brightens

WET N WiLD COVERALL CONCEALER PALETTE İNCELEMESİ

11:41:00

Wet n Wild Coverall Concealer Palet; Ciltteki renk eşitsizliklerini düzenlemek için kullanılabilecek bir kapatıcı paleti aslında.

Hepsi krem yapıda ürünlerden oluşuyor.

İçindeki üç renk eşitsizlik giderici, biri de aydınlatıcı özellikte.

wet n wild coverall concealer palette incelemesi

Wet n Wild Coverall Concealer Palette Nasıl Kullanılır?

Aslında ambalajı üzerinde bize hangi rengin ne amaçla kullanılabileceği yazılmış.

Somon Rekli Brightens; Cilt kusurlarını kapatıp, cilt tonunu dengelemek için kullanılır. Aydınlık bir görünüm de sağlar.

Yeşil Renkli Neutralizes; Kızarıkları kapatmak için kullanılır.

Sarı alt tonlu Covers; Göz altı morluklarını kapatmak için kullanılır.

Beyaz Renkli Highlights; Aydınlatıcı. Elmacık kemiklerinin üstüne, burun üstüne, dudak çizgisine, göz pınarını ve kaş altını aydınlatmaya, kısacası aydınlatıcı kullandığımız her bölgeye kullanılır.

wet n wild coverall concealer palette incelemesi 2

Ne kadar krem yapıda ürünler olsada yapısı fırçayla uygulamak için biraz sert.

Kalın yapılı olduklarından parmaklarla ısıtıp, yumuşatıp öyle uygulamak daha başarılı sonuç veriyor.

İlk kullandığım zamanlar RT Foundation Brush ile sürüyordum. Yüzümdeki kırmızılıkları gidermek için yeşil rengi baskın olarak kullandım. Fırçayla sürdüğümde özellikle yeşil rengi kamufle etmek daha zor oluyor. Parmaklarımla ısıtıp sürdüğümdeyse çok daha iyi sonuç aldım.

wet n wild coverall concealer palette incelemesi 3

İçinde pembelik barındıran Brightens rengini hafif göz altı morluğuna sahip olanlar göz altlarını nötrlemek için kullanılabilir. Ayrıca kullanıldığı bölgeye aydınlık bir görünüm verdiğinden ben çok sevdim.

Covers rengini ise daha koyu göz altlarına sahip olanlar kullandığında memnun kalacaktır. Tam bir corrector aslında.

Neurtralizes; Kırmızılıkları örtücü yeşil renk, diğerlerine göre biraz daha katı kıvamlı o yüzden ciltte bir tabaka gibi kalmadığından emin olmak gerekiyor.

Aşağıdaki fotoğrafta yüzümün genelinde yeşil renk, sağ göz altımda somon rengi ve sol göz altımda covers rengi var.

wet n wild coverall concealer palette incelemesi 4

Fırçayla sürüp, süngerle cildime yedirdim. Bu taz kapatıcı ürünleri cilde yedirirken süpürerek değil, pıt pıt hareketlerle cilde yerleşmesini sağlamak daha iyi sonuç veriyor.

Üzerine fondöten sürdüğümdeki görünümü ise şöyle;

wet n wild coverall concealer palette incelemesi 5

Fondötenimi de yine süngerle sürdüm.

Yeşil renk güzel kapandı bence işini de iyi yapıyor. Sağ göz altımdaki daha aydınlık görünümse Brightens sayesinde.

Sürerken göz altındaki çizgilerin olduğu kısımlara direkt uygulamamak gerekiyor, çizgileri belirginleştiriyor. O bölgeye dağıtılmış ürünü kullanmak daha iyi sonuç veriyor.

Highlights - Aydınlatıcı, inci beyazı renginde. İçinde sim parçaları bulunmuyor. Ben beyaz highlighter sevdiğimden özellikle almıştım paleti. Fırçayla değil, parmaklarla sürülmesi gerekiyor.Tene yedirmesi kolay ve tek başına kullanımı doğal aydınlatıcı görünüm sevenler için gayet uygun.

Yine tek başına kullanıldığında kalıcılığı üç saat civarı. Eğer daha parlak bir görünüm istiyorsanız üzerinden toz - pudra yapılı bir aydınlatıcıyla geçtiğinizde hem kalıcılığını hem parlaklığını arttırabilirsiniz. Her ne kadar cildim kuruya dönük olsa da krem ürünler bende de pek kalıcı olmuyor.

wet n wild coverall concealer palette incelemesi 1

Wet n Wild Coverall Concealer Palette; Renk olarak başarılı bulduğum, yapı olarak biraz el alışkanlığı ve özen isteyen bir kapatıcı paleti.

Eğer bu tarz bir palete ihtiyaç duyuyorsanız özellikle indirimlerde oldukça uygun fiyatlı hale geliyor. 6.5 gram, oldukça da bereketli.

Tüm Wet n Wild ürünleri gibi Gratis'te satılıyor.


Görüşmek üzere :)




Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

3 yorum

  1. Harika bişey 😉 Birçok kişiye önerdim çok memnunlar

    YanıtlaSil
  2. Eline sağlık canım çok güzel anlatmışsın, bana biraz kuru geldi kullandığım bölgelere fondötende eklenince pul pul gösterdi :(

    YanıtlaSil
  3. Bu paleti ilk çıktığında çok büyük bir hevesle almıştım. Somon ve yeşil renklerin etkilerine de bayılmıştım ama ne yazık ki yapısı çok kalın geldi benim cildime. Çizgilere çok dolduğu için kullanmayı bırakmıştım..

    YanıtlaSil