bakım

EBRU ŞALLI BY THALiA AVOKADO YAĞLI ŞAMPUAN YAĞLI SAÇLAR

09:40:00

Thalia Natural'in meşhur Avokado özlü şampuanından daha önce bahsetmiştim.
Benim kullandığım yeşil ambalajlı normal ve kuru saçlar için olanıydı.
Detaylı incelemesini de BURADA bulabilirsiniz.

Artık yağlı saçlar için de bir çeşidi var, mor ambalajlı.

ebru şallı by thalia avokado yağlı hacim verici şampuan yağlı saçlar
ebru şallı by thalia avokado yağlı hacim verici şampuan yağlı saçlar 1

Ebru Şallı by Thalia Avokado Yağlı Hacim Verici Şampuan - Yağlı Saçlar; Doğal besleyici bakım, kalıcı hacim, ekstra parlaklık, çevresel nedenlerden olan saç dökülmelerinin önüne geçme ve saçın elektriklenmesini önlemeyi vadediyor. Normal saçlar için olanı kullandığımda bu vaadlerini gerçekleştirdi. Saçım kuruya dönük olduğu için yağlı saçlar için olanını eşim ve annem kullandı.

SLES/SLS, Paraben ve Tuz içermiyor.

ebru şallı by thalia avokado yağlı hacim verici şampuan yağlı saçlar 2
ebru şallı by thalia avokado yağlı hacim verici şampuan yağlı saçlar 3

Tam verim alabilmek için iki günde bir uygulamak gerekiyor. Islak saça sürüp en az 5 dakika saçta bekletmek lazım. Bu süreçte saça masaj yapmak etkisini hızlandırıyor.

Jele yakın kıvamı var.

Eşim kullandığında; Her banyo sırasında iki kere şampuanlanmış. İlkinde saçı pek köpürmemiş, ikincisini sürüp saçında beklettiğinde "Sanki köpükler çalışıyor bir yandan, saçımı yıkadığım zaman yağdan iyice arınmış oluyor" dedi. Durulanma sonrası saçının yumuşaklığı ona yetmedi üstüne krem kullandı.

Ben normali kullandığımda hiç krem ihtiyacı duymamıştım. Kadın ve erkek kullanımında farklılık olabilir diye düşündüğümden Thalia Avokado Şampuanı yağlı saçları olan anneme götürdüm. Annemin saçları hem yağlı hem ince telli. Saçlarının sönmesinden hoşlanmadığı için hiç şampuan kullanmaz, sabunla yıkar.

Annem kullandığında; İki kere şampuanlanmış. Onda da ilkinde az köpürme ikinci şampuanlanmada yoğun köpürme olmuş. Banyo sonrası saçları sabunla yıkadığı zamana nazaran sadece bir tık daha yumuşak dedi. Yumuşak saçlardan hoşlanmıyor :) Saçları gayet hacimli ve fön çektirmiş gibi duruyordu. Memnun kaldı. Şu zamanlar üç günde yağlanıyormuş saçları. Thalia Avokado Yağlı Şampuanı kullanmaya başlayınca yine üç günde saçlarını yıkıyor fakat bu sefer yağlanma olmadan sadece kirlendiğini düşündüğü için. Anneden onayı aldı :)

İçeriği de şu şekilde;

ebru şallı by thalia avokado yağlı hacim verici şampuan yağlı saçlar 4

Ebru Şallı by Thalia Avokado Yağlı Hacim Verici Şampuan - Yağlı Saçlar; 300 ml lik ambalajda, oldukça da bereketli. Kullanım sırasında az miktarı saça yetiyor. Thalia'dan online olarak satın alabilirsiniz. Hem hızlı gönderimlerinden hem de yanında gelen deneme boy hediyelerinden dolayı oradan alışveriş yapmayı seviyorum. Sık sık da indirimleri oluyor, aklınızda bulunsun.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

9 yorum

  1. merak ettiğim bir şampuan :)

    YanıtlaSil
  2. böyle konsantre şampuanları sevmıyorum sankı hemen bıtıp benı yarı yolda bırakacakmış gıbı :)

    YanıtlaSil
  3. Benim o kadar kuru ki saçlarım iyi gelebilir diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  4. Duymamıştım ben bu şampuanı..

    YanıtlaSil
  5. Ay tam bana göre sanki bu çeşidi bakayım dönüşte 😊😊

    YanıtlaSil
  6. Hah iste bu bana uygun 😊

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan canım. Bu şampuanı bir ara kullanmıştım ben de :)

    YanıtlaSil
  8. Yeşil olan en sevdiğim şampuanlardan biri! Mor olanı da saçı yağlı olan bir arkadaşıma önerdim; ama, henüz almamıştı. Yazıyı ona da göndereyim :) Güle güle kullansın annen, sevgiler!

    YanıtlaSil