arzum

ARZUM KÜÇÜK EV ALETLERİ İLE PRATİK HAYAT

22:53:00

Küçük ev aletleri, her evin ihtiyaç duyduğu ürünler arasında yer almaktadır. Evlerde özellikle mutfakta kadınların işlerini çok kolaylaştıran bu aletler, zamandan tasarruf ederek pratik olmayı sağlıyor. İşlevlerinden dolayı çok tercih edilen bu ürünler pek çok ünlü firmanın kataloğunda yerini alıyor. Elektrikli ev ürünleri alanında ismini duyurmuş olan Arzum da, günümüzün popüler küçük ev aletleri markaları arasında kendini gösteriyor.

Arzum markasının ürün yelpazesinde yer alan elektrikli küçük ev aletleri daha çok mutfakta yemek pişirmek ya da içecek hazırlamak için ihtiyaç duyulan ürünlerdir. Demli bir çay hazırlamak için elektrikli çay makinesi, köpüklü kahveler için elektrikli kahve makinesi, taze meyve suları için katı meyve suyu sıkacağı, sabahları leziz bir kahvaltı hazırlamak için tost makinesi, sinema keyfini evde yaşamak için mısır patlatma makinesi ve daha kısa sürede yemek hazırlamak için mutfak robotu çeşitlerini Arzum kalitesi ile evinize taşıyabilirsiniz. Elektrikli küçük ev aletleri konusunda yıllardır edindiği deneyimi müşterileri ile kaliteli bir şekilde paylaşan Arzum'un ürünlerindeki estetik görüntü ve renk uyumu, mutfağınızın havasını bir anda değiştirir.

Arzum Küçük Ev Aletleri ile Pratik Hayat

Arzum Küçük Ev Aletleri Seti 

Evde her alanda olduğu gibi mutfağında da renk uyumuna özen gösteren kadınlar için setler mutlaka değerlendirilmesi gereken alternatiflerdir. Siz de renk uyumu ve model uyumuna dikkat ediyorsanız, Arzum'un küçük ev aletleri seti çeşitlerine göz atabilirsiniz. Kesme, doğrama ve karıştırma işlerini gören blender setleri, sıcak içecek hazırlamak için kahve ve çay setleri, mutfakta işlerin kolaylaşmasını sağlarken görüntü olarak da uyumlu olmasına yardımcı olur. Arzum küçük ev aletleri setleri ile hazırlamak istediğiniz içecek ya da yiyecekleri en kısa sürede hazırlayıp tasarruf ettiğiniz zaman dilimini sevdikleriniz ile birlikte geçirebilirsiniz. Ayrıca ihtiyacınız olan ürünleri set olarak satın aldığınızda tek küçük ev aletleri fiyatları daha avantajlı olacaktır.

arzum mercan serisi


Arzum Küçük Ev Aletleri Çeyiz Paketi 

Evlilik çağına gelmiş olan her kadının tatlı telaşıdır çeyizlik hazırlığı... Evin diğer alanlarında çok fazla detay ve küçük parça olmamasına rağmen mutfak kurulumunda küçük parçalar fazladır. Bu küçük parçaların ve detayların her biri sofra kurulumunda ya da yemek, içecek hazırlarken olması gereken ürünlerdir. Küçük parçalarda herhangi bir eksik olmaması için genel olarak küçük mutfak gereçleri setler halinde satılıyor. Tıpkı küçük mutfak gereçleri gibi küçük ev aletleri de set ve paketler şeklinde satışa sunuluyor. Yenilikler ve inceliklerin markası Arzum, küçük ev aletleri çeyiz paketi ile bir evin ihtiyacı olabilecek elektrikli küçük mutfak aletlerini tek seferde satın alma imkanı sağlıyor. Diğer çeyiz paketlerinde olduğu gibi fiyat olarak da daha karlı alışveriş yapılmasını sağlayan bu paketler genel olarak çay makinesi, kahve makinesi, blender seti ve tost makinesi ürünlerinden oluşuyor. Tasarımları ve renkleri aynı olan bu ürünler ile yepyeni mutfağınızda harika bir uyum sağlayabilirsiniz.


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

5 yorum

  1. Tasarımı çok hoş, pembiş pembiş:)))çaydanlığım var o marka değil ama diğerleri yok, tost severim belki ileride tost makinası almayı düşünebilirim. Eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Ne cici seyler bunlar 😊

    YanıtlaSil
  3. tost makinesi almam lazım zaten bakayım ..

    YanıtlaSil
  4. ne şirin o öyle aklımda olsun arzum da sefiyom zatensiğ :)

    YanıtlaSil
  5. Rengine vuruldum ,çok tatlış :)

    YanıtlaSil