bakım

BEE BEAUTY IŞILTILI VÜCUT SPREYİ ROSE GOLD

16:49:00

Size geçen yazdan beri kızımla bayılarak kullandığımız harika bir vücut spreyinden bahsedeceğim. Bee Beauty Işıltılı Vücut Spreyi Rose Gold.

bee beauty ışıltılı vücut spreyi rose gold

Kokusu daha çok meyve kokusunu anımsatıyor bana, sanki kavun ve şeftalinin birleşimi gibi. Işıltısı belirgin simlerden oluşuyor. Kıyafetimize ya da saçımıza sıktığımızda simlerle dolaşıyoruz. Küçük kız çocukları böyle simli pullu halleri çok sevdiğinden örgülü saçlara bir kaç fıs püskürtüp hem ben de parfüm sıkmak istiyorum anneee, haykırışlarını dindiriyorum hem de saçlarını beğenip iki kat mutlu oluyor :)

bee beauty ışıltılı vücut spreyi rose gold

Tenimde belirgin simlerden pek hoşlanmadığım için saçım ve kıyafetlerime doğru püskürtüyorum. Üzerinde giysilerde ve yüzeylerde leke yapabileceğine dair uyarı var fakat beyaz kıyafetlerde dahil böyle bir sıkıntı yaşamadım.

Benim için sırf kokusundan dolayı bittikte alınacaklar listesinde. Aynı kokunun simsiz seçeneği de olsun isterdim :) Bu arada pek fazla kalıcılık beklemeyin, bir çok vücut spreyindeki gibi bol bol tazelemek gerekiyor.

Bee Beauty Rose Gold ışıltılı vücut spreyinin içeriği de şu şekilde;

bee beauty ışıltılı vücut spreyi rose gold içerik

Döneme göre değişir, bu ara Gratis Online'da Bee Beauty Işıltılı Vücut Spreylerinde 1 alana 1 bedava imkanı var. Yine döneme göre değişir, fiyatı 21,95₺

Bazen fiyat soruyorsunuz cevap vermek istemiyorum çünkü her şey çok değişken.

Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

2 yorum

  1. bunu almak istiyordum ama elimde 2 tane farklı marka olunca onlar bitsin diye bekliyorum..

    YanıtlaSil
  2. Bende 1 alana 1 bedava kampanyasından aldım canım:)) Yazın güzel oluyor kullanmak .

    YanıtlaSil