çocuk

SUN OZON SPF30 ÇOCUKLAR İÇİN GÜNEŞ SPREYİ

08:50:00

Daha ilkbahara yeni yeni girerken Rossmann'da çocuk güneş ürünlerinde indirim olduğunu görmüştüm. Sun Ozon SPF30 Çocuklar İçin Güneş Spreyi ve Babydream 50⁺ Güneş Kremi benimle eve geldi. İki çocuğumun da cilt yapıları ve yaşları farklı olduğundan ayrıca şehir içinde ve deniz kenarında da kullanabilelim diye hem sprey formunda hem de krem formda ürünler seçtim. Çocuklarım ilkbahar ve yaz boyunca ikisini de kullandı. Yaklaşık 7 yıldır farklı markalarda çocuk güneş ürünleri satın aldım ama bugün anlatacağım Sun Ozon ve yarın anlatacağım Babydream'den oldukça memnun kaldım.

sun ozon çocuklar için güneş spreyi spf30

Sun Ozon güneş spreyi 250 ml. Kapağında gördüğünüz kırmızı kısım kilidi. Böylelikle hiçbir zaman dökülme talihsizliği yaşamıyorsunuz.

Nisan ayında kızımın yüzü ve kolları pembeleşmeye başlayınca kullandık ilk defa. Bir daha hiç kızarmadı, yavaş yavaş bronzlaşmaya başladı.

Rengi beyaz, yapısı sıvı, kokusu oldukça hafif. Deniz deniz kokuyor.

Kıyafetleri boyamıyor. Vücuda dağıtması çok rahat. Hızlı emiliyor. Şehir içi kullanımda terletmiyor, sahilde kullandığımız zaman yapışkanlık oluşturmuyor. O kadar oynadılar kumlar üzerlerine yapışmadı. Denizden çıktıktan sonra tamamen kaybolmuyor ama tazelemek gerekiyor.

Oğlumda güneş kremleri alerji yapabiliyor, kızımın cildi anında pütürlenmeye müsait. İkisinde de hiç bir sorun yaşamadık.

sun ozon spf30 çocuklar için güneş spreyi

Kremlenmeyi sevmeyen çocuklarım bu spreyden çok hoşlandılar. Ben de kullandım, ağırlık yapmaması üzerinizde fazlalık hissi oluşturmamasıyla unutturuyor kendini.

16 ya da 18 lira gibi bir fiyatı vardı. Çok memnun kaldık.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

7 yorum

  1. aklımızda olsun o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir ürün. Kizim bu yil hafif bir günes alerjisi oldu. Kisin da sürüyorum artik.

    YanıtlaSil
  3. sun ozon güneş ürünlerini çok beğeniyorum ben bu yaz da kullandım gelecek yaza da alacağım yine..

    YanıtlaSil
  4. Kullanmadım ama denenmeye değer sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. Bilgilendirici yazınız için teşekkürler. Bu markanıniyi olduğunu çok kişiden duydum.ihtiyaç olduğunda öutlaka deneyeceğim .
    Takibe aldım sayfanızı blogum ilginnizi çekerse banada beklerim:) sevgilet:))

    YanıtlaSil