bakım

L'CARiNA TÜY DÖKÜCÜ KREM SPREY İNCELEMESİ

11:16:00

Kıl tüy problemi hiç bir zaman bitmez. Her ne kadar erkekler de vücutlarını temiz ve bakımlı tutmak için ilgili olsa da malum biz kadınların üstünde kadınlardan gelen daha büyük baskılar var :) El, kol, bacak, dudak üstü, yüz, bikini bölgesi hep pırıl pırıl olacak.
E olsun da uğraşması oldukça dert :)
Henüz epilasyonu denemedim. Memnun olan da var olmayan da. O yüzden hala beklemedeyim. Bu aralar ağda bantları daha pratik gelse de L'carina Tüy Dökücü Krem Spreyi markette görünce denemek istedim.

lcarina tüy dökücü krem sprey

L'carina tüy dökücü krem sprey, 175 ml ve sprey formunda. Yanında ayrıca spatulası da bulunuyor. Bendeki çeşidi Aloe Vera ve Vitamin E özlü. Papatyalı ve Aynısefalı olanı da var. Üç çeşidi de tüm ciltler için uygun, cildi yatıştırmaya ve nemlendirmeye yardımcı olarak tanıtıldığından ben kokuları dışında bir farkı olmayacağını düşünerek aloe veralı mavi ambalajı seçtim.

lcarina tüy dökücü krem sprey çeşitleri

Tüy dökücü kremlerin kadın ve erkek için de çeşitleri oluyor. Üzerinde cinsiyet belirten bir ibare olmadığından hassas ciltli olan eşimle beraber kulandık.

Bacak, koltuk altı ve bikini bölgesinde kullanıma uygun olarak belirtilmiş. Vücudun diğer bölgelerinde kullanıma uygun değil. Kullanmadan önce uyarılar bölümünü mutlaka okumalısınız.

Eşim sadece koltuk altı bölgesinde kullandı. Yanma ve tahriş yapmadı. Ben koltuk altı, bacak ve bikini bölgesinde kullandım. Bu şekilde iki defa kullanabildim ve bitti. Cildimin pek hassasiyeti yoktur. Bende de rahatsızlık oluşturmadı.

lcarina tüy dökücü krem

Kullanımı şöyle; Kullanmadan önce çalkalamak gerekiyor. 10-15 cm mesafeden uygulanacak bölgeye sıkıyorsunuz. Vücuda iyi tutunsa da sprey formundan dolayı etrafa saçıldığını söylemeliyim. Bunun için ya banyo yapılan alanda kullanmakta ya da kullanmadan önce yere bir örtü sermekte fayda var. Sıçradığı yerler oldukça kaygan oluyor.

Üzerinde 5 dakika en fazla on dakika beklenmesi sonra da spatulasıyla sıyırarak iyice durulanması gerektiği yazıyor.

Tüylerim kalın yapılı olmamasına rağmen 5 - 10 dakika bende işe yaramadı. 20 dakikaya yakın bekliyorum. İşe yarayıp yaramadığını şu şekilde anlayabilirsiniz. Etki ettiği tüyler kıvrılıp iyice cansızlaşıyor. İşte o zaman spatulayla sıyırıp temizlemek gerekiyor. Spatulasını beğenmedim, can yakıyor. Onun yerine suyla durulayıp lifle kullandığım bölgeleri ovuşturdum.

Çok güzel temizlediğini söylemeliyim.

Cildimi pırıl pırıl yapıyor. Hiç bir kızarıklık, tahriş oluşturmuyor. Sonrasında nemlendirici hatta sanki hafif şekilde yağ sürmüşüm gibi nemlilik ve pürüzsüzlük sağlıyor. Tüylerin tekrar çıkma süresini ağdadan daha başarılı bulduğumu da söyleyebilirim. Üç haftadan önce çıkmıyor. Eşimde daha da etkili oldu.

İçeriği de şu şekilde;

lcarina tüy dökücü krem sprey içerik

Benim için tek handikap, banyodaki bekleme süresi. Çünkü inanılmaz üşüyorum. Onun haricinde eşim de ben de çok memnun kaldık. Bu soğuk kış günlerinde olmasa da havalar ılınmaya başladığında kullanmaya devam edeceğim.

