fiber maskara

WET N WiLD LASH-O-MATiC MASKARA FİBER KİT

15:16:00

Wet n wild Lash-O-Matic, hem maskara hem de fiberi ayrı ayrı uygulayabildiğimiz bir kit. Kitin içinde siyah ambalajda olan 11 ml lik maskara ve beyaz ambalajdaki 1 gramlık fiberler yer alıyor. Kirpik görünümünü 39 kata kadar arttırarak hacim ve uzatma vadediyor.

wet n wild lash o matic maskara fiber kit

İlk olarak 1 numaralı siyah maskarayı sürüp ardından iki numaralı fiberle kirpiklerimizi çoğaltıp siyah maskarayı tekrar üstünden geçerek uygulamayı tamamlıyoruz.

wet n wild lash o matic maskara fırçası

Maskara kıl fırçalı. Fırçanın yapısı uzun, kılları kısa ve burgu şeklinde. Açıkçası bu kitin içinde maskaranın pek etkili olduğunu düşünmüyorum bana zayıf geldi.

wet n wild lash o matic fiber fırçası

Fiber kısmıysa daha küçük bir ambalaja sahip. Hafif naylon liflerden oluşuyor. Sanki çok ince bir maskara fırçasını pamukla bulamışsınız gibi görünüyor. Uygularken gözünüzün içine kaçabiliyor. O yüzden hızlıca fiberi sürüp üstüne hemen maskarayı geçmek gerekiyor. Fiberi bu şekilde kullanmaktan da pek hoşlanmadım. Fiber yerine primer maskara kullanmak daha kazasız bir sonuç sunabilir bence :)

Aşağıdaki fotoğraf 1. adım olan maskaranın sürülmüş hali. Kirpiklerimi boyadığını hacim ve uzatma açısından pek etkisi olmadığını görebilirsiniz. Fiberli halini bir türlü fotoğraflayamadım çünkü fiberi sürünce gözümü açık tutamıyorum pıt pıt dökülüyor. Çekebildiklerimde de kendini hiç göstermemiş.

wet n wild lash o matic maskara fiber kit swatch

Bu fotoğrafta da iki gözümdeki kirpiklerin görünümünün farklı olduğunu göreceksiniz. Eğer ilk sürdüğünüz maskaranın gözünüzde kurumasına izin verip sonra tamamlarsanız görünümü sağ gözümdeki gibi, eğer hiç kurutmadan hızlıca yaparsanız görünümü sol gözümdeki gibi oluyor. Fiberi sadece kirpik uçlarına uygularsam da daha uzun oluyor kirpiklerim.

wet n wild lash o matic maskara fiber swatch1

Bence güzel görünüyor fakat bu görünümü bazı maskaraların tek katıyla bile elde edebiliyorken bu kadar alengir bana gereksiz geldi. Gözlerim bozuk olduğundan dönem dönem lens de kullandığımdan gözüme kaçma ihtimalini de hiç sevmedim.

Kirpikleri sertleştirmiyor, ağırlaştırmıyor, gün içinde dökülme yapmıyor. Temizlemesinde de hiç zorlanmadım. Bu açıdan da avantajlı.

wet n wild lash o matic mascara fiber

Gratis'ten indirimde 21 TL' ye almıştım.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

13 yorum

  1. ben buna bakacaktım ama unuttum neyse iyi olmuş sanırım :-)))

    YanıtlaSil
  2. çok bir numarası yok bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiberli maskaralar daha kullanışlı geliyor bana böyle zor :)

      Sil
  3. İyi bir rimele ihtiyacım var benim de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne lazım sana, hacim mi, uzatma mı? Ona göre önerebilirim :))

      Sil
  4. Bence kirpiklerinde çok iyi durmuş; ama, lens ve fiberli maskara ikilisi epey kabus :))) yorumladığın için teşekkürler canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de beğendim de kullanımını pek sevmedim. E bir de 39 kat filan daha büyük beklentiye giriyor insan ahahahah. Çok öpüyorum Başak'çım :)

      Sil
  5. pek de gerek yok o zaman alıp denemeye :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uğraşırım diyen hiç düşünmesin alsın bence :)) Beni tedirgin etti fiberler :)

      Sil
  6. Çok açıklayıcı olmuş teşeşkkürler

    YanıtlaSil
  7. Almasamda olur Maybelline rimelleri favorim :)

    YanıtlaSil
  8. Bende var bu maskara ama kullanmaya niyetim olmadığından sanırım bir çekilişle falan vereceğim. Hiç açmamıştım, iyi ki açmamışım Gökçe'm. Fiberlerin göze kaçması feciymiş, bir de benim gözlerim zaten çok hassas... İyi oldu yazdığın, aklımdaki sorular yanıtlandı. Öpüyorum kocaman <3

    YanıtlaSil