beauty blender

BEAUTY BLENDER ORiGiNAL BEAUTY BLENDER PRO MAKYAJ SÜNGERİ İNCELEMESİ

15:57:00

Yıllarca insanların bu sünger bir başka demesini okuyup da "Amaaan, ne olacak yani sünger işte" diyerek sallamadığım ama kullanmaya başladıktan sonra elimden düşüremediğim Beauty Blender Makyaj Süngeri bugünün konusu. Beauty Blender Original ve Beauty Blender Pro.

beauty blender original beauty blender pro makyaj süngeri incelemesi

Geçen yaz Gratis kasa arkasında 29₺ fiyatla sattığında bir tane denemek için almıştım. İlk kullandığım siyah renkli olan Beauty Blender Pro idi. Ve kullanır kullanmaz şunu anladım ki Beauty Blender makyaj süngerinin muadili yok. Çünkü ben daha önceki sünger kullanımlarımın hiç birinde o pürüzsüz ten görünümünü, o fondötenin tenle muhteşem bütünleşmesini görememiştim. Ne zaman ki Beauty Blender kullanmaya başladım hiç bir fondötenim sürdüğümde kek gibi durmamaya, cildimde sırıtmamaya başladı. Yani kullanamadığım ürünler kullanılabilir hale geldi.

Makyaj ve kozmetik ürünlerinin verimliliği çok kişisel. Demek ki benim tenimin en uyum sağlayabildiği makyaj süngeri Beauty Blender' mış.


Siyahı kaybolunca bütün ev ahalisi beraber aradık, o kadar seviyordum. Ve bir eşyama üzülmeyeceğim kadar üzüldüm. Çok ciddiyim uzun zamandan sonra ten ürünlerinin cildimde o kadar iyi bütünleşmesini sağladı ki gençleştim resmen. Pembe renkli olan Beauty Blender Original süngeri kullanmaya başladığımda onu da sevdim fakat bir siyah değil onu söyleyeyim.

Üstelik temiz tutmak konusunda pembe beni daha çok zorluyor. Ben her gün ten makyajı yapmadığımdan kullandıktan sonra muhakkak yıkıyorum. Pembenin üstünden lekeleri çıkartmak daha zor ve kaç aydır kullanıyorum hala yıkarken pembe su akabiliyor. Ve yapısı da sanki siyahtan daha narin, Yıkarken yırtılacak diye huzursuz oluyorum. Bu arada lekeleri en iyi temizleyen Bim marketlerde satılan el sabunlarının beyaz renk olanı, aklınızda olsun.

beauty blender original beauty blender pro makyaj süngeri incelemesi 2

Makyaj yaparken sünger kullanmayı seviyorsanız muhakkak bir kere olsun Beauty Blender süngeri deneyin derim. Belki hiç fark görmezsiniz belki de benim gibi çok seversiniz.

Ayrıca bir çok yerden daha indirimli fiyatlarla almak isterseniz de Beauty Blender Türkiye sitesine göz atabilirsiniz. Yeni çıkan mavi renkli Sapphire süngerini alacaktım o bitmiş, farklı renkleri de var.

Bu videomda da ne kadar sevdiğimi izleyebilirsiniz :)



Ah yine süper bir indirim olsa da stoklasak. Duyan olursa haber versin lütfen.


Görüşmek üzere :)


Bunlarla da ilgilenebilirsiniz!

0 yorum