eyeliner

SANFiLiPPO WiNG iT STAMP EYELiNER İNCELEMESİ

16:43:00

Sanfilippo Wing it Eyeliner'ın bir ucu keçe uçlu eyeliner, diğer ucu üçgen damga. Eyeliner çekerken kuyruk yapmakta zorlananlar için düşünülmüş.

Ben de eyelinerı düzgün kullanamayan gruptanım. Makyajda görüntüsünü çok sevdiğim halde göz yapım çekik, göz kapağım düşük olduğu için yakıştıramıyorum kendime. Anca kirpik diplerime incecik sürersem kurtarabiliyor. Kuyruk filan hak getire. Gözlerim bozuk olduğundan böyle ince işlerde zorlanıyorum.

Gratis Sanfilippo Eyeliner'ı gönderdiğinde çok sevindim.
Ne yani benim de kuyruklu eyeliner günlerim olmasa mıydı artık :)

sanfilippo wing it stamp eyeliner incelemesi
sanfilippo wing it stamp eyeliner 1

Sanfilippo Wing it Eyeliner'ın Thin Stamp - İnce Damga ve Thick Stamp - Kalın Damga çeşitleri bulunuyor. Bendeki kalın damga olanı. Alırsanız kutusunun üzerine dikkat edin, orada yazıyor.

Keçe ucunun uç tarafı oldukça ince olsa da kullanırken esnediğinden anca tamamen dik açıyla gözünüze sürerseniz ince çizgi elde edebilirsiniz. Sürerken ister istemez yatay tutuyorum, inceliği kaybediyorum. Aslında bu kısım kalın damgaya göre ayarlanmış olabilir, ince olanla karşılaştırma fırsatım olmadığından bilmiyorum.

sanfilippo wing it stamp eyeliner 3
sanfilippo wing it stamp eyeliner 2

Stamp tarafı üçgen şeklinde, ben iki üçgeni üst üste görünce acaba ince ve kalın iki damga mı var diye sökmeye çalıştım, ucunu bozdum. Sökülmüyor, siz yapmayın :)

Kullanımı kesinlikle el alışkanlığı istiyor. Damgayı elime aldığımda uzun bir süre göz kapağıma ne şekilde dokundurmalıyım diye düşündüm. Bunda benim eyeliner kuyruğu yapma konusundaki bilgisizliğim de rol oynuyor. Yine de, elime aldım da şııp diye eyelinerımı sürdüm, demek için çabalamak gerekiyor.

Damgayı elimde denediğimde net bir şekilde üçgen oluşturabiliyorum fakat gözüme uygularken bunu yakalayamadım. Sonra üzerinden geçmem gerekiyor.

sanfilippo wing it stamp eyeliner 4

Duruşu mat.

Rengi siyah ama simsiyah değil.

Düzgün görünüm için üzerinden bir kaç kere geçmek gerekiyor.

Kalıcılığı güzel. Sabah sürdüğüm eyeliner akşam ben çıkartana kadar kalıyor.

Gün içinde akma, dökülme, parçalanma yapmıyor (Terlemedim ya da ıslanmadım).

sanfilippo wing it stamp eyeliner 5

Sanfilippo Wing it Stamp Eyeliner, Gratis'te satılıyor.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

6 yorum

  1. Ben karbon siyah eyelinerları daha çok seviyorum. O keskin görüntü çok daha hoşuma gidiyor :) Eline sağlık Gökçe'cim <3

    YanıtlaSil
  2. Benim için bu ürünün uğraştırıcı olduğu kanısına vardım. Almayı düşünmem sanırım. Sen güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  3. oldukça ilginç geliyor bana bu eyeliner ama benim gözlerim küçük biraz, o üçgenine göre kuyruk yapsam amy winehouse gibi gezerim :D

    YanıtlaSil
  4. ben bunu sevemedm ya hem kuyruk ucu kalın hem de hiç siyahlık vermiyor :/

    YanıtlaSil
  5. Eyeliner süremiyorum ben maalesef.. Görünce de hayranlıkla bakıyorum.

    YanıtlaSil