cilt bakımı

CYRENE HYDRA RADiANCE MOiSTURE BOOST FACiAL TONİK İNCELEMESİ

08:47:00

Son iki yıldır tonik cilt bakımımın vazgeçilmezlerinden. Yüzümü temizledikten sonra tonikle üstünden geçtiğimde cildimin nefes aldığını hissediyorum.

Önceden de kullanırdım fakat bu derece özenli olmazdı. Ayrıca artık hem cilt tipine hem de ihtiyacına uygun çeşitleri olması kullanımı daha işe yarar hale getiriyor. Mesela gündüz ve gece için farklı özellikte tonikler kullanıyorum.

Bugün anlatacağım Cyrene Hydra Radiance Moisture Boost Facial Toner ise şu ana kadar kullandıklarımın içinde en iyi hissettiren tonik oldu.

cyrene hydra radiance moisture boost facial toner incelemesi

Vaadleri ve içeriği şu şekilde;

"Alkolsüz formülü ile cilt temizliğinden sonra kullanıldığında cildin kendini yenilemesine ve onarmasına yardımcı olur. Konsantre ve yüksek oranda antioksidan içeriği sayesinde cildi serbest radikallerin zararlarından koruyarak yatıştırır, cildin daha genç ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Etil alkol ve cilt için zararlı hiçbir madde içermeyen özel formülü sayesinde cildi tahriş etmeden besler, enflamasyonların azaltılmasına ve sağlıklı cilt bariyeri fonksiyonunun desteklenmesine yardımcı olur. Cildi kurutmaz. En hassas ciltler için de uygundur. Uygulama şekli: Bir pamuğa bol miktarda Cyrene Hydra Radiance Moisture Boost Facial Tonic alarak cildinize ve boynunuza ufak ve nazik dokunuşlarla uygulayınız. Durulamayınız. Ingredients/ İçindekiler: Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Camellia Sinensis (Green Tea ) Leaf Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Panthenol (Provitamin B5), Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Xanthan Gum, Polysorbte 20, Pinus Pinaster (Pine) Bark Extract, Phenoxyethanol"

cyrene hydra radiance moisture boost facial toner incelemesi 1

Kuru ciltliyim ve yaşım kırka yaklaştı. Haliyle özellikleri cezbetti. Aloe Vera'lı ürünleri kullanmayı da çok seviyorum. İlk kullanımdan itibaren bana iyi geldi.

Herşeyden önce cildime bakım yaptığını hissediyorum.

Güzel ferahlatıyor. Yazın bitmesin diye gıdım gıdım kullandım.

Yüzüme sürdüğüm an emiliyor. Bir zaman gerginlik hissi oluşuyor sonra yerini diri bir cilde bırakıyor.

Kokusu bitki çayı gibi.

Tahriş ve kızarıklık yapmıyor. Kullanım öncesi agresif temizlik yapmışsam bile rahatsızlık vermiyor.

Ferahlatan, güzel temizleyen ve sanki sudaymışım gibi hissettiren bir tonik. Çok beğeniyorum.

cyrene hydra radiance moisture boost facial toner incelemesi içerik

Cyrene'in sürpriz kutularından biri sayesinde elime geçmişti. Firma kutu olayında oldukça başarılı. Bir yerine üç dört tam boy ürüne sahip olabiliyorsunuz. Kaçırmamaya çalışıyorum.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum