bakım

THALiA ALOE VERA ONARICI VE NEMLENDİRİCİ BAKIM SERİSİ SAÇ ÜRÜNLERİ

09:30:00

Thalia Natural'in yaz sonunda çıkarttığı Thalia Natural Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Bakım Serisi hakkındaki düşüncelerimi anlatmaya saç ürünleriyle başlıyorum.

Thalia Natural Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Bakım Serisi saç ürünleri
Thalia Natural Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Bakım Serisi

Önce kısaca Thalia Aloe Vera Serisinden bahsedeyim.

Seride saç bakımı, vücut bakımı ve yüz bakımı kategorilerinde 9 ürün bulunuyor. Etken maddesi seriye adını veren Aloe Vera. Benim çok sevdiğim ve faydasını gördüğüm bir bitki. O yüzden Thalia Natural bu seriyi gönderdiğinde çok mutlu oldum.

Cildinde ve saçında kuruluk problemi yaşayanların ihtiyaçlarına yönelik hazırlanmış.


Aloe Vera serisi, Thalia Natural'in tüm ürünlerinde olduğu gibi hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Doğal hammaddeler içeriyor. SLES-SLS, Paraben içermiyor.

Onarıcı ve nemlendirici bakım sunan Thalia Aloe Vera Serisinin şampuan ve saç kreminin benim boyalı ve ince telli saçlarımdaki etkisini incelemeye başlayalım o zaman.

Thalia Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Bakım Şampuanı; 

Thalia Natural Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Bakım Şampuan

Thalia Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Bakım Şampuanı; 300 ml ve Sakura serisiyle tanıştığımız tombik pet şişede.

Kuru ve boyalı saçlara bakım sağlamak için geliştirilmiş.

İçeriğinde %50 Aloe Vera Özsuyu devamında da doğal etken maddeler bulunuyor. Aloe Vera'dan gelen vitamin, mineral ve enzimlerle kepek, kırılma ve saç derisi sorunlarıyla mücadele etmeyi amaçlıyor. Saç köklerinin korunması ve saçları güneşin zararlı ışınlarından koruması da etkileri arasında.

SLS - SLES ve Paraben içermiyor.

Thalia Natural Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Bakım şampuanı

Serinin tamamı aynı ferahlıkta kokuyor ve saçlarımı yıkadıktan sonraki kokusu oldukça kalıcı.

Şeffaf, yoğun kıvamlı, az miktarı bile etki eden bir şampuan. Bana daha önce BURADA anlattığım Ebru Şallı by Thalia Avokado Yağlı Şampuanı anımsattı.

Ben tüm Thalia şampuanlarda yaptığım gibi ilk önce ıslattığım saçlarıma az miktar şampuanı dağıtıp hızlıca yıkıyorum. Bu işlem saçlarımı esas şampuanlamaya hazırlıyor.

Saçlarıma yetecek miktarda aldığım Thalia Aloe Vera Onarıcı Nemlendirici Şampuanı saçlarıma iyice dağıtıyorum. Saç diplerime ulaştığını hissedene kadar parmak uçlarımla masaj yapıyorum. En az 5 dakika da saçımda bekletiyorum. Üstüne durulama ve sonra saç kremi.

Thalia Aloe Vera Şampuan, yıkama sırasında saç derimden daha önce kopmuş olan tüm saçların dökülmesini sağlıyor. Bir sonraki yıkamaya kadarki süreçte saç dökülmem çok azalmış oluyor.

Saçlarım kuruduğu zaman çok güzel parlıyor. Bu parlaklık hiç boyanmamış, yıpranmamış saçın parlaklığı gibi. Şampuan ve üstüne uyguladığım saç kremi saçımı hiç ağırlaştırmıyor.

İçeriği de şu şekilde;

Thalia Natural Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Bakım Şampuan içerik

Thalia Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Saç Kremi;

Thalia Natural Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Bakım saç kremi

Thalia Aloe Vera Serisi Onarıcı ve Nemlendirici Saç Kremi; Şampuanı gibi 300 ml.

Thalia Aloe Vera Şampuan'la aynı özelliklerde. Özellikle boya ve işlem görmüş saçları onararak canlanmasına yardımcı olma, formülündeki %50 Aloe Vera Özsuyuna ek olarak bulunan Panthenol ve değerli yağlarla saça ihtiyacı olan nemi sağlama amacında.  Saçın daha hızlı uzamasına yardımcı olma ve kepeğe karşı çözüm olma vaadleri de var.

