sebebiyle bir daha kullanmamaya karar verdim.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

9 yorum

  1. ben bir türlü alışkanlık haline getiremedim düzenli kullanmayı ama bu ürün bana göre değilmiş :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir ürüne benziyor bakacağım, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. içeriği çok iyi değil tabi ben yüz için olanı daha çok şehirde kullandım.. diğer vücut sütü ve yağının korumaları daha iyiydi bence..

    YanıtlaSil
  4. markanın güneş ürünlerini çok övenler sevenler var, ben kullanmadım ama açıkçası daha köklü markaları tercih ediyorum güneş ürünlerinde. parfümün bu kadar yoğun olması bence iyi dğeilmiş, eline sağlık canım <3

    YanıtlaSil
  5. O bahsettiğin koruma bandına ben de çok dikkat ederim.Bu ürünün oldukça parfümlü olması ve etkisini çabuk kaybetmesi bayağı bir eksi puan :(

    YanıtlaSil
  6. kısa ve öz anlatmışsınız, tam aradığım gibi, teşekkürler bilgilendirme için. :)

    YanıtlaSil
  7. İyi oldu bu yazı, sevenleri ben de çok gördüm bir sempatim olmuştu ama hiç de başarılı bir ürün değil demek ki. Zaten şehir hayatında anlaşılmıyor pek güneş ürünleri, tatilde belli oluyor koruyup korumadığı :)

    YanıtlaSil
  8. Sevdim ama dediğin gibi çok akışkan

    YanıtlaSil
  9. Gökçe'm içeriğinde octocrylene olan bir koruyucunun matlaştırıcı etkisinin olması imkansız, aklında olsun. Spf 30'a da o maddeyi sırf ucuz olsun diye ekliyorlar resmen. Ben güneş konusunda alerjik olduğumdan hiç bakmamıştım bu markaya. Solante'den vazgeçmiyorum açıkçası. Öpüyorum kocaman <3

    YanıtlaSil