aliexpress alışverişim

ALiEXPRESS ALIŞVERİŞİM COLOURPOP EYESHADOWS DUPE CENTRAL PERK - SEQUIN - HUSTLE - ENVY

10:35:00

Colourpop farların swatchlarına bakarken Hustle rengini görünce nasıl mutlu oldum anlatamam. Tam istediğim bordo. Hemen almak için araştırmaya başladım. Türkiye'ye gönderim yapan, Colourpop farların Hustle rengini satan, bir site bulamadım. Bir tek Aliexpress'te gördüm. Orada satılan ürünlerin orjinal olmadığını bildiğim halde en sonunda aklımda kalacağına bir deneyeyim diyerek kendimi ikna ettim ve sipariş verdim. Tam bir göz farı canavarıyım. Aldığım kadar çok kullanmasam da güzel renkler görünce dayanamıyorum. Zaten göz kapaklarım düşük minnacık bir farı bile bir yıl her gün kullansam anca biter, yine de dayanamadım. Hustle'la beraber toplam dört Colourpop farı attım sepete. Gelmeleri elli günü buldu. Gelir mi gelmez mi kısmı epey sıkıntı verici. Aynı anda farklı bir firmadan aldığım aynalı oje için olan tozlar gelmedi mesela ve parasını geri almak için epeyce uğraştık. Sonuç olarak benim aldığım Colourpop farların renkleri Central Perk, Sequin, Hustle ve Envy.

colourpop eyeshadow central perk sequin hustle envy

Siparişim baloncuklu zarfta yine baloncuklu poşede sarılmış hale geldi. Farlar kutularındaydı sadece Envy mor olan dağılmıştı. Colourpop farlarda böyle bir sorun olduğunu okumuştum daha önce, dupesinde de olması ilginç geldi :)

aliexpress colourpop eyeshadow alışverişim

İşte rengarenk farlarım :)

aliexpress colourpop eyeshadow alışverişim

Orjinaliyle kıyaslayamıyorum tabi fakat aldığım dupe Colourpop farların ambalajları gayet sağlam.

colourpop eyeshadows central perk sequin hustle envy

Üst iki far Central Perk ve Hustle, alttaki ikili de Sequin ve Envy. Şimdi sırasıyla göz atalım.

Colurpop Central Perk Eyeshadow;

Colourpop Central Perk, mat farlardan. Swatchların bazılarında bana gelen renk gibi mat koyu bir kahve bazılarında da içinde hafif bordoluk olan bir kahve şeklinde görmüştüm.

colourpop eyeshadow central perk

Kremsi ama toz değişik bir yapısı var. Swatchladığımda ve ambalajında kahve görünse de gözüme sürdüğümde bordo kahve bir renk alıyor. Matlığı da renk vermesi de dağıtması da çok güzel.

colourpop eyeshadow central perk swatch

Colourpop Hustle Eyeshadow;

Colourpop Hustle, mat bir vişne çürüğü bordo. Central Perk gibi kremsi toz yapıda. Çok pigmentli. Dağıttığımda pembeleşmiyor ve rengini koruyor.

colourpop eyeshadow hustle

Tek bir fırça darbesiyle oldukça yoğun renk veriyor. Beni orjinal olmayan bir makyaj malzemesi aldırtacak kadar yoldan çıkaran göz farı :) Kesinlikle bayıldım.

colourpop eyeshadow hustle swatch

Colourpop Sequin Eyeshadow;

Colourpop Sequin, hem simli hem metalik. Rengi şampanyadan açık bronza doğru. Yapısı oldukça kremsi. Parmakla uygulandığımda tüm ışıltıyı gözüme transfer edebiliyorum. Fırçayla uygularsam o kadar başarılı olmuyor.

colourpop eyeshadow sequin

Rengine bayıldım fakat içindeki simleri sevmedim. O simler özellikle sürerken göz altlarıma dökülüyor.

colourpop eyeshadow sequin swatch

Colourpop Envy Eyeshadow;

Colourpop Envy, metalik mor. İçinde sim bulunmuyor. Sequin gibi, mat farlara göre daha kremsi yapıda. Benimki böyle parçalanmış halde geldi.

colourpop eyeshadow envy

Orjinal Envy'nin siyah içinde mor ışıltılar şeklinde olması gerekiyor. Dağılmış halinde de siyahlık görülüyor. Bastırıp sıkıştırdığımda gayet metalik mor.

colourpop eyeshadow envy pres

Yine parmakla uyguladığımda rengi olduğu gibi gözüme transfer edebiliyorum. Bu ton benim pek kullanmayı sevdiğim bir ton olmadığından üzerinden hustle ya da central perk farla geçtiğimde çok güzel renkler elde ediyorum.

colourpop eyeshadow envy swatch

Genel olarak söylemem gerekirse hepsi de pigmentli, metalik olanlar matlardan daha kremsi yapıda ve parmakla uygulamak daha başarılı sonuç veriyor, matlar tek fırça darbesiyle renklerini veriyor, bazsız uygulamama rağmen silinme birikme yapmadı sabah yaptığım makyajım akşam silene kadar aynen duruyor, silinmesi gayet kolay, gözümde hassasiyet de oluşturmadı.

