bakım

OLAY TOTAL EFFECTS 7 IN ONE YAŞLANMA KARŞITI NEMLENDİRİCİ

10:01:00

Olay Total Effects 7 in one Yaşlanma Karşıtı Nemlendiriciyi iki yıldır kullanıyorum. Yazın suratıma pek bir şey sürmediğimden ağırlıklı olarak kışın kullanırım. Cildim kışın çok kuru oluyor. Bu krem de bana oldukça iyi geliyor.

Yüzümde ağırlık yapmayacak bir nemlendirici ararken, denemek için almıştım. Sadece nemlendirici değil aynı zamanda yaşlanma karşıtı bir kremmiş.

Açıkcası yazıyı hazırlayana kadar vaadlerini bile bilmiyordum. Benim yüzümle ilgili problemimi çözdüğünü gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Olay Total Effects 7 in one Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici - Gündüz

Tüm cilt tiplerine uygun, SPF15 korumalı, çizgi ve kırışıkların görünümünü azaltma, cilt dokusunu pürüzsüzleştirme, cildin matlığını gidererek sağlıklı bir ışıltı verme, gözeneklerin görünümünü azaltma, izlerin ve yaş lekelerinin görünümünü azaltma, nemlendirme ve cilt rengini dengeleme gibi vaadleri var.

Olay Total Effect Gündüz Kremi, pompalı şişede renkli bir nemlendirici. Renkli dediğim, BB kremler gibi değil. Beyaz değil de krem rengi..

Olay Total Effects 7 in one Yaşlanma Karşıtı Nemlendirici

Bendeki etkisi şöyle; Sürdükten sonra kolay emiliyor, elimi yüzüme sürdüğümde tekrar elime bulaşmıyor ki bu benim için önemli. Güzel nemlendiriyor. Cildimi sağlıklı gösteren bir parlaklık veriyor. Hafif ve güzel kokuyor. Üzerine rahatlıkla makyaj yapabiliyorum.

İçerik konusunaysa hiiiç girmiyorum. Fabrika üretimi ve uzun ömürlü herşeyin bir şekilde zararlı olabileceğini düşünüyorum.

Sonuç olarak, beğenerek kullanıyorum.

Kullandınız mı, beğendiniz mi? Siz de anlatın, merak ediyorum :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

29 yorum

  1. Bu cok eski bi krem aslında tarih sayfalarına biraz bakarsanız olay kreminin çok eski olduğunu görmek mümkün. .çocukluğumdan beridir hatırlıyorum onu ismi de olay değil de oil of olaz idi :) poyasadan kaldırılmıştı hatta uzun yıllar hem vardı hem yok gibiydi büyüdüğümde.
    Kullanımına gelince deneyimlemistim ve çok da memnun kalmıştım bu tür kremlerin iyi olup olmadığını sabah anlayabiliyorum yani uyanınca yüzüm güzelse generde gece sürdüğüm krem iyidir demek oluyor ..dokusu kokusu herşey güzel sevmiştim ancak içeriği yok işte bi takım şüphelenen dolayı namazima engel olur abdestin geçerli olmaz diye kullanmayı bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar zamandır piyasada olduğunu bilmiyorum ben iki senedir kullanıyorum. Dediğin gibi bana da çok iyi geliyor. Aslında bu krem gündüz kremi ben bazen gece yatarken de kullanıyorum. İyi anlaşıyoruz :)

      Sil
  2. Son yazımda kişisel bakım blogları için hayır duada bulundum :) ❤

    YanıtlaSil
  3. ben de bir ara üst üste 2-3 kutu kullanmıştım baya iyi bir kremdi hatırlıyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı cilt tiplerine uygun olması çok güzel. Kokusuna da bayılıyorum ben :)

      Sil
  4. Benim çok merak ettiğim bir kremdi Gökçe😊 Yazman çok iyi oldu, kuru cilde iyi geliyorsa deneyeyim. Şişesi hep çok hoşuma gidiyordu😃

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa çok sevindim Blana :) Kışın pullanmaya yakın kuruyor yüzüm o halime iyi geliyor düşün. Sana da iyi gelir umarım. Bi de indirim zamanı al. En son Cosmetica'dan 10 liraya almıştım. Bir daha da öyle indirim görmedim :)))) Şişesi çok güzel ama kremi saklıyor, bitti sandığında pompasını çıkarınca içinden oldukça krem çıkıyor aklından olsun :)

      Sil
  5. Hiç denemedim güzel günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
  6. ayyy ne nemlendiricisiii yaa zaten yapış yapış sıcak :)

    YanıtlaSil
  7. Nemlendiricim bitiyordu aklımda bulunsun :)

    YanıtlaSil
  8. Şişesinin kullanışlığı çok iyi diğer olumlu özelliklerinin yanında, zira kavanozdaki nemlendiricileri hiç pratik bulmuyorum :/ güle güle kullan dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şişesi çok kullanışlı ama oldukça ürün kalıyor dibinde. Son demlerinde kavanoza dönüşüyor bende :)))

      Sil
  9. Yazın gerçekten hiçbir şey kullanılamıyor. Yüzüm akıyor sanki. Kış için iyiymiş ama karma bir cilde sahibim. Ama kırışıklık için iyiymiş yaa 😊 Sevgilerimle 💕💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli yüzümü yıkıyorum zaten yazın. Kış aylarında oldukça iyi geldi Zehra. Hafif ve etkili bir nemlendirici. Sevgiler benden :)

      Sil
  10. Hassas bir cilt yapısına sahip olduğum için her tür kremi kullanan bayanları kıskanmıyor değilim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok dikkat etmen gerekiyor değil mi Elif, önemli olan sana iyi gelmesi. Yoksa milyon tane krem var. Kullansak ne oluur, kullanmasak ne olur :)

      Sil
  11. Çok begendigim bir marka avusturyada yillardir var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada da beğeni çıtası yüksek diye görüyorum Derya. Hoş şu ana kadar kullandığım tek ürünü bu krem :)

      Sil
  12. Üzerine makyaj yapılabilmesi benim için önemli etken.. OLAY markasına karşı şimdiye kadar hiçbir önyargım olmadı.. Denenebilir :)

    Teşekkürler paylaşım için ^^

    YanıtlaSil
  13. Merhaba annemde cok severek kullanıyor bu urunu bende bir keresin de denemek amacli kullandim ve cok begendim ama yaslanma karşıtı bir ürünmüş ben de daha 20 yaşındayım kullanmaya devam etsem mi bilemedim. Cok iyi bir krem ama

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar,
    Fotodaki kremi annem için satın almıştım, yayım tarihi ile aynı 2016. Internetten satın almıştım, fakat şu anda bulamıyorum, internetten bulabiliceğim bir yer bilen var mıdır acaba?
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bildiğim kadarıyla artık kalktı bu krem. Ben de severek kullanıyordum..

      Sil
  15. Teşekkür ederim Gökçe hanım,sağ olun.

    YanıtlaSil
  16. Slmlar bende bu kremi yaklasik 10 yildir kullandim ve cok memnun kaldim artik piyasada bulamiyorum...ayni ozelliklerrde onerebileceginiz bir marka varmi...resmen kaldim bu kremden sonra...

    YanıtlaSil