Lider Kozmetik tarafından üretilmiş. Bim marketten 9.90 a almıştım. Sanırım kısa süreli satmışlar çünkü bir daha göremedim. Hepsiburada'da da aynı fiyata satılıyor.

Deneyin derim, biz çok memnun kaldık.

NOT: Arayıp da bulamayınca firmanın L'carina yerine Lady Bella Tüy Dökücü Sprey Krem'i piyasaya sürdüğünü öğrendim. İki kutu da ondan kullandık fakat memnun kalmadık.

Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

26 yorum

  1. 3 hafta mı inanılmaz başarılıymış o zaman gerçi lazer yaptırdım pek de tüyüm yok ama olsa kesin alırdım bunu doğrusu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İrem'cim, inanılmaz bir süre değil mi? Cildi ipek gibi yapması da cabası :)

      Sil
  2. bekleme süresi cidden uzunmuş.... tercih edeceğimi sanmıyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bekleme süresi bana da iyi gelmedi ama sonuç başarılı :)

      Sil
  3. Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti ,denedim tabi. Ama merak ettim şimdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sen de beğenirsin ben özellikle tüyleri geç çıkartmasını çok beğendim :)

      Sil
  4. Ağdadan daha geç çıkarması çok iyiymiş, ben BİM'e gittiğimde bakayım buna :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buradaki Bim'lerde görmedim bi daha Başak'çım. Performansı çok şaşırttı beni :)

      Sil
  5. memnun kalmana sevindim canım bu arada yeni yazıma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendim evet bana yine online alışveriş yolları göründü :))

      Sil
  6. Ağdadan daha geç çıkarması harikaymış Gökçe'm :) İnanılmaz gerçekten... Ben de bakayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana'm hakikaten harika :))) Yazmayı unutmuşum ama tüm tüy dökücüler gibi yoğun bi kokusu var aklında olsun canım.

      Sil
  7. İlk defa gördüm ürünü Gökçecim, ama çabuk bitiyor anladığım kadarıyla. Fakat, uzun süreli fayda sağladığını düşününce denenir diyorum ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İlknur'cum tüm vücüt kullanırsam iki kerede bitti. Fakat senin de dediğin gibi iki kullanım arası süreç gayet uzun :))

      Sil
  8. Fiyatı uygunmuş, ve yeni tüylerin çıkma süresi bu denli uzun olan tüy dökücü duymamıştım daha önce bu konuda oldukça başarılıymış :). Paylaşım için çok teşekkür ederim Gökçe'cim Sevgilerimle ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra'cım ben de hiç duymamıştım, kullanmamıştım da. Oldukça şaşırttı beni. Çok öpüyorum seniii :)

      Sil
  9. Tüy dökücü kremleri pek sevmiyorum tüylerin tekrar çıkma süresi çok kısa ve kokuları çok kötü. Tabi genel olarak söylüyorum bu ürünü denemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı sebeplerden hiç kullanmıyordum Nil, koku bakımından haklısın süre olarak oldukça etkili oldu :)

      Sil
  10. Cidden en önemli paylaşım süresinin uzun olması kolaylığı avantaj sağ olasın canım.

    YanıtlaSil
  11. Daha önce görmediğim bir ürün, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  12. Ağdadan geç çıkarmasından bahsettin ve gönlümüzü fethettin Gökçecim! Bacak, koltuk altı gibi alanlara duşa girmeden evvel 20 dakika bekletmek de bir çözüm olabilir azcık soyunuk olucaz yine ama :) sanırım en pratik kullanım havalar ısınınca olacak. Benbir göz atayım Bim'e!
    Öperim çokk!
    Zeynep

    YanıtlaSil
  13. Ürünü almama ragmen hic kullanamadim cunku sisesinin ustundeki sprey calismiyordu. Yarin ilk isim geri iade
    etmek olacak. Bu kadar dandik bir imalat görmedim.

    YanıtlaSil