Aliexpress'te tanesi 2.45$.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

28 yorum

  1. Bayıldım.. Bayıldım renklere :)

    YanıtlaSil
  2. Orijinalinden ayıramadım desem? Zir abende de bir dizi ColourPop far var ve hatta Sequin de var. Sendekiyle birebir aynı... Güle güle kullan hepsini, özellikle metalik mor olana bayıldım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak bu habere çok sevindim Başak'çım, baya iyi taklit etmişler demek ki :))) Teşekkür ederim canım.

      Sil
  3. renklerine bayıldım :) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Renklerin hepsi çok güzel ama ben şu hem simli hem metalik olan renkli fara bayıldım. <3 Harika renkler hepsi ve orijinal olmamasını ayırt edemiyorum ben makyaj ürünlerinde. Hepsi gayet güzel, güle güle kullan Gökçe abla. :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sequin günlük rahatlıkla kullanılabilecek bir renk İlknur'cum, hata da göstermiyor :) Aliexpress'ten aldığım için orjinal olmadığından emin oldum aslında. Belki başka yerden alsam sorgulamayacaktım bile. Yine de içeriği ne olduğu bilmediğimiz ürünleri kullanmamız gerekiyor :)

      Sil
  5. Sequin rengine bayıldım güzel günlerde kullanın 😊

    YanıtlaSil
  6. Colourpop farlar uzu zamandır istediğim ürünler, dayanamayıp bende bunlardanmı alsam ki? :) Kullananlar gerçeğinden farkı yok gibi diyor, bunlar gerçek olmasın :)) Güzel günlerde kullan dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke gerçek olsalardı :)))) Yalnız yapıları okuduğum yazılardaki gibi. Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  7. Hustle'ın renginin güzelliği! <3 <3 Kesinlikle insanın aklını çelen cinsten, ben de senin yerinde olsam ben de ali express'ten alırdım yani! Sequin'e de bayıldım, harika! Simlerinin dökülmesi kötüymüş ama glitter glue tarzı br göz farıyla dökülme yapmayabilir, şu an Sephora'da indirimde simler için olan o far bazı, aklında olsun Gökçecim.
    Bu arada paketin ortaya ıakbilir, benim bir paketim 2 ay gelmedi, hatta Çin'den çıkmış da görünmedi, refund aldık ama daha geçen gün geliverdi :)
    Hepsini güle güle kullan!
    Öperim çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'çim o Hustle yüzünden oldu ne olduysa, dayanamadım aldım hepsini :)))) Sephora'dan hiç alışveriş yapmadım desem, bana Sephora'dan ne alınır listesi lazım :)) O diğer paket bariz yalan oldu Zeynep, paketlerim gelmediğinde diğer satıcılar hemen süre uzattılar o satıcı uzatmadı. Sürenin dolmasına bir gün kala bile bekleyin gelir diyordu, sonrasında takip etme şansım da kalkacaktı. Siparişi vereli üç ay oldu :))) Kocaman öpüyorumm.

      Sil
  8. Orjinalleriyle aynı görünüyorlar ve renkleri şahane! Güle güle kullan Gökçe'm❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Blana'm, renk olarak üzmediler valla çok beğendim :)

      Sil
  9. Hustle kalp ben diyorum şuan.. Yazı da çok açıklayıcı olmuş,emeğinize sağlık.Girip bi kurcalayalım siteyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Hustle bir harika, yerli firmalar bordo renk konusunda neden bu kadar sıkıntılı anlamıyorum. Satsalar da uğraşmasak böyle :))

      Sil
  10. Gerçek gibiler aynınısı yapmıslar resmen :D Çok güzel hepsiii bayıldım valla <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şansıma iyi çıktılar Çağla, kullanımları da çoook güzel :)

      Sil
  11. Farların renkleri çok güzel Gökçecimm valla ne diyeyim hepsinin renginide beğendim 😊. Sanada çok yakışacağını düşünüyorum. İyi ve güzel günlerde kullan sevgilerimle 😍😙❤💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Zehra'cım, kocaman öpüyorum :)

      Sil
  12. Renkler güzelmis. Aliexpresse üye oldum ama bir sey almadim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Derya'cım. Ben de uzun zamandır üyeydim ilk defa alışveriş yaptım. Siparişin gelme süresi yıldırıyor insanı :)

      Sil
  13. Merhaba satıcınıb linkini verebilir misiniz çok güzeller

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nida, yazıyı hazırlarken satıcının artık bu farları satmadığını gördüm o yüzden linkini koymadım.

      Sil