bakım

PALMOLIVE AROMA SENSATIONS VE BODY BUTTER DUŞ JELLERİ

08:26:00

Palmolive duş jellerini oldum olası sevmişimdir. Hatta en sevdiğim eski tombik ambalajında canlı açık yeşil renkte olandı. Mükemmel hissettiriyordu.

Kokularını ve çeşitliliğini de çok beğeniyorum.

En çok kullandıklarımı yazmayı ertelediğimden yine bitmek üzerelerken aklım başıma geldi. Body Butter ve Aroma Sensations serilerinden dört duş jelini anlatacağım.

Palmolive Body Butter vanilya aşkı çilek rüyası Palmolive Aroma Sensations feel the massage ve so relaxed duş jelleri

Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage; Açık mavi renkli, cilt yenileyici özellikli duş jeli. İçeriğindeki Ölü Deniz Tuzu, Aloe Vera ve Su Nanesi özüyle cildimizi soyucu dolayısıyla yenileyici etkiye sahip. Deniz deniz kokuyor, içinde gözle görülmeyen, şeffaf, minik partiküller var. Nazik peelinglerden hoşlanıyorsanız hoşunuza gidebilir. Güzel köpürüyor. Kokusunun kalıcılığı duş sonrası bir kaç saat.

Palmolive Body Butter Çilek Rüyası; Çilek suyu özlü, yoğun kremsi yapıda, buram buram çilek kokulu, sabun içermeyen, içinde küçük peeling parçacıkları da bulunan duş jeli. Güzel köpürüyor, kullanım sonrası cildi germiyor ve kokusu akşamdan sabaha üzerimde kalıyor.

Palmolive Body Butter vanilya aşkı çilek rüyası Palmolive Aroma Sensations feel the massage ve so relaxed duş jeli

Palmolive Body Butter Vanilya Aşkı; Vanilya özleri ile zenginleştirilmiş, baymayacak şekilde vanilya kokulu, vücut losyonu kıvamında, içinde hiç partikül bulunmayan, sabun içermeyen, nemlendirici etkili duş jeli.

Kokusu yine akşamdan sabaha kadar kaybolmadan kalıyor. Nemlendirme etkisi de benim gibi kuru ciltlilerin banyo sonrasında krem sürmesini engelleyecek kadar olmasa da bir duş jeline göre başarılı.

Palmolive Aroma Sensations So Relaxed; Lavanta, Ylang Ylang yağları ve İris çiçeği özü içeren formülüyle rahatlatıcı etkiye sahip. Yoğun lavanta kokusundan hoşlanmayanlar rahatlıkla kullanabilir.

Kokusu banyo sonrası bir kaç saat daha hissediliyor. Köpürmesi güzel, yapısı taneciksiz ve sıvı.

Palmolive duş jelleri bizde bitmeden yenisi alınanlardan. Her gün bir kaç kere duş aldığım yaz günlerinde daha fazla kullanıyorum.


Sizin Palmolive duş jelleriyle aranız nasıl?


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

11 yorum

  1. bayılıyorum yeni tutkum duş jelleri diyebilirim çeşit çeşit renk renk alıyorum :-))

    YanıtlaSil
  2. avonun duş köpüklerini çok seviyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Renk renk çok güzeller, güle güle kullan Gökçe'cim. :)

    YanıtlaSil
  4. Palmolive duş jelleri her zaman favorim ve hala onları geçecek bir duş jeli görmedim. Massage olanı da çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Şu Relaxed olanda gözüm var! Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  6. Şimdiye kadar favorim diye adlandırabileceğim tek duş jeli Lush'ın Whoosh adındaki jöle kıvamlı duş jeliydi, deniz, yaz, ferahlık kokuyordu. Tekrar tekrar almak istediğim türde bir üründü. #geridönlush
    Kokusu sebebiyle so relaxed'ı ben de severek kullanıyorum, ferah kokulu duş jelleri her daim favorim ^_^
    Öperim çok!
    Zeynep

    YanıtlaSil
  7. Palmolive duş jelleri hep vücutta sivilce yapıyor bende. kokuları süper ama maalesef kullanamıyorum hassasiyetten :(
    sevgiler kocamannn :)

    YanıtlaSil
  8. Harika bende severek kullanıyorum çok güzel kokuyorlar

    YanıtlaSil
  9. Hepsinin kokusu ayrı güzel.Birazcık peeling etkisi olanlar tercihim..

    YanıtlaSil
  10. Uzun süredir Palmolive almıyorum Gökçe'm ama deniz kokan çeşidi baya aklımı çeldi şuan :D Bir koklayacağım. Güle güle kullan, öpüyorum <3

    YanıtlaSil