SLS - SLES, Paraben içermiyor.

Thalia Natural Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici saç kremi

Bir maske kadar yoğun kıvamlı.

Şampuandaki gibi ıslak saçıma uyguluyorum, diplerine ve uçlarına masaj yapıyorum ve en az 5 dakika saçımda bekletiyorum.

Bekleme süresinde saçımda yumuşama hissetmiyorum ama durulamaya geçtiğimde saçıma su değdiği an saçlarım yumuşamaya başlıyor.

Bence Thalia Aloe Vera Şampuan ve Saç Kremi iyi bir ikili.

İçeriği de şu şekilde;

Thalia Natural Aloe Vera Onarıcı ve Nemlendirici Bakım saç kremi içerik

Serinin yüz ve vücut bakım ürünleriyle ilgili yazılarım gelecek. Merak ettikleriniz varsa yazın lütfen, öne alırım.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

20 yorum

  1. Aloe Vera şampuan da Sakura şampuan da çok hoşuna gider o zaman. Hatta Sakura şampuan tek başına da kullanılabiliyor. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Bursa Blogger tkinliklerinde Thalia firması ile tanışmıştım.Şampuanlarından genel anlamda memnun kaldım.Aloe vera'lı serisini de merak ettim şimdi.Şampuan deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz :) Thalia şampuanları saç sorunlarına çözüm bulma konusunda oldukça başarılı, sabunları ve nemlendiricilerini de beğeniyorum. Sevgiler :)

      Sil
  3. Bu markayi bende cok merak ediyorum. Ozellikle sampuani cok merak ettim. Sacimda bazen islemlerden dolayi kuruluk oluyo. Kurtarici olur gibi gekdi bana. Bakicam.mutlaka💙💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra'cım Thalia şampuanlar çok başarılı. Aloe Vera şampuan da Sakura şampuan da olur sana.

      Sil
  4. sanırım bu midnight rose şampuandan daha iyi olurmuş bana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakura şampuan ağır gelmişti sana evet onunla kıyaslarsak Aloe Vera sana göre İrem'cim :)

      Sil
  5. Kuru saç yapısı için oldukça iyi,bende severek kullandım canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın Şerife'cim şaçımdaki parlaklığı ve yumuşaklığı çok sevdim :)

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. heey bak işte ben sana yorum yaptığımdaaa, 18.22 saat. sen o anda benim çorba tarifimi okuyomuşsun demek ki :) senin yorum 18.24. amma tesadüf sahiden de. aynı anda birbirimizin blogunu okumayı düşünmüşüz :)

      Sil
  7. ay hemen nasıl çabuk geldin yaaa. daha bir iki dakka önce sana yorum yaptım. senden ause'ya geçtim yazısını okuyodum, audreyin yorumunu. okudum bloguma döndüm, yorum yapmışsıın. blog başındaydın galibaaa :) hem de benim yorumu bile onaylamadan daha yorum yapmışşıın. fast in the west :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahahah çok güldürdün beni. İki yorumunu da şimdi gördüm, bana yorum yaptığını bilmiyordum :)))) Güzel olmuş :))

      Sil
  8. Çok iyiymiş, beyaz yeşil ambalajı ve tasarımı da güzel, ismini ise ilk kez duyuyorum o da doğal kozmetikle pek aram yok malum:)))Güle güle kullan Gökçe'ciğim:)

    YanıtlaSil
  9. elimde 1-2 şampuan kaldı. Bunu da Cosmohome indiriminde almak isteyip bulamamıştım. Sende de görünce şimdi listeme iyice girdi =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o indirim mahvetti bizi, ben de alamadım istediklerimi :))

      Sil
  10. Daha önce başka bir şampuanını denemiştim ama benim saçıma uygun olmadığı için memnun kalamamıştım. Bu seriyi gerçekten çok merak ettim. En azından şampuanı denemek isterim. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemin'cim senin saç tipine uyuyorsa dene muhakkak, hoş ben ne zaman görsem ışıl ışıl saçların maşallah :)

      Sil