bakım

UDV FEMME DE VARENS SUBLiME KADIN PARFÜM

19:05:00

Merhaba...

Bu ara blog mu yazsam, Youtube için video mu çeksem, Instagrama post mu hazırlasam derken darlandım ve biraz geriye çekildim. Şansıma ig cortladı da dinlenmiş oldum :)

Blog yazmayı çok seviyorum onu hatırladım. Youtube için video çekmek de çok keyifli geliyor bana fakat bir türlü çekim alanımı netleştiremiyorum. Ev o kadar hareketli ki sabit alan yaratmak için oda eklemem gerekiyor. Kamerayı hallediyorum mikrofonla uğraşıyorum, mikrofonu çözdüm diyorum ışık yetersiz geliyor. Haydi! Yine araştırıyorum, evde dolanıp duruyorum. Instagramı ise hiiiç sevmiyorum, hiç :)

Kendime zaman ayırabilince evde kıyıda köşede içinde bir gıdım ürün kalmış her şeyi toplamaya başladım. Ha bugün yazarım ha yarın derken uzun bir zaman beklettiklerim vardı. Şimdi hızlıca bahsetme zamanı. İşte ondan bu upuzun giriş.

Günün konusu UDV Femme De Varens Sublime Kadın Parfüm.

UDV Femme De Varens Sublime Kadın Parfüm

Her şeyden önce şişesine bayılıyorum bu parfümlerin. Aynalı ve harika görünüyor. Dezavantajı da var tabii, fotoğraf çekmek çok zor :)

Gümüş renkli şişesi olan UDV Sensuelle'nin yazısını okumak isterseniz, buraya tık tık.

UDV Sublime benim kış kokularımdan. 75 ml.

Sitesinde şu şekilde tanıtılıyor; Mandalin ve portakal çiçeği yağı adeta ışıltı saçan patlama hissi yaratır. Ardından portakal çiçeği ve büyülü yasemin eşliğinde açılan bir çiçek demeti karşılar. Vanilyalı notalar marshmellow ve hatmi çiçeği ile uyum içerisinde birleşerek, alt notaların bağımlılık hissini ortaya çıkarır.

Yani hem çiçeksi hem tatlı, ilgi çekici bir koku. Serin günlere yakıştırıyorum.

UDV Femme De Varens Sublime Kadın Parfüm 1

Tenimde kalıcılığı 4-5 saat. Sevdiğim parfümlerden. Eşimde de UDV Night parfümü çok seviyorum.

Genelde Gratis'ten %50'lik indirimlere denk geldiğimde satın alıyorum.

Sizin kullandığınız UDV parfümler var mı?


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

4 yorum

  1. Gokce bu parfumu ben kesin severim... notalarda vanilya oldugu zaman sevmemem imkansiz.. bakicam mutlaka.. bu arada bende cok sıkıldım Igden.. ve Youtube icin alistirmalar yapiyorum su an🙈🙈 cok optum 💙

    YanıtlaSil
  2. Bu parfümü kullanmadım ama şişesini çok sevdim . Içinde yasemin olan kokuları seviyorum:))

    YanıtlaSil
  3. Sanıyorum hiç denemedim ama mandalin ve portakal çiçeği filan dedin ya, sevebilirim diye düşündüm bakayım.
    He bu arada Instagram'ı ben de sevmiyorum. Keşke sadece fotoğraf paylaşım platformu olarak kalsaydı. Bizim ne güzel bloglarımız vardı, hevesle yazdığımız.

    YanıtlaSil
  4. Şişeleri çok sevimli bu serinin :)

    YanıtlaSil