alışveriş

ROSSMANN FLiNK SAUBER ELMA KOKULU YER BEZLERİ

00:11:00

Bir Rossmann alışverişi sırasında deneme amaçlı aldığım ve çok beğendiğim Flink&Sauber Elma Kokulu Yer Bezlerinden bahsedeceğim bugün.

Pakette 22X30 ebadında 16 adet ıslak yer bezi bulunuyor.

Islak mendillere göre çok daha geniş ve kalın.

Üzerindeki kabartılı dokusu sayesinde de kirleri çok güzel topluyor.

rossmann flink sauber elma kokulu ıslak yer bezleri

Alırken herhangi bir temizleme aparatıyla kullanılabileceğini sanmıştım. Kenarlarında geçme bölümü ya da lastikli kısım var zannetmiştim. Öyle değil. Düz, dikdörtgen şekilli. Aparatla kullanmasam da çok işimi gördü.

Mis gibi elma kokuyor. Elma parfümü gibi değil de, elmanın kendisi gibi. Kullandığım süre boyunca bu koku kaybolmuyor, temizlediğim yerler de aynı şekilde kokmaya devam ediyor.

rossmann flink sauber elma kokulu ıslak yer bezleri 1

İlk parkelerde denemiştim. Yüzeyi iyi temizleyip, güzel parlaklık verdiğini farkettim. Fakat yerleri elimle silecek kadar zaman bulamadığımdan genelde paspaslarla hallediyorum işimi. 

Buzdolabının üstünü temizliyordum, o sırada en elimin altında olan Flink&Sauber Yer Bezleriydi. Burayı temizlemez ama bir kabasını alayım dedim. Beni çok şaşırttı. Tek bir yer beziyle tamamen temizledim. Hiç yağ kalmadı, kirleri ordan oraya bulaştırmadı.

Çocuklarım küçük olduğu için evde olmayacak yerlerde saçma sapan kirlenmeler olabiliyor. Geçen gün bir baktım duvarda uzun uzun kabartılı çizgiler var. Bu ne diye elimi attım, en minik meyveli sütle resim yapmış. Donmuş, yol halinde kalmış :)) Bir tanesiyle boydan boya duvarı sildim, temizliği çok hoşuma gitti.

Kapılarım beyaz ama grileşebiliyor ya da yeşeriyor, kırmızılaşıyor :) Tek bir yer beziyle kapının bir tarafını silip temizleyebiliyorum.

Yırtılmıyor, kurumuyor. Kirlendiğini görünce değiştirme ihtiyacı duyuyorum bir tek.

rossmann flink sauber elma kokulu ıslak yer bezleri 2

Bu benim ilk aldığımdı. Parkeler için uğraşmayınca uzun bir süre dolapta bekledi. Kurumadı. Geç keşfettim şimdi indirim zamanını kolluyorum.

Fiyatı indirimsiz 6 ya da 7 lira.

Siz de temizlik yaparken işinizi kolaylaştıran ürünlerden hoşlanıyorsanız Rossmann'da satılan Flink&Sauber Elmalı Yer Bezlerini deneyin derim. Ben çok sevdim.


Görüşmek üzere :)




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum