bakım

RiVAL DE LOOP iSANA AGE PERFORMANCE iNTENSiV YÜZ SERUMU

12:38:00

Rival De Loop Age Performance Intensiv Serum, şimdiki adıyla Isana Age Performance Intensiv Serum. Kırışık karşıtı serumlardan.

İsmiyle beraber ambalajı da değişti. Cam şişenin yerini plastik aldı.

Isana Age Performance Serum; 30 ml. Açıldıktan sonra 12 ay ömrü var. Cam şişedeyken saklama konusunda çok sıkıntı yaşadım, plastik şişe bu açıdan daha avantajlı.

isana age performance intensiv yüz serumu

50-65 yaş grubunun kullanımına uygun olduğu belirtilmiş. Fakat almadan önce araştırırken içeriğinden dolayı cildimin ihtiyaçlarına uygun olduğunu öğrendim. O yüzden gönül rahatlığıyla kullandım.

Etiketi çok ilgi çekici. Camu Camu özlü ve Hyaluron asidi çift etkili diye belirtilmiş. Camu Camu özü, C Vitamini bakımından en zengin meyveymiş ve portakalla kıyaslandığında 30 kat daha fazla C vitamini bulunuyormuş.

Mimik çizgilerini azaltma, cilt yapısını en kaliteli düzeye getirme, ışığa bağlı cilt yaşlanmasına karşı koruma, uzun süre nemle besleme vaadleri var.

Paraben, renklendirici, silikon, parfüm içermeyen Vegan bir serum.

Göz çevresi hariç yüz ve dekolte bölgesinin kullanımına uygun. Aynı serinin göz çevresi serumu da var, ikisini beraber kullandım o da bir sonraki yazımda.

isana age performance intensiv yüz serumu 1

Kış aylarında cildim çok kuruyor bu yüzden kat kat nemlendirme taktiği uyguluyorum. Termal su, tonik, tekrar termal su, serum üzerine nemlendirici krem. Araya esans tarzı ürünler de girebiliyor. Kullandığım her şeyi cildimin o zamanki ihtiyacına göre seçiyorum. Sonraki günlerde size bununla ilgili bir yazı da hazırlayabilirim.

Isana Age Performance Yüz Serumunu cildim ıslakken uyguluyorum. Bir pompa yeterli geliyor. Hem yüzüme hem boynuma yetiyor. İlk anda yapışkan bir his oluşturuyor, çok hızlı emildiğinden o his kayboluyor. Kullanım sonrası çabuk bir şekilde cildimde toparlanma sağlıyor. Ara verip tekrar kullandığım zamanlarda da bu etkiyi gördüm.

Benim cildim üç günde daha sıkı, aydınlık, nemli ve diri bir görünüme ulaşıyor. Fazla kırışıklığım yok, bunlara dair bir etki de gözlemleyemedim fakat cildimi nemlendirme ve toparlama konusunda çok başarılı bulduğumu söylemeliyim.

isana age performance intensiv yüz serumu 2

Bu serumu kullanırken sadece onu kullanmaya odaklanmak lazım. Şişesinin üzerinde kullanım ömrü 12 ay diye belirtilirken, kutusundaki etikette açıldıktan sonra 6 ay içinde kullanılması gerektiği yazıyor. Ben dikkatli korumama rağmen 5 ay düzgün kullanabildim. Sonrasında kokusu, yapısı değişmedi ama rengi bulanıklaştı ve kullandığım günler yüzüm tatlı tatlı kaşınmaya başladı. O yüzden kullanmayı bıraktım, yazıyı yazmak için sakladım.

İçeriği de şu şekilde;

isana age performance intensiv yüz serumu içerik

Aldığımda fiyatı 20₺ civarıydı. Diğer vaadlerini geçtim sırf nemlendirmeyi pekiştirse bile bu fiyata bu içerikle başka bir markadan muhtemelen 100₺ altı fiyatla alışveriş yapamayız. O dönem markanın farklı serumlarını da almıştım. Kullanmadıklarımı bitirdikten sonra yine Isana Age Performance Serum'a döneceğim, çünkü başarılı ve uygun fiyatlı.

Isana ürünleri Rossmann'da satılıyor.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. Güzel bir ürünmüs ben de alayim 😉

    YanıtlaSil
  2. Yaşımıza uygun olmayan ürünler cildi yorabiliyor ve ağırlık yapabiliyor. Bu serumda öyle birşey yaşamadığına göre yaş aralığı daha geniş bir ürün demek ki. İndirim dönemi aklımda olsun ...

    YanıtlaSil