bakım

HC CARE ANTi WRiNKLE KIRIŞIKLIK KARŞITI SERUM

09:59:00

HC CARE Anti Wrinkle Kırışıklık Karşıtı Günlük Serum;
Kış boyu uyguladığım cilt bakım rutinimin baş rollerinde.

Sonbaharda bana cilt tipime uygun ürünlerden oluşan bir set hediye ettiler
ve o zamandan beri iyi ki tanışmışım diyorum.

Bugün detaylarını anlatacağım, ardından beraber kullandığım HC Anti Wrinkle Kırışıklık Karşıtı Krem ve HC Peeling Cleanser Cilt Aydınlatıcı Peeling Jel yazıları gelecek.

HC anti wrinkle serum kırışıklık karşıtı bakım serumu

HC Anti - Wrinkle Serum; Cildi sıkılaştırmayı desteklemeyi, ince çizgi, kırışıklık, kaz ayakları ve mimik çizgilerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olmayı vadediyor.

Argireline, Matrixyl 3000, Hyaluronic Asit, Yeniden Diriliş Bitkisi, DayMoist CLR, Vitamin C, Vitamin E gibi aktif hammaddeler ile formüle edilmiş. Aynı zamanda Türkiye'nin %15 Argireline içeren ilk ve tek kırışıklık bakımı ürünü.

Tüm cilt tiplerine uygun.

Hayvanlar üzerinde test edilmiyor ve hayvansal katkı maddeleri kullanılmıyor.

Kırışıklık karşıtı bakımlara her ne kadar kırışıklıklarımızı gördüğümüz zaman başlasak da, 28-30 yaşlarında yılda bir ya da iki kere kırışıklık karşıtı bakım uygulamak ilerleyen yıllar için avantaj oluyormuş. Öğrenmişken eklemek istedim.

HC Anti - Wrinkle Serum; Mükemmel bir paketlemeyle ve içinde serum hakkında her türlü bilgiyi bulabileceğimiz kitapçığıyla beraber geliyor.

HC anti wrinkle serum kırışıklık karşıtı bakım serumu 1

İçindeki aktif maddeleri anlatmak istiyorum çünkü çoğuyla ilk kez HC Kırışıklık Karşıtı Serum sayesinde tanıştım.

Argireline; Yapılan testlerde yüzdeki mevcut kırışıklıkların derinliğini azalttığı ve yenilerinin oluşmasını engellediği gösterilmiş yeni nesil bir peptit.

Matrixyl 3000; Kolajen üretimini arttıran, uzun süreli ve kalıcı cilt onarımı gerçekleştiren 7 farklı botanik peptit içeriyor. 2015 yılı In-Cosmetics etkinliğinde "Son 25 yılın en yenilikçi ürünü" ödülünü kazanmış.

Hyaluronic Acid; Hyaluronik Asit vücudun doğal bileşeni. 30'lu yaşların sonunda azalma gösterir. Eksikliği yüzde kırışıklıklara ve deri esnekliği kaybına neden olur.

HC anti wrinkle serum kırışıklık karşıtı bakım serumu 6

Yeniden Diriliş Bitkisi - Resurrection Plant; Daha çok çöl gibi yağışsız bölgelerde yetişen, kuraklık döneminde hiç bir metabolik faaliyeti olmayan kuru dallardan oluşmuş bir öbek görünümündeyken, ilk yağmurun düşüşünde bir kaç saat içinde canlanıp çiçek açmasıyla tanınan bir bitki.

Faydası; Yaşlanmış cilt hücrelerini uyararak pro-kalojen sentezini arttırmaya yardımcı olması, Dermis tabakasının elastikiyetini geliştirmesi, Epidermisi güçlendirmesi, cildi yumuşatarak nem içeriğini arttırması, tahriş olmuş cildi yatıştırması ve cilt kızarıklığını azaltmaya yardımcı olması.

DayMoist CLR; Bitki kökenli aktif maddelerden oluşan bir kompleks. Hidrolize mısır nişastası ve pancar ekstratından elde ediliyor. Cildin üst katmanlarındaki nemlendirme faktörlerinin konsantrasyonunu arttırarak anında ve uzun süreli nemlenme sağlıyor.

HC anti wrinkle serum kırışıklık karşıtı bakım serumu 2

HC Kırışıklık Karşıtı Günlük Serum; 30 ml ve cam şişede. İçerik, kalın cam ve koyu renk şişeyle korumaya alınmış.   

En üstteki pompaya basarak damlalığa yeteri kadar serum alıyorum. Tüm cilt bakım ürünleri için geçerli, havayla temas ne kadar az olursa ürünün özelliğini yitirme durumu da olmaz.

HC anti wrinkle serum kırışıklık karşıtı bakım serumu 3
HC anti wrinkle serum kırışıklık karşıtı bakım serumu 4

Cilt yapım kış aylarında kuru, yaz aylarında karmadan yağlıya değişiyor. Yaşım, 38.

Hc Anti Wrinkle Serumu kış dönemi boyunca bazı günler sadece gündüz, bazı günler de gündüz ve gece günde iki kere kullandım.

Yüzümde kırışıklık yok, göz çevremde kaz ayağı çok az. En belirgin gülmemden kaynaklı mimik çizgim var ve alnımın ortasındaki asabiyet çizgisi :)) Yüzümde ara sıra görünüp kaybolan kırmızılıklarım var.

İki damla serum yüzüme ve boynuma rahatlıkla yetiyor çünkü cilde kolay yedirilen bir yapıda.

Hafif, iyi hissettiren bir kokusu var.

Hemen emiliyor. Cildi toparlıyor bunu yaparken gerilme hissettirmiyor.

Üzerine kullandığım kremin nemlendirme etkisini arttırıyor.

Çok ilginç ki kullanmaya başladığımın ikinci günü etkisini fark ettim. Yüzüm her zamankinden daha aydınlık görünüyordu ve renk bütünlüğü vardı.

Annem de fark etti, cildimin ışıl ışıl ve diri göründüğünü söyledi.

Üç ay kullandım. Artık diplerinde ama en az bir hafta daha kullanırım. Bu süreçte;

Mimik çizgim ve alnımın ortasındaki çizgi yarı yarıya yumuşadı.

Cildim hep berrak ve parlak kaldı, kırmızılıklarım ortaya çıkmadı.

Hiç kuruluk yaşamadım. Kullandığım dönem havanın en sert olduğu dönemdi sonuçta ve ben kış ayında muhakkak yüzümde pullanma yaşarım bu sene yaşamadım.

Kullanırken arada zaman verip kullanmadığım oldu, etkisinin hemen yok olup olmadığını gözlemlemek istedim. Bir hafta boyunca hem serumu hem diğer cilt bakım ürünlerini kestim yine de kuruluk yaşamadım, çizgilerim belirginleşmedi.

Bana kesinlikle iyi geldi, vaadlerini yerine getiriyor.

İçeriği de şu şekilde;

HC anti wrinkle serum kırışıklık karşıtı bakım serumu içerik

HC Anti-Wrinkle Serum hccare.com adresinde satılıyor. Şu sıra indirimde, 189 TL. Sitelerinde güzel indirimleri oluyor ve kullandıklarımdan gördüğüm kadarıyla ürünleri oldukça başarılı.

Sipariş verildiğinde muhakkak kargo bilgisi gönderiliyor ve ikinci gün elinize geçmiş oluyor.

HC anti wrinkle serum kırışıklık karşıtı bakım serumu 7

Merak ettikleriniz için @hccare instagram hesaplarından da kendilerine ulaşabilirsiniz. Markanın hem ürün gamını hem de yönetiliş şeklini çok beğeniyorum.


Görüşmek üzere :)



Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

10 yorum

  1. elimdeki şu an kullandığım serumlar bitince buna ve kremine geçeceğim etkilerini merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  2. Ben de saç yağını severek kullanıyorum. 2. kutuma geçtim. Marka ürünleri gerçekten güzel. Bu ürününü görmemiştim ama.

    YanıtlaSil
  3. saç bakım yağı ve maskesini bittikçe alıyorum ama cilt bakım ürünlerini deneme fırsatım olmadı hiç, güzel bir ürünmüş, güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
  4. MERHABA ACABA DERMAROLLER İLE KULLANILABİLİR Mİ SİZCE BİR ZARARI OLUR MU

    YanıtlaSil
  5. Kremi göz altı ve çevresine kullanabiliyor muyuz yoksa onun3 için ayrıca kremi varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum gözümden kaçmış, göz altı ve göz çevresine de sürdüm.Markanın göz kremi var, onu kullanmadım.

      Sil
  6. 32 yaşındayım ve aşırı kuruluk haricinde herhangi bir cilt problemim yok ama öyle güzel yazmışsınız ki kullansam bir zararı olur mu acaba diye düşünmeden edemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mors, kullandığım en başarılı serumlardan. Yaşın kırışıklık karşıtı ürünlerin kullanılabileceği bir yaş, zaten amaç önlem almak. Bütçeni sarsmayacaksa kullan ve gör derim. Sevgiler..

      Sil